وقتی دلت گرفته، چه کاری حالت رو خوب می‌کنه؟
وقتی دل آدم می‌گیره، هر کسی راهی برای بهتر شدن پیدا می‌کنه. برای تو چی کارهایی حالتو خوب می‌کنه؟ ورزش کردن، موسیقی، یا شاید یه گپ زدن با دوست، نظر تو چیه؟
23 تیر 1403
9440 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

گریه و گوش دادن به آهنگ و خوراک یخورده و فیلم دیدن تو تاریکی💜
2 👍
پاسخ
تیر 1403
گریه میکنم و غذا خوردن و خوابیدن و فیلم دیدن حالمو بهتر میکنه.
1 👍
پاسخ
تیر 1403
نوشتن ، چون نویسندم افکارمو هرچقدرم که بد باشه میارم رو کاغذ:)
1 💜
1 😍
6 👍
پاسخ (1)
تیر 1403
اولینکامنت بودمممم
2 👍
پاسخ
تیر 1403
پیام دادن به عشقم
پاسخ (2)
تیر 1403
بیشتر از همه گریه میکنم و انیمه میبینم 🥲💙
پاسخ
تیر 1403
موزیک گوش میدم یا قدم میزنم
پاسخ
تیر 1403
وای این روزا خیلی دلم میگیره همش بی حوصله ام ذهنم پر از فکر و دغدغس نمیدونم چه کاری رو شروع کنم چه هدفی اصلا؟!
پاسخ
تیر 1403
با کسی که عمیقاً درکم می‌کنه صحبت میکنم ، حتی اگه صحبتمون درمورد چیزی که باعث ناراحتیمه نباشه ، چون حتی حرف زدن با اون آدم هم حالمو بهتر میکنه
پاسخ (1)
تیر 1403
رابطه جنسی
پاسخ (3)
تیر 1403
یا اهنگ غمگین گوش میدم یا گریه میکنم
پاسخ (1)
تیر 1403
گریه میکنم
پاسخ
تیر 1403
سناریو فیک ساختن
7 👍
پاسخ
تیر 1403
میرم تو حیاط با حالا ط ی محوطه باز موهامو باز میکنم با اهنگ مورد علاقم موهام و میسپارم ب دسته باد و خودم غرق اهنگ میشم و گریه میکنم 🙃
2 💜
2 😍
پاسخ (3)
تیر 1403
معمولا آهنگ ، در کنارش به پوست و موهام میرسم، ماسک میذارم و .... غذای خوشمزه درست میکنم و واقعا غذا خوردن معجزه میکنه، یا مثلاً تنقلات خیلی بهم حال میده و همین طور با همسرم وقت میگذرونم❤️
1 💜
پاسخ
تیر 1403
و اینم اضافه کنم به پیام قبلیم، دوش گرفتن، مرتب کردن میز آرایش و کمد لباس هام هم خیلی آرومم میکنه، یا وقتی خونه رو تمیز میکنم خیلی روحیم بهتر میشه
4 💜
پاسخ
تیر 1403
هیچ‌کار (: گریه شاید (:
پاسخ
تیر 1403
پیاده روی با یه موسیقی کلاسیک، روتین پوستی، مرتب کردن اتاقم، فکر کردن به رویاهام :)
2 💜
4 😍
1 👍
پاسخ (1)
تیر 1403
دوش گرفتن گریه کردن و بعضی اوقات صحبت کردن با پارتنرم راجب به موضوعی که ازش ناراحتم و بخاطرش خوب نیستم:))
6 👍
پاسخ (1)
تیر 1403
می خوابم‌والسلام 😂
2 👍
پاسخ
تیر 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button