از ویروسهای واگیردار جدید چقدر اطلاعات داری؟ چطور باهاشون مقابله کنیم؟
ویروسهای واگیردار جدید همیشه نگرانیهایی ایجاد میکنن. برای مقابله با اونا، رعایت بهداشت و واکسیناسیون مهمه. شما چطور از خودتون محافظت میکنید؟
14 مرداد 1403
3103 پاسخ
پاسخهای کاربران
سلام ببخشید سوالم بی ربطه من امروز رابطه داشتم برای اولین بار قرص اورژانسی خوردم بعدش به خونریزی میوفتم؟ اگه خونریزی داره چند روزه؟
پاسخ (9)
مرداد 1403
ممکنه از شست و شوی نامناسب میوههای تابستونی دچار ویروس بشیم؟ ویروس گوارشی
پاسخ (2)
مرداد 1403
این تب دنگی رو توضیح میدید؟
پاسخ (1)
مرداد 1403
سلام وقت بخیر، ویروسهای گوارشی جدیدا همه میگیرن از چه راهی منتقل میشه؟
پاسخ (4)
مرداد 1403
سوالم شاید بی ربط باشه برای مقابله با گرمازدگی چه راهی پیشنهاد میدید؟
4 😂
پاسخ (6)
مرداد 1403
دوستان برای افت قند خون چه راهکاری دارین من یهویی قندم میاد پایین
پاسخ (3)
مرداد 1403
سلام یک سوال من رابطه داشتم بعد از نیم ساعت قرص اورژانسی خوردم نصف قرص احتمال بارداری که نیست
پاسخ (15)
مرداد 1403
چی هستن؟؟
پاسخ
مرداد 1403
با رعایت بهداشت و سبک زندگی سالم میتونیم از ابتلا به ویروس ها جلوگیری کنیم
5 👍
پاسخ
مرداد 1403
من سوالم بی ربطه اما واقعا نیاز به کمک دارم اگر تجربه ای دارید. تقریبا ۷ روزه که توس پریودم تاخیر دارم. روابطمم با همسرم همیشه با کاندومه. نمیدونم احتمال پیشآب( پری کام) ممکنه باشه یا نه. چون خیلی هم یادم این اتفاق افتاده باشه!!! دو روزه زعفرون دم میکنم که پریود شم ولی نشدم. یه وقتاییم یه دلدرد و پادرد میگیرم مثل پریود ولی خیلی کم. اصلا نمیدونم چه خبره. چه راه هایی هست که پریود شم؟
پاسخ (6)
مرداد 1403
وقتی خوابمون نمیبره چیکار کنیم خوابمون ببره؟
1 👍
پاسخ (13)
مرداد 1403
دوستان رنگ نوک سینم خیلی قهوه ایه یعنی زیادی تیرست و من دوس ندارم راهکاری دارید کمرنگ تر شه؟
پاسخ (14)
مرداد 1403
برای رفع تیرگی اندام تناسلی چه پیشنهادی دارین؟ من پوستم سبزه هستش ولی اون ناحیم ینی بین رونام خیلی تیرس
1 👍
پاسخ (18)
مرداد 1403
سلام میگم راست میگن لیزر بیکینی باعث عفونت میشه ؟؟
سلام ۱۸ سالمه متعهلم ۸ ماهه ازدواج کردم ۴ ساله باهاش دوست بودم دوران دوستی میل جنسی بیشتری داشتم اوایل ازدواج هم میل جنسی بالا بود ولی مدتی هس که نه رابطه میخام نه میل جنسی دارم میتونید راهنمایم کنید چیکار کنم ممنون🥲
پاسخ (11)
مرداد 1403
کسی هس صحبت کنیم؟حوصلمممم
پاسخ (7)
مرداد 1403
دوبار پریودی در یک ماه طبیعیه با فاصله سه روزی و صورتم جوش زده کلی یهو
پاسخ (1)
مرداد 1403
رابطه حفاظت شده داشته باشیم .ویروس های تناسلی مثل زیگیل تناسلی از طریق پوست به پوست انتقال داده میشه .با هر کسی رابطه نداشته باشید .حتی ممکنه از طریق رابطه دهانی انتقال داده شه.
7 💜
پاسخ
مرداد 1403
سلام وقت بخیر رو سینه رو داخل هاله تیره دور نوک سینه جوش سر چرکی زدم بنظرتون چیز جدی هستش نیاز ب پزشک مراجعه کرد؟؟