مسخره‌ترین اتفاقی که سرِ پریودت، به خاطرش «زدی زیر گریه»، چی بود؟
تو روزای ممکنه به خاطر مسائل بی اهمیت گریه کنیم، مسخره‌ترین چیزی که تو این دوره به خاطرش گریه کردی چی بود؟
30 مرداد 1403
12359 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

ماه رمضون بود ... منم پریود بودم با این حال ک مامانم اینو میدونست ! ... سحری بلندم کردن ب خاطر اینک بابام میخواست نماز بخونیم همه ( بابام نمی‌دونست من پریودم، چون مامانم میگه زشته نگو بهش .. جوری راه برو و بشین و حرکت کن ک نفهمه) دیدم کله صبح بابام اومده بالا سرم میگه چرا بلند نمیشی؟ بیا نماز بخونیم منم اصرار میکردم ک نمیخوام... مامانم بهم اشاره می‌کرد و عصبانی میشد ک زود پاشم تا بابام نفهمیده ... رفتم وضو گرفتم اومدم الکی نماز خوندم ... همه داشتن نماز میخوندن من زیر چادر داشتم گریه میکردم از سر درد و ناراحتی بودم ک چرا باید همچین مسئله ای زشت باشه ک پدرم بدونه ... مگ پریود شدن چشه ک بقیه ب عنوان ی چیز شرم آور بهش نگاه میکنن❤️‍🩹❤️‍🩹💔
48 😔
19 👍
پاسخ (26)
مرداد 1403
سر اینکه چرخ های ماشین باید روی آسفالت داغ حرکت کنن گریه کردم
10 😂
15 😳
پاسخ
مرداد 1403
مراسم ترحیم باب اسفنجی رو دیدم
1 😔
23 😂
پاسخ
مرداد 1403
یکبار برای اینکه مرغ رو سر بریدن و تو غذا استفاده کردن گریه کردم
5 😂
8 😳
پاسخ
مرداد 1403
شام اونی که دوست داشتم نبود،و حس کردم بد بخت ترین آدم دنیام کلی گریه کردم😂
14 😂
3 👍
پاسخ (1)
مرداد 1403
پد تموم کرده بودیم نه مامانم وایم میرفت بخره نه‌میذاشت خودم تنهایی برم داداش و بابامم نباید خبر داشته باشن من پریود میشم و خب دلیلش مسخره نیست بی اهمیتی یه انساس واسه ی خانوادشه..
22 😔
پاسخ (19)
مرداد 1403
همسرم موقع خاب بغلم نکرد گریه کردم
پاسخ (8)
مرداد 1403
یه پیرمرد دیدم که تنها نشسته داشتم گریه میکردم که چرا تنهاس😔😂
23 😂
1 👍
پاسخ
مرداد 1403
یه روز صبح ساعت ۶ از خواب بیدار شدم گریه میکردم که چرا صبح زود از خواب بیدار شدم ولی هنوز بقیه خوابن و تنها بیدارم😐
6 😂
پاسخ
مرداد 1403
از مسافرت برمی‌گشتیم اون هم با قطار و سر برگشتن پریود میشدم و نمیدونستم چه جوری تو قطار برم دسشویی
2 😔
پاسخ (7)
مرداد 1403
من دیروز پریود شدم از دیرروز اهنگ گوش میکنم گریه ام میگیره ی سره گریه میکنم
1 💜
6 😔
پاسخ
مرداد 1403
یه‌پشه تو کارتون مرد‌۳روز ب خاطرش گریه کردم
11 😂
پاسخ (6)
مرداد 1403
من سه روزه که پریودم و دیشب موقع دستشویی رفتن بابام نوار بهداشتی و دستم دید بخاطرش گریه نکردم ولی خیلی خجالت کشیدم🥲
2 😔
2 😂
3 👎
2 👍
پاسخ (5)
مرداد 1403
همیشه تو این تایم حس میکنم کسی دوسم ندارم و خیلی تنهابه نظر میام🥲و همش اسیب پذیر میشم یا گریه میکنم و یا عصبی میشم
1 😳
17 👍
پاسخ
مرداد 1403
سر هرچیز چرتی گریه م میگیرهولی بیشتر اعصابم.... میشع
پاسخ
مرداد 1403
بهترین راه برای از بین بردن مو های زائد چیه جز لیزر چون ۱۵ سالمه نمی تونم
پاسخ (5)
مرداد 1403
بخاطر کار خونه😂😂
2 👍
پاسخ (1)
مرداد 1403
برای اولین بار پریود شده بودم و اون روز از ترس مث سگ گریه کردم نپرسید چرا چون خودمم نمیدونم چرا انقدر سسخل بودم😔😂
6 😂
پاسخ (8)
مرداد 1403
مدام در حال گریه کردنم 😂
5 👍
پاسخ (1)
مرداد 1403
من یادمه پارسال مهمون داشتیم و دختر عمم که کوچیک بود عروسک یادگاریمو خراب کرد ، منم اون موقع پریود بودم با اینکه 14 سالم بود کلی گریه کردم😂
7 😂
پاسخ
مرداد 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button