راجع به «مشکلات پوست و مو در زمان پریود»، چه سؤال‌هایی داری؟
تغییرات هورمونی روزهای پریود می‌تونه منجر به مشکلات پوست و مو در خانم‌ها بشه و سؤالاتی رو در این باره براشون به‌ وجود بیاره.
6 شهریور 1403
3635 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

صورتم به شدت جوش میزنه و درکل پوسته چربی هم دارم چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
پاسخ (2)
شهریور 1403
من پوستم خیلی صاف بود ولی بعد ازدواجم شروع کرد به جوش زدن لک شدن و چربی های زیر پوستی کسی میدونه دلیلشو؟
پاسخ (4)
شهریور 1403
سلام وقت بخیر صورت من جوش های زیر پوستی داره چیکار کنم و اینکه موهام ب شدت زیاد میاد
پاسخ (1)
شهریور 1403
سلام و عرض ادب من تمام پاهام موهای زیر پوستی داره راه حلی دارین؟؟
پاسخ (4)
شهریور 1403
سلام وقت بخیر من صورتم خیلی جوش میزنه مخصوصا جوش هایی که بعد فشار دادنشون باد میکنن بعد اصلاح صورتم پر جوش زیرپوستی شده نمیدونم چیکار کنم تا دوباره پوستم صاف شه
پاسخ (1)
شهریور 1403
برای پوست هایی که جوش داره محلول کلیندامایسین شرکت پاک رو بزنید خیلی خوبه ، اگه جوش صورتتون خیلی زیاده با پنبه بزنید اگه کمه با گوش پاک کن بزنید رو جوشتون دو سه روزه خوب میشه ولی اگه تو سن بلوغ باشید طول میکشه خوب شه ولی پوستو عالی میکنه و واسه جای جوش و لک هم خوبه فقط جاهایی که جوش دارید بزنید چون خیلی پوست رو خشک میکنه بعد یک ساعتم که محلول رو زدید کرم ابرسان یا مرطوب کننده بزنید
3 💜
پاسخ (2)
شهریور 1403
خانم ها من سیزده روز پریود نشدم دیشب خانه تکانی داشتم امروز ازم ترشو صورتی رنگ با خون اومد رفتم دستشویی چیز دیگه ای نیومد میدونین دلیلش چیه
پاسخ
شهریور 1403
تست
پاسخ
شهریور 1403
سلام من نیمه ی هر ماه‌ پریود میشم و تازه جوشای قبلیم خوب نشده این کیا شروع شده بناگوشو لپام پرههه جوشای ریز ریزه و همینطور پیشونیم چیکار کنم
پاسخ (9)
شهریور 1403
چطور صورت رو اصلاح کرد که جوش نزنیم؟
پاسخ (14)
شهریور 1403
سلام من یک روز در میون میرم به حمام اما وقتی به پاهام ژیلت میزنم بعد خشک شدن پوست پاهام سوزش عجیبی پیدا میکنه اونم تو زمان پریودم علتش چیه؟
پاسخ (13)
شهریور 1403
سلام وقت بخیر.من به مدت دوسال یابیشترهست که دور سینه ام وزیر ناف وهمینطور پشت ران هام موهای بلند وزخیمی دراومده چکاب هم دادم سونوگرافی هم گرفتم ولی تنبلی تخمدان نداشتم میشه بگیدمشکل ازچی میتونه باشه؟راه حل درمانش چی هست؟
پاسخ (11)
شهریور 1403
این لایوا کجا برگزار میشن؟
پاسخ (2)
شهریور 1403
چیکار کنم که موهای زائد بدنم خیلی دیگه آن چنان رشد نکنه خسته شدم 😄
3 👍
پاسخ (38)
شهریور 1403
من 16 سالمه و یه ساله که تازه پریود شدم ولی تنبلی تخمدان دارم پریودیم یه طوریه نامنظمه چیکار کنم درست بشه 😭😭😭الانم تو مسافرتم پریود شدم کلی استرس دارم میترسم کوفتم بشه مسافرت
پاسخ (10)
شهریور 1403
سلام من اطراف مقعد ام لکه سفید زده کسی میدونه چیه نگرانم کمکم کنید لطفا
پاسخ (2)
شهریور 1403
دوزتان برای کمتر شدن موی زائد پیشنهادی دارین؟
پاسخ (2)
شهریور 1403
برای روشن شدن پوست پیشنهادی داری
پاسخ (6)
شهریور 1403
تو دوره‌ی PMS صورتم جوش میزنه باید چیکار کنم
پاسخ (1)
شهریور 1403
موهای من می‌ریزند نمیدونم چرا وقتی شانه میکنم موهامو مو تلش میچسبه
پاسخ (2)
شهریور 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button