پریود شدن در مدرسه، درد و گرفتگی زیاد، لکۀ خون روی لباس و نداشتن تمرکز در کلاس درس میتونه تجربهای سخت برای هر دانشآموز باشه. شما چه سؤالی در این مورد دارید؟
27 شهریور 1403
29616 پاسخ
پاسخهای کاربران
ع سوال جدید اومد
7 💜
6 🙏
7 😔
21 😂
8 😍
6 😳
6 👎
6 👍
پاسخ (5)
شهریور 1403
اینکه دل درد شدید رو چطوری از بین ببریم عصبانیت و بی حالی رو اینکه احساس بد خلقی داریم چیکار کنیم
پاسخ (6)
شهریور 1403
پریودی تو مدرسه روی میزان تمرکز درس خوندن هم تاثیر داره که ممکنه یادگیریم کند تر بشه؟ جواب بدید😭
پاسخ (6)
شهریور 1403
سلام
پاسخ (6)
شهریور 1403
من تو هر ماه پریود میشدم اما تو این ماه شهریور پریود نشدم 🥲
5 😔
پاسخ (7)
شهریور 1403
🖍️آیا هرسال باشروع فصل پاییز دچار مشکلات پوستی و آلرژی میشین؟
🤒🤕😷
🖍️آیا خودتون یا اعضای خانواده تون در این فصل سریع مریض میشین و دچار انفولانزا و سرماخوردگی میشین؟🤧🥶🥵
🖍️دوره تدابیر لازم برای پیشگیری از بیماریهای فصل پاییز میتونه کمکت کنه بدنت رو تقویت کنی و از بیماریهای این فصل در امان بمونی✌️💚
🖍️برای شرکت در این آموزش رایگان و یادگیری مهارتها در لینک پایین ثبت نام کنید👇
https://survey.porsline.ir/s/yPimchww
🖍️نام دعوت کننده: لیلا محمدی
پاسخ
شهریور 1403
با بی حالی چیکار کنم؟ جوری بیحال میشم که نمیتونم از روی صندلی تکون بخورم و به بدبختی پا میشم
4 😔
3 👍
پاسخ (3)
شهریور 1403
میترسم تو مدرسه پریود شم لباسم کثیف بشه
پاسخ (6)
شهریور 1403
لطفاً یک برنامه جدا برای ما هایی که سرمون کمتر هست درست کنید اینجا خیلی ها سوال هایی عجیب غریب میپرسند که به سن ما درست نیست محیط سمی میشه.
7 😂
4 👍
پاسخ (19)
شهریور 1403
برای مدرسه سال هفتم خب کلاسا تقریبا تا ساعت 1 و 2 ادامه داره حتما باید یبار هم داخل مدرسه پد رو عوض کنیم؟ اخه از دستشویی مدارس چندشم میشه
پاسخ (25)
شهریور 1403
من سال دهمم خیلی وسواس دارم موقعی ک پریود میشم و اینکه بعضی مواقع شدید هم درد دارم مدرسه گفته سه بار در سال نمیتونی بیشتر غیبت کنی میترسم تو مدرسه خرابکاری کنم راه حل بدین 😭😭
پاسخ (7)
شهریور 1403
.بچها من فک کنم تو مهر اینا پریود شم ، تو مدرسه هم ک میدونید ک چقدر بدهه ، راه حلی ندارید تا تو مدرسه درد زیادی نداشته باشیم ،
پاسخ (15)
شهریور 1403
.چخبر خوشحالی ، مدرسه ها قراره چند روز دیگه شروع شه خوشحالید هااا😂خودم ناراحتم تازه دیروز امتحان خرداد دادیم چرا روز بعدش مدرسه باز شددد 😂😭این تابستون خیلیییی مزخرف بود حداقل برا من
پاسخ (14)
شهریور 1403
اولین باره وقتی پریود میشم میرم مدرسه خیلی بده؟ و خیلی درد داره؟ و اینکه روی یادگیریم هم تأثیر میزاره؟
پاسخ (14)
شهریور 1403
بچه ها چطوری باید پد رو بزارم؟ میدونم سوال کاملا مسخره ایه ولی نشسته که اصلا نمیتونم و تمرکز ندارم فقط ایستاده راحتم تو خونه خودم حالا یه کارش میکنم ولی میدونم تو مدرسه امکان داره به مشکل بخورم چون ایستاده خوب همونجور که میدونید خونریزی داریم و امکان داره لباس کثیف شه 😶واقعا میدونم سوالم خیلی مسخره اس ولی خب واقعا نمیدونم چیکار کنم و میدونم به مشکل میخورم حتما....
11 👍
پاسخ (40)
شهریور 1403
بچه ها وقتی تو مدرسه پریود میشم انگار حس میکنم بدنم خیلی کثیفه ولی تو خونه نه.
6 👍
پاسخ (2)
شهریور 1403
از الان استرس دارم واقعا
1 💜
1 🙏
1 😔
1 😂
1 😍
1 😳
2 👎
11 👍
پاسخ (3)
شهریور 1403
مدرسه خیلی بدههههه مخصوصن اگ روز اولت باسه:////
7 👍
پاسخ
شهریور 1403
بدترین درد اینه ک پریود بشی تو مدرسه سرما خوردگی هم داشته باشی امتحانم داشته باشی😣😣😣
5 😔
1 👍
پاسخ (3)
شهریور 1403
همیشه وقتی میدونید ممکنه تو اون چند روزی که مدرسه اید پریود شید قبلش یه نوار بهداشتی بزارید که اگرم یهو اونجا پریود شدید و خونریزی داشتید حداقل لباس زیر و شلوار مدرسه و اینا خراب نشه، همیشه قرص ژلوفن یا هرچیزی که استفاده میکنید در دوران پریودی همراهتون باشه، نوار بهداشتی اضافه و یه لباس زیر همراتون باشه، اگرم در دوران مدرسه پریودید زیر شلوار مدرسه یه شلوارک یا شرتک بپوشید که شلوار کثیف نشه.