آیا قصد داری به زودی حس «مادر شدن» رو تجربه کنی؟ به نظرت «رصد کردن تخمک گذاری» چقدر برای خانم‌های باردار مفیده؟
آیا قصد داری به زودی حس «مادر شدن» رو تجربه کنی؟ رصد کردن تخمک‌گذاری می‌تونه برای خانم‌های باردار خیلی مفید باشه. نظر شما چیه؟ تجربه‌ای در این مورد داری؟
28 شهریور 1403
9476 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

اره خیلی دوست دارم ولی همیشه میترسم نکنه بچه دار نشم
پاسخ (45)
شهریور 1403
یدونه دختر دارم ک این حسه قشنگو بهم هدیه داد مادربودن و واقعا زیباست
10 😍
پاسخ (1)
شهریور 1403
آره قطعا ددست دارم تجربش کنم فقط تنها بدی که داره به هم ریختن اندام و اضافه وزن و کشیده شدن پوست و حالات روحی بد بعد از زایمانه اگه بعد از بارداری شرایط درمان اینا از لحاظ مالی وجود داشته باشه دوست دارم تجربش کنم
پاسخ (5)
شهریور 1403
من همسرم اصلا بچه دوست نداره من این ماه واقعا صبرم تموم شد و دقیقا در تایم تخمک گذاری بعد از رابطه مایع داخل وسیله پیشگیری رو با قطره چکان داخل ریختم. میدونم واقعا کار مسخره ای کردم اما هیچکس نمیتونه حال منو درک کنه. فقط یک سوال دارم آیا مایع ریخته شده در وسیله پیشگیری قابلیت باروری داره؟
پاسخ (12)
شهریور 1403
حقیقت عجیب درباره‌ی پریود که باور کردنشان سخت است 👇👇👇👇
پاسخ (6)
شهریور 1403
چطوری باید سوالاتی که قبلا نوشتن رو ببینم
1 👍
پاسخ (3)
شهریور 1403
خیلی بچه دوست دارم و این باعث شده دائم ترس اینو داشته باشم اگ باردار نشم چی😮‍💨💔
2 😔
8 😂
3 😳
5 👎
6 👍
پاسخ (8)
شهریور 1403
از بچه ها متنفرم:)
24 👎
16 👍
پاسخ (24)
شهریور 1403
سلام من قصدباردارشدن دارم روز۱۲پریودسونورحمی دادم کیست نداشتم امافولیکول سمت چپ۱۲سمت راست۱۴ایامن بادارمیشم؟راستی تودوره تخمک گذاری رابطه محافظت نشده داشتم
1 😔
پاسخ (4)
شهریور 1403
سلام دوستان من قبلا عفونت داشتم یه مدت قرص مصرف کردم نمیدونم خوب شدم یا نه بعد چند روز دیگه نخوردم حالا الان چند روزه ترشحای بد بو دارم بشینم تو اب و سرکه خوبه ب نظرتون؟
پاسخ (19)
شهریور 1403
هم دوس دارم هم از بارداری و تغییر شکل بدنم می‌ترسم
2 👎
8 👍
پاسخ
شهریور 1403
شوهرم خیلی دوست داره ولی من هنوز عجله ندارم 20سالمه
پاسخ (5)
شهریور 1403
سلام . من تصمیم ب بارداری دارم ولی در حال انجام خدمات دندانپزشکیم. الان اقدام کنم طول میکشه ؟ چون یکماه کار دندانم طول میکشه
پاسخ (8)
شهریور 1403
یعنی چی که من باید 1 مهر پریود بشم 👹🗡️⚰️
10 😂
9 👍
پاسخ (10)
شهریور 1403
یه سوال، میخوام نظرتون رو بپرسم یکم هم خنده دار میتونه باشه.😂شما بدتون نمیاد اگه یک درصد شوهرتون بچه تون رو ازخودتون بیشتر دوست داشته باشه یا وقت بیشتری برا اون بزاره؟
3 😂
پاسخ (24)
شهریور 1403
سلام عزیزان ببخشید که سوال نامربوط میپرسم .... شما تا چه حد با بدنتون راحت هستین و همونجوری که هست پذیرفتیدش؟ من ۱۵ سالمه و از بچگی تپل بودم چندین بار از ۸ ۹ سالگی رژیم گرفتم و بعد مدتی ادامه نمیدادم ، حدود ۱۰ ۱۲ کیلو اضافه وزن دارم هیچ‌جوره نمیتونم با چاق بودنم کنار بیام اعتماد به نفس ندارم و مدام فکرم درگیره میشه بهم بگید چطور بدن خودمو دوست داشته باشم و روی رژیمم بمونم🥲
1 💜
2 👍
پاسخ (14)
شهریور 1403
وای من عاشق بچه ام با اینکه سنم کمه اما از خدا میخوام یه دوقلو پسرو دختر بهم بده مجردمااا 12 سالمه ❤🤣
10 😂
3 😍
2 👎
3 👍
پاسخ (14)
شهریور 1403
هی. من نزدیک دو ساله منتظر لحظه مادر شدنم. می دونید اینجوریه که شما یه ماه تمام منتظر می مونید که شاید این اتفاق خوب امسال بیفته. بعد پریود می شی. دنیا رو سرت خراب می شه. یه دو
7 😔
پاسخ (14)
شهریور 1403
من مجرد بودم از بچه ها بیزار بودم ولی حالا علاقه شوهرم به بچه کلا تغییرم داده فعلا منتظر زمان مناسبیم برای اقدام😁❤️
3 💜
2 😂
3 😍
2 👍
پاسخ (1)
شهریور 1403
میشه بگید وقتی چیزی میپرسیم بعد چجوری پیداش کنیم تو این همه سوال
پاسخ (4)
شهریور 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button