راجع به «سندرم تخمدان پلی کیستیک»، چه سؤالهایی داری؟
(PMS) یه اختل ال هورمونی رایج زنونهس که باعث قاعدگیهای طولانی و نامنظم میشه. سؤالاتتون رو در این مورد بپرسید.
1 مهر 1403
3372 پاسخ
پاسخهای کاربران
من خودم بعد از زایمانم دچار شدم ببخشید میشه بگید چه عواملی بعد از زایمان باعث بروز این سندروم میشن ؟باتشکر
پاسخ
مهر 1403
ممکنه باعث نازایی بشه؟
پاسخ (21)
مهر 1403
سلام ببخشیدم یه سوال داشتم
پاسخ (1)
مهر 1403
سلام بازم سوال داشتم
پاسخ
مهر 1403
برای اینکه متوجه بشیم کیست و تنبلی تخمدان داریم چ آزمایش و سونوگرافی لازمه؟؟؟
پاسخ (2)
مهر 1403
سلام دوستان من یک سوال.داشتم یکی از دوستام رفتارش را دوست ندارم و وقتی بهش میگم درست برخورد کنه بهش بر می خوره چیکارش کنم مامانم هم گفته بهش محل نذار رفتارش درست میشه ازش هم دیگه خوشم نمی یاد
پاسخ (14)
مهر 1403
دوستان میشه علائم تنبلی تخمدان رو بگین. من پریود نامنظم دارم سالهای اولم نیستا هشت ساله پریود میشم موهای زائد دور سینم و وسط سینم و دور نافم هستن میشه راهنمایی کنین ورم شکمم دارم اصلا انگار شکم آدم حاملس
پاسخ (2)
مهر 1403
من یه چند وقته وقتی میخوابم نصف شب به گفتهی خواهر و مادرم از خواب پاشدم و هی بلدن گفتم مامان یا بابا بعضی وقتا خیلی بلدن و داد زدم بنظرتون بخاطر چیه 😂 حتی یبار آبجیم گفت داشتم پنجره رو بازمیکردم یهو از خواب بلند شدی محکم جیغ زدی مامان ترسوندیم 🤣🤣
5 😂
پاسخ
مهر 1403
یعنی مجرد هاهم دارن؟؟
پاسخ (4)
مهر 1403
من ۱۱ ساله این مشکلو دارم:(
پاسخ (1)
مهر 1403
چی هست؟
پاسخ (1)
مهر 1403
علائمش چیه؟
پاسخ (1)
مهر 1403
درمان هم داره تو خونه؟
پاسخ (2)
مهر 1403
کسی هست جواب من رو بده؟
پاسخ (7)
مهر 1403
سلام وقت بخیر خانم دکتر من کیست تخمدان داشتم 33میلی قرص اورژانسی بهم دادین 21دونه خوردم الان چند روز دل درد دارم تا توی پاهام درد میگیره با هیچ مسکنی هم آروم نمیشم و ادرامم نارنجی،۱۷روزم هست که پاکم علتش چیه این دردم مربوط به کیستم؟
پاسخ (2)
مهر 1403
سلام من نفخ داشتم ولی الان درس شده موی زائدم دارم جوش صورتم هس ینی هست یا ن
پاسخ (6)
مهر 1403
من پریودیم ماه قبل به تاخیر افتاده بودم زیر شکمم ورم داشت بنظرتون سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم؟
پاسخ (1)
مهر 1403
سلام من سنو دادم ی جا داخل سنو نوشتن تخمدان حاوی فولیکولهای ریز و سطحی وبا نمای pco _like میباشند یعنی چی ؟
پاسخ (2)
مهر 1403
سلام من از ۳ماه پیش قرص ال دی و.. مصرف میکنم برای درمان فولیکول طبق تجویز پزشک. تا کی باید مصرف بشه؟و اینکه این قرص ال دی از بارداری جلوگیری میکنه؟نمیخوام تو دوران عقد باردار بشم