مسخرهترین سؤالی که پسرها راجع به پریودت پرسیدن، چیه؟
گاهی پسرها سؤالات عجیب و خندهداری دربارۀ پریود میپرسن که شاید خیلی غیرمنتظره باشن! مسخرهترین سؤالی که تا حالا ازشون شنیدی چی بوده و چطور واکنش نشون دادی؟
7 مهر 1403
30653 پاسخ
پاسخهای کاربران
چند سال پیش پسر خالم [که سه سال ازم بزرگتره] نواربهداشتی گرفته بود دستش میگفت تو کمد مامانم پیدا کردم، تو میدونی چیه؟! منم گفتم نمیدونم فکر کنم خانوما وقتی حامله میشن میچسبونن به نافشون😂💔
58 😂
8 😳
4 👍
پاسخ (14)
مهر 1403
چه تاپیک بیخودی!
28 👎
15 👍
پاسخ
مهر 1403
نمیتونی نگهش داری تا نوار بهداشتی بخریم؟!
38 😂
17 😳
پاسخ (1)
مهر 1403
چرا دید آقایون نسبت به زایمان و پریود اینه که بگن فقط یه ساعت درد داره بعدش خوب میشی آخ ک سرتون بیاد 😂
7 🙏
22 😂
12 👍
پاسخ (1)
مهر 1403
چرا تموم نمیشه🙂 و یا میگن این چیه بابا اصلا
7 😂
6 😳
4 👍
پاسخ
مهر 1403
اینکه میگن مردا هم پریود میشن بنظرم خیلی مسخرس پریود درد و خون ریزی داره
3 👎
9 👍
پاسخ (12)
مهر 1403
تا حالا به پسری راجب پریودی حرفی نزدم فقط یه بار پریود بودم نوار نداشتیم بابام میخواست بره سرکار و خیلی وقت نداشت بره فروشگاه و به خاطر من مجبور بود این کارو بکنه برگشت گفت نمیتونی یه شب رو بدون نوار سر کنی و حالا حتما باید اونو داشته باشی
راجب پریودم حتی بابامم حرف نمیزنم وقتی با مامانمم حرف میزنم حس بدی دارم چه برسه پسر
6 😔
8 😳
24 👍
پاسخ (12)
مهر 1403
حالا یجور عقبش بنداز، انگار تاریخ عروسیه😐🤣🤣
24 😂
پاسخ (2)
مهر 1403
نامزدم بوده بهم گفت فقط خانمایی که بچه دارن پریود میشن😐
39 😂
پاسخ (5)
مهر 1403
میدونم سوالم مربوط نیست، برای پوست چرب چی خوبه مثلا پوستم خیلیییییی چربه باعث میشه جوش بزنم قبلاً نه چرب بود نه خشک نرمال بودالان بدجور چربه
پاسخ (7)
مهر 1403
یه سوال من اولین روز پریودمه و شکمم خیلی درد میکنه و میگن قهوه ضرر داره ۱۴ سالمه کلاس زیاد میرم مجبورم حداقل یه لیوان قهوه یا نسکافه بخورم چیکار کنم شکم درد نگیرم سر کلاس
پاسخ (5)
مهر 1403
سلام من از رابطه اولم هر وقت زیر شکمم درد میگیره عادی؟