یه جملۀ آرامش‌بخش به «دوستت که پریود شده» بگو!
گاهی اوقات فقط شنیدن یه جمله خوب و آرامبخش می‌‌تونه حالمون تو روزای پریود رو خیلی بهتر کنه، اگر قرار باشه یه جمله آرامش‌بخش به دوست پریودت بگی اون چه جمله‌ایه؟
9 مهر 1403
44784 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

تو خیلی قوی هستی چون با هر بار پریود شدن نمیمیری
54 😂
8 😳
پاسخ (1)
مهر 1403
پارتنرم هر بار از کارش میزنه باهام حرف میزنه و آرومم میکنه و خداروشکر میکنم ک دارمش خیلی باهام حرف میزنه تو اون تایم چون میدونه چقدر حال روحیم بد میشه
3 😔
10 😍
پاسخ (8)
مهر 1403
عههه گریه نکن .. چرا میزنی؟؟ میخوای حامله شی؟؟؟؟
30 😂
پاسخ (8)
مهر 1403
عزیزم منم امروز پریود شدم ، تو تنها نیستی
19 💜
پاسخ
مهر 1403
به این فکر کن اگه نمیشدی چقدر حالت بد بود:)
2 👎
20 👍
پاسخ
مهر 1403
دوستان عزیز سلام وقت بخیر، ببخشید سوالم ارتباطی به تاپیک نداره، شما بعد تخمک گذاری، ترشح سفید رنگ بدون بو طبیعی هستش؟؟؟و میل جنسی زیاد؟
8 👍
پاسخ (11)
مهر 1403
توواقعا به معنای واقعی قوی هستی، اونقدر قوی که هرماه درد جسمی و درد بزرگی از روح رو تجربه میکنی و سرپایی و بعد از چندروز دوباره بلندمیشی ازجات، اشکال نداره اگر حالت بده اشکال نداره اگر گرفته ایی اشکال نداره اگر میخوای گریه کنی اشکال نداره اگر میخوای تنها باشی اشکال نداره اگر پرخوری میکنی اشکال نداره اگر اشتها نداری اشکال نداره اگر اعتماد به نفس ات کم شده... تموم علائم هات عادیه دخترزیبا.. فقط مراقب خودت باش چون توواقعا بینظیری❤️‍🩹
27 💜
4 😍
2 👍
پاسخ (7)
مهر 1403
سلام دوستان سوالم ربطی به تاپیک نداره طبق تقویم هرلایف باید ۱۸ مهرپریود میشدم دیروز شدم.الان هرکاری میکنم نمیتونم توی تقویم وارد کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پاسخ (4)
مهر 1403
ناراحت نباش حالت افسردگی بخاطر هرماناتمونه
پاسخ
مهر 1403
سلام دوستان یک سوال میگم پریودی روی رشد قد اثر داره؟؟
پاسخ (4)
مهر 1403
ما نمیتونیم با موضوعی که امر طبیعی بدن مون هست مقابله کنیم، اما اینکه هرماه یک هفته کاملا سخت رو پشت سر میذاری نشون دهنده اینه که تو خیلی قوی هستی چون تو هر ماه دردی رو تحمل میکنی و پشت سر میذاری که خیلی ها طاقتش رو ندارن، به دختربودنت افتخار کن🦋🧡
12 💜
5 😍
2 👍
پاسخ (1)
مهر 1403
خودم پریودم الان و اگه بخوام یکی بهم یه جمله بگی ترجیح میدم بغلم کنه تا حرف زدن...!
16 👍
پاسخ (3)
مهر 1403
کاش این هرلایف یه فروشگاه داشت ک لوازم بهداشتی میشد ازش خرید ک مطمئن باشه نوار بهداشتی خوب کاپ قاعدگی و....
8 👍
پاسخ (16)
مهر 1403
من وقتی که پریود میشم شوهرم تا میاد حرفی بزنه مثل افسرده ها باهاش دعوا میکنم
3 😂
پاسخ (7)
مهر 1403
عه من از صبح هرکیو میدیدمم پاچه میگرفتم الان دیدم پریود شدم😑
4 😂
پاسخ (2)
مهر 1403
هعیییی خدا 😵‍💫☠️
پاسخ
مهر 1403
تو زنی صبر داشته باش.>>
6 💜
1 😳
پاسخ
مهر 1403
خانوم مشاور داریم اینجا ؟
پاسخ (17)
مهر 1403
تو عزیزم زنی . صبر داشته باش💖
4 💜
پاسخ (1)
مهر 1403
خب میدونی تبریک وارد مرحله جدیدی از بلوغ شدی
3 😂
پاسخ
مهر 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button