اگه تو روزهای پریود کیفیت و میزان خوابت به هم میریزه بدون که تنها نیستی!
اگه تو روزهای پریود کیفیت و میزان خوابت به هم میریزه، بدون که تنها نیستی! این مشکل خیلی از خانم‌هاست. شما چه راهکاری برای بهبود خواب پیدا کردین؟
25 اردیبهشت 1402
476 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

من اصلاً توی روزهای پریودیم نمیتونم به راحتی بخوابم و در طول شب چندین بار از خواب بلند میشم
23 💜
پاسخ (5)
خرداد 1402
پاسخ (1)
خرداد 1402
اما من اصلا این توری نیستم بعضی وقتا کولا نمیتونم از خواب بیدارشم
5 💜
پاسخ (2)
خرداد 1402
من همش میخام بخابمم
6 💜
پاسخ
خرداد 1402
سلام می‌خواستم بپرسم کسی میدونه آیا کم خوابی و بی خوابی میتونه به علت نزدیک شدن به روز ای پریود (pms) باشه؟؟ یا فقط داخل روزای پریود اتفاق میفته؟؟؟
1 💜
پاسخ (3)
خرداد 1402
من پریود سه ماهه نشدم ولی وقتی پریود میشدم صاف می خوابیدم صاف بیدار می شم
3 💜
پاسخ (3)
تیر 1402
و منی ک شبا دوتا نوار بهداشتی میزارم چون بهم حس امنیت میده حتی نوار های مخصوص شبو چون همش برای استرس ک لک ندم بیرون بیدار میشدم و این عذاب اوره😖🥺
31 💜
پاسخ (4)
تیر 1402
وقتی می خوام بخوابم دو تا نوار بهداشتی می زارم بعد همیشه هم درمیاد 😑 ولی راضیم بشم ولی در بیا د الان
6 💜
پاسخ (2)
تیر 1402
بعضی وقتها تا صبح بیدارم اصلا نمیتونم بخوابم بعضی وقتها زود میخوابم ولی نیمه‌شب با حالت گرگرفتگی و تپش قلب بیدار میشم
12 💜
پاسخ
تیر 1402
شبا از بس استرس لکه روی لباس و رخت خواب دارم نمیتونم بخوابم
14 💜
پاسخ (1)
تیر 1402
حس گر گرفتگی و گرما ام پیدا میکنم نمی تونم بخوابم
4 💜
1 👍
پاسخ
تیر 1402
به دور از اینکه که یه نیم سات یخ میزنم نیم ساعتم تو جهنمم همچنین اصلا پلک رو هم نمیزارم یجدری به پهلوتا خود صبح درلز میکشم صبح وقتی پا میشم تموم بدنم خشک شده و اصلا حوصله شب و صبو ندرم💔
7 💜
پاسخ (1)
مرداد 1402
من توروزهای پریودم بیشتراززمان عادی میخوابم ودوست ندارم کشی ییدارم کنه
7 💜
پاسخ (3)
شهریور 1402
یه پتو مسافرتی قرمز ساده دارم که مخصوص روزای پریوده وقتی پریودم اونو میندازم روی تختم و با خیال راحت میخوابم نهایتا شلوارم کثیف میشه که واسه دوران پریود دو تا شلوار مخملی مشکی کناز گذاشتم
4 💜
1 😂
2 👍
پاسخ (2)
شهریور 1402
من توی دوره پریودی موقع خواب پاهام میگیره خیلی از قرص منیزیم استفاده کردم ولی اصلا فایده نداشت و فقط در این دوره پاهام میگیره طبیعیه؟
2 💜
1 👍
پاسخ (1)
مهر 1402
یه شورت بهداشتی هست اونو تهیه کنید میتونید با خیال راحت بخوابید من خودم همین حالت بودم و تو دوران پریودی خیلی سخت می‌خوابیدم ولی از وقتی این شورت رو تهیه کردم با خیال راحت میخوابم
4 💜
پاسخ (1)
مهر 1402
من خودم خوابم خیلی کم میشه چون استرس دارم پس نده ولی خالم وقتی پریود میشه شبا نشسته می‌خوابه و هر دوساعت بیدار میشه می‌ره دسشویی
پاسخ (1)
مهر 1402
دقیقن روزای قبلش تا ۱۲میخابم سر وقتای پریودی ساعت ۶صبح😞😅
1 💜
1 😔
1 👍
پاسخ
مهر 1402
منم همش می‌خوام بخوایمف
پاسخ
مهر 1402
من شب هاش نمیتونم بخوابم ازدردوازترس نم زدن.روزاش هم ازدرد نمیتونم ازجام پاشم.همش تهوع وافت فشاردارم
1 👍
پاسخ
مهر 1402

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button