اگه مدیر شرکت یا مدرسه بودی، برای روزهای پریود بچه‌هات چیکار می‌کردی؟
فعالیت کاری یا درسی توی روزهای پریود می‌تونه خیلی سخت باشه، تو اگه مدیر شرکت یا مدرسه بودی برای افرادی که پریود شدن چیکار می‌کردی که تجربه بهتری داشته باشن؟
12 آذر 1403
4032 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

بچه بودم ب این بهونه می‌پیچوندم مدرسرو الان دیگ جواب نیست
3 😂
پاسخ
آذر 1403
درد دارم ولی تحمل میکنم و اینکه مدرسمون سخت گیره یه بار در سال هم غیبت کنیم کلی سرمون غر میزنن🥲🥲🥲
2 😔
پاسخ (2)
آذر 1403
اره و ما اینک در هر ماه میتونیم ۳روزی مرخصی داشته باشیم و هیچ نمیگن
پاسخ (2)
آذر 1403
منطق مدیر مدرسه و مادرم: این که پریود سادس لوس نشو چون سنگم از آسمون بیاد تو باید بری مدرسه وگرنه کارتون خواب میشی🤝😁 اصلاً این حجم از خوشبختی رو تا حالا جایی دیده بودید ؟😂♥️
6 😔
4 😂
2 👎
1 👍
پاسخ (4)
آذر 1403
من انقدر روز اول حالم بده که اصلا نمیتونم از خونه برم بیرون
پاسخ
آذر 1403
اگه خودم مدیر بودم میگفتم نمخواد بیاین اصلا اون دوران😃😂
4 😍
پاسخ (3)
آذر 1403
هرکاری میکردم جز این شکنجه ها 😑
3 😔
2 👍
پاسخ
آذر 1403
همه باید توی روز های پریودی بیان سرکار یا مدرسه و باید خودشون رو به شرایط عادت بدن اما یه سری تغییر توی این دوران وجود داره: ۱_ساعت کاری کمتر ۲_استفاده از وسایلی همچون مسکن و کیسه آبگرم به صورت رایگان و آماده ۳_دانش آموزان با توجه به میل خودشون میتونن روز تست یا پرسش جواب ندهند و به روز دیگری موکول کنند
7 😍
پاسخ (5)
آذر 1403
اگ بودم نمیزاشتم بیان .
1 😍
پاسخ
آذر 1403
اگه مدیر مدرسه بودم توی اون روزا براشون امتحان نمیزاشتم یا نمیگفتم حتما باید ورزش انجام بدی
1 😍
5 👍
پاسخ (3)
آذر 1403
نمیزاشتم بیان
1 👍
پاسخ
آذر 1403
چرا پاک میشه پیامم
پاسخ
آذر 1403
بهشون مرخصی ۲ روزه میدادم
3 😍
6 👍
پاسخ (9)
آذر 1403
من شنیدم آدمی ک پریود میشع آب بدنش زیاد میشه ولی نمیدونم چرا من پریود شدنی بشدت احساس تشنگی میکنم و دلم نوشیدنی های خنک میخاد
4 👍
پاسخ (2)
آذر 1403
کیسه آب گرم رایگان مسکن دمنوش های آرام بخش اگر درد شدید بود استراحت
5 👍
پاسخ
آذر 1403
تو سرویس بهداشتی دستگاه پد میزاشتم کیسه آبگرم رایگان و دمنوش میدادم و غیبت موجه
10 👍
پاسخ
آذر 1403
یک اتاقک مخصوص کسایی که پریور شدم میزاشتم..و حق داشتن یک یا دو زنگ در اونجا بمونن...همه چیز هم میزاشتم مثل پد،دمنوش.کیسه اب گرم.و.‌‌..
6 💜
پاسخ (2)
آذر 1403
مرخصی سه روزه
1 😍
2 👍
پاسخ
آذر 1403
من یه اتاق درست میکردم هر کس پریود میشه بره اونجا بعد چند تا تخت خواب میزاشتم پد میزاشتم کیسه اب گرم و آب جوش و دمنوش و چایی هم میزاشتم خودمم میرفتم باهاشون گریه میکردم 😁
13 😂
پاسخ (3)
آذر 1403
ی اتاق مخصوص براشون
پاسخ
آذر 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button