ماجرای «شیوع شپش در مدارس» تو رو هم نگران کرده؟
شیوع شپش در مدرسه‌ها یه دغدغۀ جدیه که علتش می‌تونه نبود آگاهی و یا پیشگیری نکردن به موقع باشه. بیاین باهم دربارۀ علت‌ها، نگرانی‌ها و راه‌حل‌هاش حرف بزنیم.
26 آذر 1403
3800 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

آره من خواهرم گرفته، خیلی ترسناکه
پاسخ
آذر 1403
من یه لحظه هم مقنعم رو در نمیارم
4 👍
پاسخ
آذر 1403
کی گرفتههههه؟
پاسخ
آذر 1403
اینجا شده جک دونی👌😂
2 😔
2 😂
4 👍
پاسخ
آذر 1403
اگه شیش گرفتین یه پودری هست خیلی خوبه فک کنم پودر شپش میگن بهش عطاری ها دارن من دوبار گرفتم از اون استفاده کردم بعد حموم با شونه شپش موهامو شونه کردم همش مرده بودن🥴روش استفادش هم بپرسی میگن بهت
3 👍
پاسخ (4)
آذر 1403
در سکوت شب
پاسخ (11)
آذر 1403
هی بابا موهامونم نمیشه دیگه از مقنعه داد بیرون😂
پاسخ (2)
آذر 1403
برای درد پریود ژلوفن بهتره یا بروفن؟
پاسخ (6)
آذر 1403
لطفا کمکم کنین👇
پاسخ (4)
آذر 1403
تو خون پریودی من ی تیکه ای مثل جیگر وایییییییییی خیلی ترسیدم چیه؟!!؟؟؟؟
پاسخ (5)
آذر 1403
سلام بچه ها من الان بی‌بیبی چک زدم یه خط پررنگ و یه خط خیلی کمرنگ آورد کسی هست که از اونم اینجوری بوده باشه و باردار شده باشه؟
پاسخ
آذر 1403
بچه ها من امرو دکتر بودم بهت گفتم دیواره رحم‌ت باید الان ۱۱.۱۲ باشه حداقل و گفت الان نیست و خیلی نازکه . یهنی چی؟😂
پاسخ (4)
آذر 1403
خانما من روغن رزماری به موهام نساخته ممکنه دمنوشش رو بخورم باز حساسیت نشون بده و نسازه؟
پاسخ (3)
آذر 1403
کاش این ببخشو حذف کنننن بابا چیه اینجا
9 👍
پاسخ (7)
آذر 1403
خوابم نمیبره🥲
3 😔
3 👍
پاسخ (5)
آذر 1403
بچه ها من موقع تایم تخمک گذاری مدام تپش قلب،نفخ و رفلکس معده دارم،میخوام بدونم شما هم همینجوریین؟یا فقط دهن من صافه؟یه هفته پی ام اس ام اعصابم ریده،یه هفته پریودم،یه هفته تخمک گذاری هم اینه وضعم، کلا یه هفته زندگی نرمال دارم🤧
پاسخ (4)
آذر 1403
بگید
پاسخ (3)
آذر 1403
بچه ها سه روز قبل تخمک گذاریم رابطه داشتم با کاندوم ولی همش احساس میکنم یکم از آب منی ریخت داخل مطمئن نیستم نمیخوامم قرص بخورم چیکار کنمممم
پاسخ (6)
آذر 1403
سلام من سوزش و خارش واژن یهویی شروع شد چیکار کنم یکی جواب بده😔
پاسخ (11)
آذر 1403
آقا هرلایف شمام هی از اکانتتون میاد بیرون؟من الان بعد دو روز میخواستم چک کنم دیدم دوباره شماره و کد میخواد
پاسخ (4)
آذر 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button