هر سوالی درباره سلامت زنان، پریود، بارداری یا عفونت داری، اینجا بپرس. متخصص زنان آمادهست راهنمایی کنه و نگرانیهات رو برطرف کنه.
5 دی 1403
19896 پاسخ
پاسخهای کاربران
سلام من پنجاه روزه تقریبا پریودیم عقب افتاده هجده سالمه. برای اینکه پریود بشم هم سه شب قرص LD استفاده کردم و قطع کردم اما الان چهار روزه میگذره ولی پریود نمیشم. ترشحاتمم زیاد شده و خیلی آبکیه. میشه کمکم کنید پریود شم؟خیلی اعصابم خورده
39 👎
72 👍
پاسخ (104)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام شما طبق دستور کدام پزشک ال دی خوردید؟همین کار الگوی هورمونی شمارو بهم ریخته،صبور باشید تا پریود شوید
دی 1403
پاسخ (2)
سلام.من دو ماهه قرص سیپروترون برای تنبلی مصرف میکنم ماه قبل مشکل نداشتم ولی این ماه ک پریود شدم از روز سوم پریودی بسته جدید رو شروع کردم و امروز ک ۱۲پریودمه هنوزم لکه بینی دارم.برای قطع لکه بینی چه دارویی مصرف کنم؟اینم بگم کزخم دهانه رحم دارم
پاسخ (13)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم میتونه از عوارض قرص سیپروترون باشه بعد ۲ تا ۳ ماه برطرف میشه میتونید مفنامیک اسید هر۸ ساعت یک عدد تا ۱۰ عدد مصرف کنید
دی 1403
پاسخ
سلام روز بخیر...بی بی چک و در چند روز از عقب افتادن پریود باید انجام بدم؟؟
پاسخ (20)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و روز بخیر. تست بارداری ادرار حدود ۱۰ روز بعد از لقاح مثبت میشود. زمان لقاح تیز از دقایقی تا ۵ روز پس از نزدیکی میتواند متفاوت باشد.
دی 1403
پاسخ
سلام. من دو روز از پریودیم گذشته و یه هفتست علائم باداری دارم.. کمر درد دارم، درد زیرشکم، میل به غذا هم ندارم، حالت تهوع هم دارم.. بنظرتون چند روز بعد بی بی چک انجام بدم؟؟
2 👍
پاسخ (17)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم بی بی چک یک هفته بعد از تاخیر پریود جوابدهی دارد . بهتره آزمایش خون بارداری چک کنید .
دی 1403
پاسخ
سلام من هرماه پریودم دقیقه و ۳ روز عقب میاد این ماه حدود یه ۵. ۶ روز جلو افتاده مشکلی نداره؟
2 🙏
5 👎
پاسخ (7)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. طول مدت سیکل از ۲۱ تا۳۵ - در مواردی تا ۴۰ روز- روز و همچنین تفاوت یک هفته ای بین تعداد روز های سیکل طبیعی میباشد. طول دوران پریود نیز از از 2 تا 7 روز طبیعی میباشد. باید بدانید که وقتی سیکل بیش از ۳۰ روز باشد طبیعتا هر ماه دیرتر پریود میشوید. از اپلیکیشن جهت پایش سیکل تان استفاده کنین و در صورتی که در چند سیکل شما موقعیتی مغایر با مطالب ذکر شده،تجربه کردین،توصیه میکنم جهت رد و بررسی علل احتمالی زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین.
دی 1403
پاسخ
سلام وقتتون بخیر من پریودم ۶ روزه عقب افتاده،کی بیبی چک بزنم معلوم میشه؟
22 😂
27 😍
1 👍
پاسخ (11)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله،ولی آزمایش خون ارحج هست
دی 1403
پاسخ
سلام من ۴ روزه ک پریود نشدم خیلی میترسم چیکار کنم ب نظرتون
1 💜
24 😔
4 😍
پاسخ (41)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. معمولا گاهی ممکنه تا حدود 7-10 روز تاخیر در تاریخ شروع پریودی پیش بیاد که این مسئله طبیعی محسوب میشه. در حال حاضر، اگر هنوز طول مدت سیکل ماهیانه تون از حداکثر 35-40 روز بیشتر نشده، توصیه میشه کمی صبر بفرمایید تا ببینید در روزهای آینده پریودی تون آغاز میشه یا نه. همچنین، انجام یک سری اقدامات خانگی مثل داشتن تحرک و فعالیت بدنی، گرفتن دوش آب گرم، مصرف دمنوش هایی مثل زعفران و گل گاو زبان در مقادیر مجاز، در صورتی که براتون ضرر و ممنوعیتی نداشته باشن، میتونن تا حدودی روی جلو افتادن شروع پریودی شما موثر باشن اما اثرشون قطعی نیست. در نهایت، در صورتی که بعد از گذشت حداکثر سه ماه از تاریخ آخرین پریودی تون، پریود بعدی تون رخ نداد، یا اگر در دوره های بعدی هم مکررا تاخیر و بی نظمی بیشتر از 10 روز رو تجربه کردید یا طول مدت سیکل های ماهیانه تون بیشتر از 35-40 روز بود، توصیه میشه جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک متخصص زنان مراجعه بفرمایید.
دی 1403
پاسخ (1)
سلام من قرص دوفامد رو طبق دستور پزشکم باید تا ۱۰ شب استفاده کنم الان ۵شب استفاده کردم پریود شدم. ادامه بدم یا توی ایام پریودی استفاده نکنم؟
پاسخ (10)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام طبق دستور بخورید
دی 1403
پاسخ
سلام من اون ماه ۱۰ پریود شدم ولی این ماه ۵ شدم اقدام به بارداری هم دارم دلیلش چی میتونه باشه؟
5 😍
پاسخ (4)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. تغییرات زمان پریود تا 7 روز کاملا طبیعی هستند و دلیلی برای نگرانی نیست. طول مدت سیکل از 21 تا 35 روز و همچنین تفاوت یک هفته ای بین تعداد روز های سیکل طبیعی میباشد. طول دوران پریود نیز از 2تا 7 روز طبیعی میباشد. توصیه میشود از اپلیکیشن جهت پایش سیکل تان استفاده کنید و در صورتی که در چند سیکل شما موقعیتی مغایر با مطالب ذکر شده تجربه کردین، توصیه میکنم جهت رد و بررسی علل احتمالی زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین.
دی 1403
پاسخ (1)
نزدیکی کردن در اوایل بارداری ضرری که نداره؟؟؟؟
100 😂
23 👍
پاسخ (12)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خیر اما عمیق نباشد و ضربه های محکم هم نباشد
دی 1403
پاسخ (1)
چندتا شوینده برای قارج و عفونت معرفی کنید
6 😂
5 👍
پاسخ (9)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام شوینده ای برای رفع قارچ نداریم،شوینده ها صرفا برای رعایت بهداشت بشتر هستند
دی 1403
پاسخ
سلام من ۱۸آذر تا ۲۵ آذر پریود بودم وقتی تموم شد ۲۸ آذر رابطه داشتم(برای زدن بکارت) محافظت نشده بود(ارضا نشدیم)فرداش اورژانسی خوردم ۳ و ۴ دی نفخ و دلدرد داشتم امروز که ۵دی هست خونریزی دارم کم بنظرتون طبیعیه؟ممکنه باردار باشم ؟
31 😳
پاسخ (9)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله طبیعی هست،باردار نیستید
دی 1403
پاسخ (1)
سلام خسته نباشید من ۱۷سالمه و ازدواج کردم از ماه پیش شروع کردم قرص ال دی خوردم البته در بین پیش امده یک روز نخورم الان۶روز میشه قرص رو نخوردم و پریود نشدم و حتی علائم پریودی رو هم ندارم باید چیمار کنم؟
5 😳
پاسخ (13)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام اول آزمایش خون بدید،قرص به جهت پیشگیری در ساعت خوردن هم باید دقت شود
دی 1403
پاسخ
سلام من یک هفته ازپریودیم گذشت باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
پاسخ (3)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. معمولا گاهی ممکنه تا حدود 7-10 روز تاخیر در تاریخ شروع پریودی پیش بیاد که این مسئله طبیعی محسوب میشه. در حال حاضر، اگر هنوز طول مدت سیکل ماهیانه تون از حداکثر 35-40 روز بیشتر نشده، توصیه میشه کمی صبر بفرمایید تا ببینید در روزهای آینده پریودی تون آغاز میشه یا نه. همچنین، انجام یک سری اقدامات خانگی مثل داشتن تحرک و فعالیت بدنی، گرفتن دوش آب گرم، مصرف دمنوش هایی مثل زعفران و گل گاو زبان در مقادیر مجاز، در صورتی که براتون ضرر و ممنوعیتی نداشته باشن، میتونن تا حدودی روی جلو افتادن شروع پریودی شما موثر باشن اما اثرشون قطعی نیست. در نهایت، در صورتی که بعد از گذشت حداکثر سه ماه از تاریخ آخرین پریودی تون، پریود بعدی تون رخ نداد، یا اگر در دوره های بعدی هم مکررا تاخیر و بی نظمی بیشتر از 10 روز رو تجربه کردید یا طول مدت سیکل های ماهیانه تون بیشتر از 35-40 روز بود، توصیه میشه جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک متخصص زنان مراجعه بفرمایید.
دی 1403
پاسخ
سلاممن پنج روز پریودم عقب افتاده کی میتونم بی بی چک بزنم?
4 👍
پاسخ (4)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و روز بخیر. تست بارداری ادرار حدود ۱۰ روز بعد از لقاح مثبت میشود. زمان لقاح تیز از دقایقی تا ۵ روز پس از نزدیکی میتواند متفاوت باشد.
دی 1403
پاسخ
سلام وقتتون بخیر من ۷۵ روز هست که پریودم عقب افتاده و ۱۷ سالمه.تخمدان پلی کیستیک و تنبلی شدید تخمدان هم دارم و مدت هاست که دارو مصرف میکنم اما جوابی نگرفتم. به نظرتون باید چیکار کنم؟
28 😳
پاسخ (20)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام اصلاح سبک زندگی،تنظیم خواب،کنترل وزن،ورزش مداوم در کنار دارو
دی 1403
پاسخ
سلام برای درد پریودی چیکار کنم؟
11 👍
پاسخ (13)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم از اقدامات خانگی برای درد پریود میتونین از کیسه آب گرم استفاده کنید زیر شکم و پهلو قرار بدین . حالت سجده قرار گرفتن به شل شدن عضلات و کاهش درد کمک میکنن. با پرت کردن حواس و گوش دادن موسیقی و تمرکز روی تنفس شکمی میتونین از درد کم کنید . از مسکن ایبوبروفن و ناپروکسن و در حالت های شدید از مفنامیک اسید هم میتونید استفاده کنید🌹
دی 1403
پاسخ (1)
سلام وقت بخیر. من رحم میوم دار هست.میخواستم بدونم بهترین زمان برای سونوگرافی چه دوره ای از سیکل هست؟
پاسخ (1)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام میوم های شما در هر زمان از سیکل در سونو دیده میشوند اما بهتر است در پریودی نباشد
دی 1403
پاسخ
من سه ماه پریود نشدم ولی دوهفته قبل بعد از سه ماه پریود شدم ۱۸سالمه
پاسخ (1)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام سونو بدید
دی 1403
پاسخ
تا چند روز عقب افتادن پریود برای یک دختر ۱۳ ساله طبیعیه؟
پاسخ (10)
دی 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. به صورت کلی طول مدت سیکل از 21 تا 35 روز و همچنین تفاوت یک هفته ای بین تعداد روز های سیکل طبیعی میباشد. طول دوران پریود نیز از 2 تا 7 روز طبیعی میباشد اما در سالهای اولی که پریود شروع میشود نامنظمی طبیعی است و معمولا جای نگرانی نیست و سیکل هاتون به مرور منظم تر میشه. در صورتی که بیشتر از 2 سال از شروع پریودتون گذشت و همچنان منظم تر نشده و یا 3 ماه شد که پریود نشدین و یا با وجود این که سیکلهای شما در حال منظم شدن است، در چند دوره نامنظمی پیش آمده، جهت بررسی علل زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنید.