از متخصصان هرلایف بپرسید.
نامنظمی پریود و دلایل آن
بی‌نظمی پریود می‌تونه دلایل مختلفی مثل بیماری‌های هورمونی و غیره داشته باشه و لازمه که حتماً توسط دکتر زنان بررسی بشه، تو چه تجربه‌ای در این زمینه داشتی؟
مشاهده
سوالات پرتکرار و پاسخ تیم پزشکی
6 آبان 1402
80461 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

سلام. سوالی که خیلی وقته ذهن من رو درگیر کرده اینه که چند روز از عقب افتادن پریودم بگذره باید نگران بشم و آزمایش بدم؟
183 💜
5 😔
217 😂
21 😍
94 👍
پاسخ (68)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. اگر تا ۸ روز بعد از زمان مقرر پریود, پریود اتفاق نیفتاد لفظ عقب افتاده یا تاخیری براش به کار می‌ره. در کل بهتره در حدود ۲۱ روز بعد از رابطه جنسی اقدام به انجام تست بکنید ولی هر نوع تست دستورالعمل خاص خودش رو داره که باید بهش توجه بشه.
388 💜
70 🙏
49 😔
147 😂
15 😍
64 😳
18 👎
167 👍
آبان 1402
پاسخ (2)
سلام وقتتون بخیر من قبلان همیشه پریودم منظم بود وحتا یک روز هم تاخیری نداشت ولی الان یک ماهه که پریود شدم اون سه روز اول که کمر درد شدید دارم ژلوفن میخورم این ماه 6روز از پریودیم گذشت تا پریود شدم به نظر شما ایا مشکلی هست یا بخاطر ژلوغن که مصرف کردم؟
88 💜
12 😔
49 😂
59 👍
پاسخ (23)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما تغییرات در سیکل پریود به دلایل مختلفی ( استرس، تغییر وزن و ورزش) اتفاق میوفته و خیلی از تغییرات گذرا هستند و خود به خود برطرف میشن. پریود هاتون رو همچنان به دقت پایش کنید که اگر تغییرات موقتی نبودن بررسی انجام بشه.اما در کل تاخیر ۶ روزه نرمال هست.
203 💜
38 🙏
14 😂
12 😳
2 👎
53 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام وقت بخیرمن ای یو دی دارم امروز روز نوزدهم سیکلم میشه اما لک بینی پیدا کردم کمردردودلدردم دارم میشه راهنماییم کنید تا حالا پانزده ساله ای یو دی دارم اینجوری نشدم لطفا جواب بدیدممنونم
45 💜
26 😂
14 😳
10 👍
پاسخ (10)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما لک بینی شایع هست به خصوص در مواقعی که تازه IUD تعبیه شده باشه ولی کمردرد و دل درد در صورتی که ادامه دار و شدید باشه حتما باید پیگیری بشن و در این مواقع بهتره با پزشک خودتون تماس بگیرید.
82 💜
16 🙏
14 😂
1 👎
10 👍
آبان 1402
پاسخ (2)
سلام وقت بخیر من برای تنبلی تخمدانی که دارم دکترم قرص سیبل تجویز کرده ولی من اصلا مرتب قرص رو نمیخورم و تایم پریودم هی جابجا میشه. آیا مشکل ایجاد میکنه ؟ قرص رو قطع کنم؟
42 💜
35 😂
1 👎
پاسخ (19)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. قرص های هورمونی باید مرتب و سر تایم مشخص مصرف بشن تا تأثیرگذاری داشته باشند. برای مصرف قرص ها برای خودتون یادآور بگذارید و دقیقا در ساعت مشخصی از روز قرص رو استفاده کنید وگرنه تأثیرگذاری نخواهند داشت و موجب اختلال در سیکل پریود میشوند اگر عوارض دارویی باعث میشه که قرص رو به صورت مرتب مصرف نکنید از پزشک خودتون بخواهید که دارو رو تغییر بدن ولی معمولا مصرف بیش از سه ماه دارو باعث میشه اون عوارض کمرنگ بشن.
76 💜
10 🙏
3 😂
13 😳
3 👎
آبان 1402
پاسخ
سلام من پریودم خیلی نامنظمی‌ دارم مثلا بازی وقتا ۳ماه پریود نمیشم
68 💜
3 😔
11 😂
6 😍
88 😳
62 👍
پاسخ (36)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما در مواقعی که توقف پریود فرد بیشتر از سه ماه رو گزارش میکنه توصیه بر مراجعه به پزشک جهت شناسایی دلایل زمینه ای و اخذ شرح حال و آزمایشات لازم هست.
109 💜
27 🙏
41 😔
23 😂
2 👎
70 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام من ۱۰روزه عقب انداختم ولی آزمایش دادم منفی بود کسی میتونه راهنماییم کنه تاحالا سابقه نداشتم اینطوری،بشم همیشه پریودی منظمی داشتم
61 💜
16 😂
9 👍
پاسخ (31)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما توصیه من این هست که چند روز دیگه هم صبر کنید و مجدد تست بارداری بدید و حتما به دستورالعمل تست توجه کنید اگر منفی بود و همچنان خبری از پریود نبود به پزشک مراجعه کنید.
68 💜
13 🙏
6 😂
7 😍
60 😳
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام وقتتون بخیر من نمی‌دونم چرا داخل این ماه مهر دوبار پریود شدم و خیلی زود پریود شدم تا حالا اینجوری نبودم همیشه ماهی یک بار میشدم از ۲۸شهریور تا ۵ مهر . و بعد از ۱۷ مهر تا ۲۳ مهر پریود شدم
38 💜
15 👍
پاسخ (16)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. نامنظمی پریود در خیلی از افراد اتفاق میوفته چون به بسیاری از عوامل بستگی داره. در کل یک تغییر کوچیک مثل مسافرت، ورزش و استرس میتونه باعث تغییرات اون بشه. در خیلی از موارد خود به خود به روند قبلی برمیگرده. پریود های خودتون رو با استفاده از اپلیکیشن ثبت کنید و در ادامه پایش کنید. اگر مجدد نامنظمی رخ داد به پزشک مراجعه کنید.
119 💜
2 😂
آبان 1402
پاسخ
درود خون قهوه ای در دو روز ابتدای پریودی نگران کننده است یا طبیعیه؟
26 💜
10 😂
7 👍
پاسخ (14)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام برشما. به طور کلی تنها چیزی که رنگ خون پریود به ما نشون میده اینه که اون خون چه مدت در داخل بدن شما بوده و به چه مقدار تازس و یا اکسید شده. خون تازه روشن تره نشان از خونریزی شدید تر داره و خون قهوه ای و متمایل به سیاه یعنی خون ریزی خفیف تره و تازه نیست. بنابراین رنگ قهوه ای کاملا طبیعیه.
191 💜
6 😳
109 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام وقتتون بخیر من نمیدونم چرا قبل و بعد پریودم همش سردرد و اختلال خواب دارم و خواب کافی و خوبی ندارم ممنون میشم که راهنمایی کنید
32 💜
8 👍
پاسخ (7)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. ما در کنار سندروم پیش قاعدگی، سندرم پس از قاعدگی هم داریم که علایم شما رو شامل میشه. برای بهبود این علایم سعی کنین در وهله اول غذاهایی که دارای مقدار بالای قند هستند و همچنین غذا های فرآوری شده رو کمتر مصرف کنین. مصرف غذاهایی که کلسیم بیشتری دارند میتونه به کاهش علایمتون کمک کنه. مدیتیشن کنید و سعی کنید استرس رو گرچه سخته از خودتون دور کنید. در غیر اینصورت با مشورت روانپزشک دارو هم میتونه تجویز بشه.
49 💜
10 😳
12 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام خانم دکتر. من سه دوره قرص ال دی مصرف کردم و از وقتی قطع کردم الان ۶۰ روزه ماهه اصلا پریود نشدم :( ممکنه به خاطر قرص باشه؟ ۲۸ سالمه و PCOS دارم اما تحت کنترل بود و قبل از قرص‌ها منظم بود پریودم تقریبا
16 💜
پاسخ (1)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. بله، در بعضی موارد بعد از قطع مصرف قرص های هورمونی اختلالاتی در سیکل بوجود میاد که خود به خود برطرف میشن اما در وهله اول بهتره تست حاملگی بدین و اگر منفی بود و پس از سه ماه همچنان پریود نشدین به پزشک مراجعه کنید.
25 💜
آبان 1402
پاسخ
سلام، خسته نباشید. من جدیدا بعد ۳۵ روز پریود میشم ، اشکال نداره؟؟
14 💜
4 👎
پاسخ (5)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. سیکل طبیعی قاعدگی از 21 تا 35 روز هست. عوامل زیادی باعث کوتاه یا بلند تر شدن سیکل به صورت طبیعی میشن بنابراین مشکلی نیست.
71 💜
28 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام من کلا سه بار پریود شدم و هر بار همش نامنظم بوده
20 💜
9 👍
پاسخ (3)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. در شروع سیکل های قاعدگی وجود نامنظمی سیکل ها طبیعی هست و رفته رفته به روند منظم برمیگرده. هورمون های بدنمون زمان احتیاج دارد تا به خوبی تنظیم بشن و کارشونو درست انجام بدن.
34 💜
15 👍
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام من 12 سالمه آخرین واولین پریودیم یک روز به مهر بود یعنی 31 شهریور الان دیگه پریود نشدم چیکار کنم.نگرانم
40 💜
149 😂
8 😳
8 👍
پاسخ (11)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. سیکل های قاعدگی تا بازه 35 روزه هم میتونن نرمال باشن. نا منظمی سیکل در اوایلی که پریود ها شروع میشن بسیار شایع هستن. در صورتیکه بعد از این بازه همچنان پریود اتفاق نیوفتاد بهتره به پزشک مراجعه کنید.
26 💜
آبان 1402
پاسخ
سلام من برای اولین باره که پریودم ۸ روزه به تاخیر افتاده باید چیکار کنم ؟
19 💜
8 👍
پاسخ (3)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. تا بازه 8 روز تاخیر میتونه طبیعی باشه ولی اگر بیشتر طول بکشه میتونین تست حاملگی بدین. در صورت منفی بودن و عدم پریود بهتره به پزشک مراجعه کنید.
26 💜
8 😂
15 😳
آبان 1402
پاسخ
سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید من کیست شکلاتی دارم و دکتر واسم قرص فمیکا تجویز کردن گفتن که با خوردن این قرص پریودی ندارید ولی من باز هم پریود شدم گفتن که این نوع کیست درمان قطعی نداره ولی توی سونوگرافی بعدیم اندازه کیست کوچیکتر شده ممکنه که کامل از بین بره ؟ ممنون
4 💜
4 😂
پاسخ (6)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. درمان هورمونی به تنظیم کردن سیکل ها و جلوگیری از رشد و در نهایت کوچک کردن کیست و از بین رفتن اون کمک میکنه. درمان کیست طول میکشه و در حین درمان باید تحت نظر باشید. اگر وقتی در حال استفاده از قرص های هورمونی هستید خونریزی اتفاق افتاد بهتره با پزشکتون در مورد تغییر دارو یا تغییر دوز اون مشورت کنید.
10 💜
آبان 1402
پاسخ
سلام وقتتون بخیر من قبلاً پریود کاملا منظمی داشتم نهایتاً با 2 الی سه روز تاخیر اما در دو بار اخیر کاملا نا منظم شده و بیشتر از 10 روز تاخیر دارم و مسئله ای که هست من تمام علائم شروع پریود رو دارم مثل متورم شدن سینه ، ورم شکم و کمر درد . اما پریود نمیشم
33 💜
8 👍
پاسخ (5)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. این نامنظمی در سیکل و احساس کردن علایم پریود ولی پریود نشدن میتونه دلایل مختلفی داشته باشه مثل ورزش سنگین، کاهش یا افزایش وزن، مصرف یک سری از داروها(هورمونی، ضد تهوع، ضد افسردگی و ...)، مشکل تیروئید و غیره. چند روز بعد از روزی که انتظار پریود شدن داشتید با توجه به دستورالعمل تست میتونین تست حاملگی بدین و در صورتی که منفی شد و همچنان پریود های نامنظم داشتید جهت بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنید. .
26 💜
14 👍
آبان 1402
پاسخ
سلام خسته نباشید من پریودیم نامنظم هست و قسط باردار شدن دارم می‌خوام زمان تخمک گذاریم رو بدونم چیکار کنم
11 💜
پاسخ (7)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. تعیین روز تخمک گذاری در افراد با پریودهای نامنظم کار آسونی نیست. روز اول پریود روز اول سیکل شماست. کوتاه ترین سیکلی که در 6 ماه اخیر داشتین رو در نظر بگیرین برای مثال اگر 28 روزه بود، نصف اون یعنی 14 روز بعد از شروع پریود رو میشه گف حوالی تخمک گذاری و در اون روز ها میتونین اقدام کنین. روش های دیگری هم برای تخمین زمان تخمک گذاری وجود داره مثل تعیین تغییرات دمای بدن توسط دماسنج صبح ها بعد از بلند شدن از خواب و تغییرات مایع موکوسی مترش
30 💜
آبان 1402
پاسخ
سلام خسته نباشید من از تموم شدن پریودیم ۱۰ روزه که میگذره ولی امروز یه مقدار لکه داشتم علتش چی هست ؟
12 💜
پاسخ (2)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. لکه بینی در بین پریود ها میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. مثل مصرف یا تغییر قرص های هورمونی، استفاده از IUD، تخمک گذاری، تغییرات خوش خیم دهانه رحم و گاها بارداری. در بسیاری از موارد لکه بینی خودبه خود بهبود پیدا میکنه اما در صورت ادامه داشتن به پزشک مراجعه کنید.
19 💜
1 😔
آبان 1402
پاسخ (1)
سلام من ۱۶ سالمه و همیشه منظم پریود میشدم ولی این ماه هنوز پریود نشدم و لکه بینیه داشتم میشه بگید علتش چیه؟
18 💜
3 👍
پاسخ (19)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. لکه بینی در بین پریود ها میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. مثل مصرف یا تغییر قرص های هورمونی، استفاده از IUD، تخمک گذاری، تغییرات خوش خیم دهانه رحم و گاها بارداری. در بسیاری از موارد لکه بینی خودبه خود بهبود پیدا میکنه اما در صورت ادامه داشتن به پزشک مراجعه کنید.
58 💜
9 😂
4 😍
10 😳
آبان 1402
پاسخ (2)
البته ماه قبل دوره سیکلم 29روزه بود این ماه26 شده الان من پریودی نامنظم دارم؟
12 💜
پاسخ (6)
آبان 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بر شما. اگر تفاوت بین طول سیکل ها کمتر از 9 روز باشه پریود نامنظم تلقی نمیشه.
24 💜
آبان 1402
پاسخ (1)

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button