پاسخهای کاربران
سلام. سوالی که خیلی وقته ذهن من رو درگیر کرده اینه که چند روز از عقب افتادن پریودم بگذره باید نگران بشم و آزمایش بدم؟
سلام بر شما. اگر تا ۸ روز بعد از زمان مقرر پریود, پریود اتفاق نیفتاد لفظ عقب افتاده یا تاخیری براش به کار میره. در کل بهتره در حدود ۲۱ روز بعد از رابطه جنسی اقدام به انجام تست بکنید ولی هر نوع تست دستورالعمل خاص خودش رو داره که باید بهش توجه بشه.
سلام وقتتون بخیر من قبلان همیشه پریودم منظم بود وحتا یک روز هم تاخیری نداشت ولی الان یک ماهه که پریود شدم اون سه روز اول که کمر درد شدید دارم ژلوفن میخورم این ماه 6روز از پریودیم گذشت تا پریود شدم به نظر شما ایا مشکلی هست یا بخاطر ژلوغن که مصرف کردم؟
سلام بر شما تغییرات در سیکل پریود به دلایل مختلفی ( استرس، تغییر وزن و ورزش) اتفاق میوفته و خیلی از تغییرات گذرا هستند و خود به خود برطرف میشن. پریود هاتون رو همچنان به دقت پایش کنید که اگر تغییرات موقتی نبودن بررسی انجام بشه.اما در کل تاخیر ۶ روزه نرمال هست.
سلام وقت بخیرمن ای یو دی دارم امروز روز نوزدهم سیکلم میشه اما لک بینی پیدا کردم کمردردودلدردم دارم میشه راهنماییم کنید تا حالا پانزده ساله ای یو دی دارم اینجوری نشدم لطفا جواب بدیدممنونم
سلام بر شما لک بینی شایع هست به خصوص در مواقعی که تازه IUD تعبیه شده باشه ولی کمردرد و دل درد در صورتی که ادامه دار و شدید باشه حتما باید پیگیری بشن و در این مواقع بهتره با پزشک خودتون تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر
من برای تنبلی تخمدانی که دارم دکترم قرص سیبل تجویز کرده ولی من اصلا مرتب قرص رو نمیخورم و تایم پریودم هی جابجا میشه. آیا مشکل ایجاد میکنه ؟ قرص رو قطع کنم؟
سلام بر شما. قرص های هورمونی باید مرتب و سر تایم مشخص مصرف بشن تا تأثیرگذاری داشته باشند. برای مصرف قرص ها برای خودتون یادآور بگذارید و دقیقا در ساعت مشخصی از روز قرص رو استفاده کنید وگرنه تأثیرگذاری نخواهند داشت و موجب اختلال در سیکل پریود میشوند اگر عوارض دارویی باعث میشه که قرص رو به صورت مرتب مصرف نکنید از پزشک خودتون بخواهید که دارو رو تغییر بدن ولی معمولا مصرف بیش از سه ماه دارو باعث میشه اون عوارض کمرنگ بشن.
سلام من پریودم خیلی نامنظمی دارم مثلا بازی وقتا ۳ماه پریود نمیشم
سلام بر شما در مواقعی که توقف پریود فرد بیشتر از سه ماه رو گزارش میکنه توصیه بر مراجعه به پزشک جهت شناسایی دلایل زمینه ای و اخذ شرح حال و آزمایشات لازم هست.
سلام من ۱۰روزه عقب انداختم ولی آزمایش دادم منفی بود کسی میتونه راهنماییم کنه تاحالا سابقه نداشتم اینطوری،بشم همیشه پریودی منظمی داشتم
سلام بر شما توصیه من این هست که چند روز دیگه هم صبر کنید و مجدد تست بارداری بدید و حتما به دستورالعمل تست توجه کنید اگر منفی بود و همچنان خبری از پریود نبود به پزشک مراجعه کنید.
سلام وقتتون بخیر
من نمیدونم چرا داخل این ماه مهر دوبار پریود شدم و خیلی زود پریود شدم تا حالا اینجوری نبودم همیشه ماهی یک بار میشدم
از ۲۸شهریور تا ۵ مهر . و بعد از ۱۷ مهر تا ۲۳ مهر پریود شدم
سلام بر شما. نامنظمی پریود در خیلی از افراد اتفاق میوفته چون به بسیاری از عوامل بستگی داره. در کل یک تغییر کوچیک مثل مسافرت، ورزش و استرس میتونه باعث تغییرات اون بشه. در خیلی از موارد خود به خود به روند قبلی برمیگرده. پریود های خودتون رو با استفاده از اپلیکیشن ثبت کنید و در ادامه پایش کنید. اگر مجدد نامنظمی رخ داد به پزشک مراجعه کنید.
درود
خون قهوه ای در دو روز ابتدای پریودی نگران کننده است یا طبیعیه؟
سلام برشما. به طور کلی تنها چیزی که رنگ خون پریود به ما نشون میده اینه که اون خون چه مدت در داخل بدن شما بوده و به چه مقدار تازس و یا اکسید شده. خون تازه روشن تره نشان از خونریزی شدید تر داره و خون قهوه ای و متمایل به سیاه یعنی خون ریزی خفیف تره و تازه نیست. بنابراین رنگ قهوه ای کاملا طبیعیه.