عفونت واژن یکی از بیماریهای شایع زنانه که علائمی مثل سوزش و خارش واژن داره، آیا تجربۀ ابتلا به عفونت واژن رو داری؟ از کجا فهمیدی که به عفونت واژن مبتلا شدی؟
2 مرداد 1401
2766 پاسخ
پاسخهای کاربران
خروج غیر طبیعی ترشحات واژن داشتم، به همین خاطر رفتم پیش متخصص
6 💜
پاسخ (2)
مرداد 1401
علایمی نداشت تو معاینه سالیانه فهمیدم
3 💜
پاسخ
مرداد 1401
بعضی مواقع بدون علائم هست بهتره توی دوره های 6 ماهه چکاب بشید اما ترشهات غیر طبیعی سفید رنگ و رنگ های دیگه با بوهای متفاوت میتونه نشون دهنده ابتلای به عفونت باشه که یکی از دلیل هاش عوض نکردن به موقع پد تامپون و... یکی دیگه هم لباس زیر نا مناسب بهتره از الیاف نخی و طبیعی باشه
12 💜
پاسخ (5)
مرداد 1401
من ترشحات غیر طبیعی دارم ولی روم نمیشه برم دکتر
چیکار کنم دارویی چیزی هست
5 💜
پاسخ (5)
مرداد 1401
من ترشحات غیر طبیعی دارم ولی روم نمیشه برم دکتر
چیکار کنم دارویی چیزی هست؟؟
6 💜
پاسخ (3)
مرداد 1401
دیر پریود میشدم
4 💜
پاسخ
مرداد 1401
سلام من نزدیک به ۸ماه هس سیکل پریودیم شده یک روز و نیم و خیلی سردرد دارم زمان پی ام اس و فشارم خیلی میفته که اصلا با غذا تنظیم نمیشه ب جز سرم و آمپول
پاسخ
مرداد 1401
سلام من بعد پریودم خیلی درد دارم چکار کنم طبیعی هس یا دردم تا پریود بعدیم طول میکشه
پاسخ (5)
مرداد 1401
ترشحات پنیری که با خارش همراه باشه نشون دهنده چیه؟؟؟؟
1 💜
پاسخ (11)
شهریور 1401
وقتی ترشحات پنیری مانند داشتم بعدشم دور واژنم عفونت گرفته بود
مث وقتی دست ببریم و عفونت کنه واژنمم همینجوری بود تا پیش دکتر طب سنتری رفتم و روی راهنمایی اا اون پیش میرم خوب شدم.
من دکتر طب سنتی رو بیشترقبول دارم.
4 💜
پاسخ (1)
شهریور 1401
بعداز رابطع جنسی دل درد وکمر دردشدید داشتم
4 💜
پاسخ (2)
شهریور 1401
ترشحات مدام واژن با حالت پنیری چی میتنونه باشه ؟؟
پاسخ (4)
شهریور 1401
من خیلی درد داره
1 💜
پاسخ (1)
شهریور 1401
من ترشحات سفیدی دار باید چه کار کنم،😔😔😔افسردگی گرفتم
1 💜
پاسخ (6)
شهریور 1401
وقتی که سوزش واژن خیلی شدیدی داشتم حس میکردم دستشویی دارم اما میرفتم هیچی نداشتم و موقع ادرار هم بادرد شدید واژن بود خیلی بد بود
3 💜
پاسخ (3)
شهریور 1401
یکی تغییر رنگ ترشحات هست که خب باید سفید باشه حالا پنیری یا مایعه اگه غیر اینا باشه عفونته عفونت میتونه زرد باشه سبز باشه خاکستری هم باشه و اینکه دیر عوض کردن نوار و.....واستفاده از دستمال توالت وعوض نکردن لباس زیر به مدت طولانی واستفاده از سرویس بهداشتی کثیف باعث عفونت میشه
3 💜
پاسخ (4)
شهریور 1401
سلام من عفونت قارچی برام اتفاق افتاده ولی کنار دهانه واژنم یه برجستگی خیلی کوچولو شبیه جوش درومده از علائم قارچه ؟
2 💜
پاسخ (4)
شهریور 1401
چه موقع بعداز پریودی رابطه جنسی داشته باشم که حامله بشم ممنونم اگه جوابم بدین
1 💜
پاسخ (2)
شهریور 1401
پریودم بد بو بود و بردنم دکتر و آزمایش خون (که سر آمپولش نیم ساعت گریه کردم که نزنید😂💔)و آزمایش ادرار دکتر گفت عفونت واژن دارم