راهکار تو برای داشتن یه پوست سالم چیه؟
پوست سالم میتونه تأثیر زیادی توی اعتمادبه‌نفس افراد داشته باشه. داشتن یه پوست سالم نیاز به مراقبت و رسیدگی‌های زیادی داره، تو چطور از پوستت مراقبت می‌کنی؟
6 آذر 1402
4997 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

انجام دادن روتین پوستی استفاده از لایه برادار و اسکراب و ماسک خیلی کمک میکنه. حتی میتونین ماسک خونگی هم درست کنید
28 💜
پاسخ (3)
آذر 1402
سلام مثلا چه ماسکی؟
10 💜
پاسخ (10)
آذر 1402
اگه تو سن بلوغید اصلا نگران نباشید و با آرامش از پوستتون مراقبت کنید کم کم جوشا از بین میره ولی اگه بلوغتون تموم شده و هنوز جوشای زیادی تو بعضی مناطق بدنتون هست احتمالا اختلال هورمونی دارید و دکتر پوست میتونه بهتر از هر کلینیکی زیبایی ای به شما کمک کنه 💓
62 💜
پاسخ (5)
آذر 1402
سلام من پاکسازی کردم همه صورتم چال جال شده چیکار کنم منافذ بازم بسته بشه
9 💜
پاسخ (22)
آذر 1402
من قبل از پریودی خیلی جوش میزنم ؛ و واقعا کلافه شدم مخصوصا چند روز مونده که شروع شه🥴 راهکاری دارید براش؟! وقتی هم که پریود نیستم صورتم خیلی کم جوش میزنه و اینکه تو بلوغم 🤏🏻
48 💜
پاسخ (14)
آذر 1402
اگر از دوران بلوغ گذشتید اما بازهم صورتتون جوش میزنه ممکنه از کبدتون باشه ک خوردن رب انار بسیار عالیه جوش صورت عوامل زیادی داره ک یکیش مشکل کبد هستش
16 💜
پاسخ (6)
آذر 1402
سلام برای ازبین بردن کک و مک کسی تجربه ی مفیدی داره؟ به دکتر مراجعه کردم نتیجه نگرفتم
2 💜
پاسخ (18)
آذر 1402
خب بنظر من برای داشتن ی پوست خوب هفته ایی دوبار ماسک صورت بزن البته اگر پوستت چربه از ی شوینده خوب استفاده کن متناسب با پوست صورتت از سرم های ویتامین سی استفاده کن با آرایش نخاب زیاد آرایش نکن مخصوصا از کرم پودر استفاده زیادی نکن صورتت رو یبار صبح بشور و بعد سرم ویتامین سی بزن سرم هیالورونیک اسید هم خوبه
23 💜
پاسخ (3)
آذر 1402
ی ماسک سفید خونگی هم بهتون معرفی کنم😌 آرد برنج رو با ی قاشق ماست قاطی کن و بزن ب صورتت ۱۰_۱۵ ساعت بمونه و هر شب بزار اگر صبح انجام دادی بعدش حتما ضدآفتاب بزن شب بزاری بهتره البته ب مرور میبینی چقدر پوستت شفاف شده
43 💜
پاسخ (3)
آذر 1402
یه همسایه داشتیم میگفتن حنا برای پوست خیلی خوبه آبرسانه فلان آقا این بنده خدا نمیدونست رف عطاری به جا حنا بی رنگ حنای رنگی گرفت گذاشت رو صورتش تمام صورت دست همه چی نارنجی بنده خدا 😂😶
53 💜
پاسخ (12)
آذر 1402
برای دونه های سر سیاه روی بینی چه راهکاری پیشنهاد میدین که کاملا رفع بشن
16 💜
پاسخ (11)
آذر 1402
برای از بین رفتن جوش های سر سیاه چه چیزایی پیشنهاد میکنید؟روی بینی مخصوصا
7 💜
پاسخ (11)
آذر 1402
بزای جوش های زیر پوستی چیکار باید کرد
2 💜
پاسخ (8)
آذر 1402
استفاده از اسکراب ضدافتاب ماسک گچی
3 💜
پاسخ
آذر 1402
سلام بدنم خیلی جوش میزنه جوش ها هم درد میکنن هم خارش دارن
3 💜
پاسخ (9)
آذر 1402
جوش توی سن بلوغ نگرانی ندارع میتونید از کرم های متفاوتی استفاده کنید اگه بخاطر تب گرمتون جوش میزنید پیشنهاد میکنم چند سری وازلین زدن رو هم روی جوش هاتون امتحان کنید
1 💜
پاسخ
آذر 1402
روتین پوستی متناسب با تیپ پوستی پاکسازی .با ماسک های گچی و اسکراب های روشن کننده و کاهنده چربی و ماسک های ورقه ای .ابرسانی پوست .ضدافتاب با spfمناسب و بالا حته ت زمستان رعایت موارد مث روبالشتی تمیز و دوری از غذاهای چرب و غیره
2 💜
پاسخ (5)
آذر 1402
سلام من پریودیم نامنظم هس چ کنم ؟
پاسخ (1)
آذر 1402
من خیلی درد شدید دارم و خونریزی و شکمم درد میکنه، پیش دکتر هم رفتم میگی مشکلی نیس، حالا من چی کار کنم؟
2 💜
پاسخ (2)
آذر 1402
ماسک و اسکراب و... اینارو فراموش کنید روزی ۳ لیتر آب بخورید تاثیر گذار ترینه🥲🥲
18 💜
پاسخ (7)
آذر 1402

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button