چطور بوی بد دهان رو از بین می‌بری؟
بوی بد دهان می‌تونه دلایل خیلی مختلفی داشته باشه و خیلی آزار‌دهنده است، تو چه راهکاری برای داشتن دهان خوشبو و مقابله با بوی بد دهان داری؟
13 آذر 1402
1352 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

مسواک دهان شویه ادامس قرص نعنا
39 💜
پاسخ (4)
آذر 1402
چه مارک دهانشویه و خمیردندانی و معرفی می‌کنید
9 💜
پاسخ (10)
آذر 1402
به نظرم هیچ خمیر دندونی مثل نسیم نمیشه واقعا خیلی سفید میکنه و بدی بد رو از بین میبره دهان شوی رو استفاده میکنم ولی فقط برای وقت های که عجله دارم
21 💜
پاسخ (3)
آذر 1402
من ۳روز ازپریود شدم میگذره ولی پریود نشدم خیلی شکمم درد میکنه خانوما رهنمایی ام کنید
2 💜
پاسخ (15)
آذر 1402
آدامس مسواک اگر به زبون بزنی
10 💜
پاسخ
آذر 1402
مسواک زدن روی سطح زبان خیلی بوی دهن رو کم میکنه
34 💜
پاسخ (3)
آذر 1402
سلام دوستان من روز سوم پریودم زیر دلم به شدت درد می‌کنه و دلدرد شدید دارم پاهام هم خیلی درد می‌کنه که اصلا نمیتونم بلند شم و کاری انجام بدم علتش چیست طبیعی ؟ممنون می‌شم که راهنمایی کنید
4 💜
پاسخ (5)
آذر 1402
با مسواک. آدامس . دهان شویه و....
4 💜
پاسخ
آذر 1402
مسواک و ادامس البته سعی کنید خوراک سالم داشته باشید ک معدتون آسیب نبینه گاهی وقتا بوی بد دهان ب معده مربوط میشه
17 💜
پاسخ
آذر 1402
مسواک زدن درست کشیدن مسواک روی زبان خوردن دو قلوپ آب بعد از مسواک به طوری که با فشار زیاد قورت بدین چک هر ۶ ماه دندان ها از نظر پوسیدگی
14 💜
پاسخ
آذر 1402
سلام خسته نباشید خانم دکتر من ۱۸ سالمه و از موقع که پریود شدم کلا نامنظم بوده پریودیم ،بعضی وقتا هر ۱۵ روز پریود میشم و این ماه بعد ۲۰ روز باز پریود شدم آیا طبیعیه؟
1 💜
پاسخ (1)
آذر 1402
دوستان من روز سوم پریودیم هستش و خونی ازم نرفته و دو شبه نخابیدم چیکار کنم درد دارم
پاسخ (1)
آذر 1402
مثلا قبل از خواب مسواک بزنیم بیدار شدیم مسواک بزنیم صبحانه بخوریم
2 💜
پاسخ
آذر 1402
مسواک زدن با خمیر دندان گیاهی
پاسخ
آذر 1402
بنظرم پیاز و سیر خوردن بهترین راهکاره بخصوص سیر🤣🤣🤣😐✌🏻
24 💜
پاسخ
آذر 1402
سلام خانم دکتر من 12سالمه و پریود شدم ایا طبیعیه
5 💜
پاسخ (10)
آذر 1402
خانم دکتر امروز چهار شنه است 1402/915 تاریخ امروز است که دوباره پریود میشم
1 💜
پاسخ
آذر 1402
خانم دکتر چرا من الا پریود شدم چون 12 ساله ایا طبیعی است تو این سن پریود بشی
3 💜
پاسخ (10)
آذر 1402
سلام و وقت بخیر من اضافه وزن زیادی دارم پریودیم هم منظم نیس قبلنا ۸ یا۷ ماه بعضی موقها۹ ماه طول میکشید تا پریود بشم مجردم هستم رفتم دکتر آزمایش وسنو گرفتم گفتن ک تنبلی تخمدان دارم وچون اضافه وزنم بالاس اینطوری میشم بعضی وقتا پریود میشم پریودیم20الا25روز میموند ولی این ماه ن اول ماه1آذرب پریودشدم اونم منظم چون تو اون 20الا25روز سه روزپریودم سه روز نه ولی تو این ماه از1آذر پریود شدم تا۸ آذر کاملاً منظم وخونریزیم هم خوب بود باید چکارکنم؟
پاسخ (3)
آذر 1402
اصن از بین نمیره😂
11 💜
پاسخ (3)
آذر 1402

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button