تخمدان پلی کیستیک یک بیماریهای شایع در خانمهاست که علائمی مثل بینظمی پریود و مشکلات هورمونی داره. اینجا از علائم و درمانش حرف میزنیم. تو هم از تجربت بگو.
مشاهده
سوالات پرتکرار و پاسخ تیم پزشکی
24 دی 1402
26874 پاسخ
پاسخهای کاربران
سلام. من ۲۸ سالمه و از دبیرستان تشخیص PCOS دادن برام. الان تحت کنترله به خاطر تغذیه و ورزش و پریودم منظمه. اما همچنان جوشهای بدن دارم مخصوصا پشت و جلوی کتف. علتش چی میتونه باشه؟ جوشای صورتم خوب شده اما بدن نه.
140 💜
17 👍
پاسخ (56)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. با توجه به تحت کنترل بودن بیماری شما، بهتر است در این مرحله به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید تا داروی موضعی / خوراکی برای جوش های بدن تجویز گردد.
91 💜
11 🙏
22 👍
دی 1402
پاسخ (1)
سلام من هر وقت پریود میشم بیهوش میشم
73 💜
76 😔
511 😂
240 😳
13 👍
پاسخ (24)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. احساس ضعف در پریود هم در اثر هورمونها است هم در اثر از دست رفتن خون. بنابراین حتما به پزشک مراجعه نمایید و از نظر کم خونی نیز نیاز است بررسی شود.
89 💜
6 🙏
2 😂
دی 1402
پاسخ (1)
سلام من هر وقت پریود میشیم بیهوش میشم
42 💜
33 😔
183 😂
273 😳
15 👍
پاسخ (3)
دی 1402
سلام من تنبلی تخمدان دارم دکتر نرفتم شرایطشو ندارم میشه کمک کنید وزنم بالا رژیم و اصلاح سبکم ورزش دارم
قرص ویتامن دی و فولیک اسید میخورم
51 💜
6 👎
پاسخ (49)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. تشخیص تنبلی تخمدان را چه کسی برای شما گذاشته است؟ اگر به پزشک مراجعه کرده باشید و چنین تشخیصی داده باشند قطعا دارو نیز تجویز کرده اند. در غیر این صورت ابتدا باید با بررسی های مختلف تشخیص شما قطعی شود و سپس داروی مناسب با علائم تجویز گردد.
63 💜
64 👍
دی 1402
پاسخ (1)
سلام من تنبلی تخمدان دارم بچه دار میشم
24 💜
3 😂
5 👍
پاسخ (40)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. این سندرم مجموعهای از علائم را ایجاد میکند و در صورت عدم درمان میتواند خطرناک، آسیبزا و حتا باعث عدم موفقیت در بارداری شود. بنابراین حتما تحت نظر پزشک متخصص باید دارو دریافت گردد و براساس شرایط هر فرد نوع درمان میتواند متفاوت باشد. درمان PCOS نیازمند صبوری زیاد است زیرا داروها هورمونها را دستکاری میکنند بنابراین تا چند ماه ممکن است طول بکشد تا بهبودی آغاز گردد. در صورت وجود نگرانی بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت نمایید.
51 💜
دی 1402
پاسخ (1)
سلام درمورد اصلاح سبک برای درمان تنبلی تخمدان صحبت کنید
18 💜
پاسخ (12)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. درمان اصلی این بیماری بسته به علائم و دارودرمانی است اما در کنار آن با توجه به ریسک بیشتر اضافه وزن و افزایش فشار خون در این افراد توصیه های زیر نیز انجام میشود: رژیم غذایی کم نمک و کم چرب و استفاده کمتر از قندهای ساده، ساعت خواب منظم و کافی بین ۷ تا ۹ ساعت، مصرف آب فراوان (به ازای هر ۱۰ کیلوگرم وزن حداقل یک لیوان پر در شبانه روز آب بدون در نظر گرفتن آب موجود در غذا و میوه)، مصرف بیشتر فیبرها و پروتئینها به جای قند و چربی، پیادهروی منظم، ورزشهای هوازی و استقامتی در کنار یکدیگر به طوری که هفته ای حدا قل ۱۵۰ ساعت فعالیت ورزشی انجام شود که طی آن ضربان قلب تا حداقل ۷۰ درصد ظرفیت ماکسیمم (۲۲۰ منهای سن) بالا برود.
201 💜
9 🙏
29 😍
3 👎
21 👍
دی 1402
پاسخ (1)
من کی پریود میشم
28 💜
7 😔
263 😂
31 😳
14 👎
پاسخ (30)
دی 1402
سلام
19 💜
21 😂
5 😳
پاسخ (5)
دی 1402
سلام خسته نباشین ایاباوجود فیبروم ۲۴mmوسن۴۲امکان بارداری هست.ممنونم از پاسخگوییتون
5 💜
پاسخ (5)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. اصولا فیبروییدهای بی علامت و زیر ۵ سانتی متر در صورت عدم وجود هیچ علامت دیگری درمان نمی شوند مگر اینکه فرد قصد بارداری داشته باشد که در این صورت بنا به صلاحدید پزشک متخصص و بسته به شرایط، محل رشد و... ممکن است اقدامی انجام شود. در کل یک فرد که در سنین باروری است میتواند با وجود داشتن فیبرویید کوچک باردار نیز بشود. در نظر داشته باشید که با توجه به سنتان حتما زودتر به پزشک مراجعه فرمایید تا مشکلی پیش نیاید.
12 💜
دی 1402
پاسخ
سلام من پریودم منظم نیست دلیلش چی میتونه باشه؟
18 💜
پاسخ (7)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. بی نظمی در سیکل های قاعدگی علل متفاوتی میتونه داشته باشه که باتوجه به سن و شرح حال و معاینه و اقدامات پاراکلینیکی میتونیم اون رو تشخیص بدیم.استرس،تغییر قرص های ضد بارداری یا استفاده از برخی داروها،ورزش بیش از حد، سندرم تخمدان پلی کیستیک، بارداری یا شیردهی،اختلالات تیروئیدو اگر سنین 45 تا 55 سالگی هستید نزدیک شدن به یائسگی و.. از این علل میتونه باشه.
20 💜
2 🙏
3 👍
دی 1402
پاسخ (1)
سلام ببخشید من تنبلی تخمدان داشتم از قرص ال دی استفاده کردم حل شد
ولی پریودم نامنظمه باید حتما قرص بخورم یا پریود بشم
5 💜
1 😔
2 😂
2 😳
پاسخ (10)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. مصرف داروهایی که سطوح هورمونال بدن را تغییر میدهند، حتما باید تک تک دوزهای آن مطابق با نظر و تجویز پزشک متخصص استفاده شود. این داروها در مواردی میتوانند نظم پریود را به هم بزنند و عوارض به خصوصی نیز دارند. لذا توصیه میشود با پزشک متخصص خود مشورت نمایید و مشکل خود را مطرح نمایید.
16 💜
دی 1402
پاسخ
سلام من هر و قت پریود میشم درد زیادی دارم
15 💜
پاسخ (8)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. به طور کلی درد هنگام پریود به علت انقباض رحم جهت دفع بافت مرده است و در اکثر بانوان وجود دارد. اما زمانی که این درد بیش از حد یا غیرقابل تحمل باشد و به مسکن هم خوب پاسخ ندهد، به علل زمینهای دستگاه تناسلی از جمله اختلالات هورمونی یا دیواره رحم مانند فیبروم، اندومتریوز و.. شک میکنیم. بنابراین بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا از این نظر بررسی انجام شود. برای کاهش درد: داروهای مجاز زیادی برای کاهش درد پریود استفاده میشوند. رایجترین آنها استامینوفن ساده و مفنامیک اسید هستند. برای دریافت این داروها باید ماکسیمم دوز قابل استفاده نیز رعایت شود. همچنین برخی درمانهای خانگی مانند استفاده از کیسه آب گرم، کمتر کردن مصرف نمک، استفاده از دارچین و زنجبیل، ماساژ دادن و... نیز می توانند در کاهش دردهای پریود نقش داشته باشند.
75 💜
دی 1402
پاسخ (2)
سلام من الان دوماه پریودیم عقب افتاده و مجرد هم هستم ولی پریود نشدم نمیدونم چرا؟؟
13 💜
پاسخ (16)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. به صورت کلی تاخیر پریود تا ۷ روز میتواند طبیعی تلقی گردد اما بیش از این عدد باید از نظر علل محتمل بررسی گردد. بی نظمی در سیکل های قاعدگی علل متفاوتی میتونه داشته باشه که باتوجه به سن و شرح حال و معاینه و اقدامات پاراکلینیکی میتونیم اون رو تشخیص بدیم.استرس،تغییر قرص های ضد بارداری یا استفاده از برخی داروها، ورزش بیش از حد، سندرم تخمدان پلی کیستیک، بارداری یا شیردهی، اختلالات تیروئیدو اگر سنین 45 تا 55 سالگی هستید نزدیک شدن به یائسگی و... از این علل میتونه باشه.
19 💜
1 👎
دی 1402
پاسخ
سلام من از وختی یادم میاد از زمان بلوغ پریودم نامنظم بوده و گاها شده دو ماه پریود نشم به نظرتون مشکل دارم یا طبیعیه الانم ۲۰ سالمه
12 💜
پاسخ (9)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. خیر طبیعی نیست. تفاوت تا یک هفته بین سیکل ها میتواند طبیعی باشد اما وقتی تفاوت بین سیکل های شما طی چند دوره بیشتر از 7 روز میشود باید جهت بررسی و رد علل احتمالی زمینه ای به پزشک مراجعه کنید.بی نظمی در سیکل های قاعدگی علل متفاوتی میتونه داشته باشه که باتوجه به سن و شرح حال و معاینه و اقدامات پاراکلینیکی میتونیم اون رو تشخیص بدیم.استرس،تغییر قرص های ضد بارداری یا استفاده از برخی داروها،ورزش بیش از حد، سندرم تخمدان پلی کیستیک، بارداری یا شیردهی،اختلالات تیروئید و.. از این علل میتونه باشه.
15 💜
دی 1402
پاسخ
من تنبلی تخمدان دارم بچه دار نمی شم دلیلش چیه
8 😔
پاسخ (7)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. این سندرم مجموعهای از علائم را ایجاد میکند و در صورت عدم درمان میتواند خطرناک، آسیبزا و حتا باعث عدم موفقیت در بارداری شود. بنابراین حتما تحت نظر پزشک متخصص باید دارو دریافت گردد و براساس شرایط هر فرد نوع درمان میتواند متفاوت باشد. درمان PCOS نیازمند صبوری زیاد است زیرا داروها هورمونها را دستکاری میکنند بنابراین تا چند ماه ممک
15 💜
دی 1402
پاسخ
سلام خسته نباشید من لخته خونه های گوشتی دارم عین جیگر خامه مجرد هستم نمیدونم دلیلش چیه
12 💜
2 😔
پاسخ (5)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. در پریود هم خون دفع می شود و هم بافت مردهی رحم که رحم سعی میکنه با انقباض دفعشون کنه و همراهش خون هم خارج میشه. در واقع لختههایی که میبینید لزوما خون نیستند و ترکیب بافت مرده رحم با خون هستن و میتونن کاملا طبیعی باشن و البته معمولا خیلی بزرگ نیستند. بنابراین خصوصا اگر در کنارش علائم دیگهای دارید مثل درد شدید بهتره سایر عوامل غیرطبیعی مثل اختلال دیواره زحم مثل اندومتریوز و... نیز بررسی بشه.
62 💜
دی 1402
پاسخ
سلام . چیکار کنم سیکل های طولانی تری داشته باشم ؟
3 💜
پاسخ (4)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. اگر طول سیکل قاعدگی شما بین ۲۱-۳۵ روز است نیازی نیست نگران باشید یا اقدامی کنید. اما اگر مشکلی برای شما پیش آورده است میتوانید با مراجعه به پزشک بسته به شرایط داروی مناسب دریافت کنید تا طول سیکل افزایش یابد.
10 💜
3 👍
دی 1402
پاسخ
سلام درمان تنبلی تخمدان چیه؟
6 💜
پاسخ (15)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. درمان اصلی این بیماری بسته به علائم و دارودرمانی است اما در کنار آن با توجه به ریسک بیشتر اضافه وزن و افزایش فشار خون در این افراد توصیه های زیر نیز انجام میشود: رژیم غذایی کم نمک و کم چرب و استفاده کمتر از قندهای ساده، ساعت خواب منظم و کافی بین ۷ تا ۹ ساعت، مصرف آب فراوان (به ازای هر ۱۰ کیلوگرم وزن حداقل یک لیوان پر در شبانه روز آب بدون در نظر گرفتن آب موجود در غذا و میوه)، مصرف بیشتر فیبرها و پروتئینها به جای قند و چربی، پیادهروی منظم، ورزشهای هوازی و استقامتی در کنار یکدیگر به طوری که هفته ای حدا قل ۱۵۰ ساعت فعالیت ورزشی انجام شود که طی آن ضربان قلب تا حداقل ۷۰ درصد ظرفیت ماکسیمم (۲۲۰ منهای سن) بالا برود.
66 💜
دی 1402
پاسخ
پریود چیه
91 💜
33 😔
71 😂
42 😳
5 👎
پاسخ (40)
دی 1402
سلام وقت بخیر رل بنده دقیقا ۸ روز از پاک بودن بعد پریودش میگذره..امروز موقع ادرار یه لخته خون دیده این مشکلی نداره...درضمن سرماخورده خیلی شدید هم هستش تا حدود خیلی زیادی استرسی هم هست...لطفا راهنماییم کنید.با سپاس
26 💜
135 😂
7 😍
16 😳
پاسخ (4)
دی 1402
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. در برخی موارد طی یک سیکل طبیعی لخته خون در روزهایی غیر از پریود نیز ممکن است دفع شود اما اگر مکرر شود، همراه با درد باشد، شدید بشود و... نیاز است به پزشک نیز مراجعه شود.