برای درمان تخمدان پلی کیستیک چه کارهایی کردی؟
برای درمان تخمدان پلی‌ کیستیک چه روش‌هایی رو امتحان کردی؟ از تغییرات سبک زندگی تا دارو درمانی، تجربیاتت رو با بقیه به اشتراک بذار.
3 بهمن 1402
1141 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

ورزش روتین و کم کردن وزنم رو شروع کردم بهتر شد ولی همچنان فولیکول کوچیکه برای بارداری🥺
8 💜
پاسخ (7)
بهمن 1402
معتدل بودن وزن ورزش پرهیز از غذا های بسیار چرب
2 💜
پاسخ
بهمن 1402
پرهیز از غذا های بسیار چرب ورزش کردن داشتن وزن معتدل
3 💜
پاسخ
بهمن 1402
ورزش ، رژیم سالم خوری ، تنظیم ساعت خواب ، کاهش استرس
5 💜
پاسخ
بهمن 1402
من چندین بار دکتر رفتم و گفتن ورزش و داشتن روتین منظم فعالیتی خیلی مهمه
1 💜
پاسخ
بهمن 1402
دوستان گرامی من 19دی پریود شدم ولی دوباره امروز که 2 بهمنه پریود شدم دلیلش چیه؟!
2 💜
پاسخ (2)
بهمن 1402
والا من وزنمم کم کردم ولی همچنان پریود نمیشم بدون دارو.از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۴ سالمه دارو میخورم.
پاسخ (8)
بهمن 1402
وزنمو کم کردن مصرف شیرینیجات رو کم کردم هرروز پیاده روی دارم.اما همچنان پرسودام بی نظمه
پاسخ (2)
بهمن 1402
رازیانه خیلی خوبه من واقعا به چشم دیدم که معجزه کرد چون برای هورمون زنانه خوبه واقعا مصرفش عالیه بنظرم امتحان کنین من خودم هر وقت که مثلا احساس میکنم پریودم داره دیر میشه یا مثلا میخوام برم جایی و میخوام که پریودم سر موعد بیاد رازیانه میخورم دقیقااا روز خودش پریودم میشم
3 💜
3 👍
پاسخ (13)
بهمن 1402
من همیشه ۳۲ روز پریود میشدم ولی الان یه بار ۳۲ روز دفعه بعد ۲۸ روز دفعه قبل هم ۱۷ روز شدم طبیعیه؟
پاسخ (1)
بهمن 1402
از کجا بدونیم کیست داریم؟
1 💜
پاسخ (6)
بهمن 1402
خانم ها سوالی داشتم کسی راهکار مناسبی برای افزایش سایز سینه ها داره؟ با اینکه 19 سالمه ولی هنوز تخت تختم🙂💔
3 💜
پاسخ (18)
بهمن 1402
امروز‌من‌اولین‌روز‌باشکا‌رفتم‌‌خیلی‌خوب‌بود
1 💜
پاسخ
بهمن 1402
بچه من پریودیم نامنظمه اول همیشه ۲۸ میشودم بد شود ۲۵ ماه بدش شد ۳ ماه بدش شد ۶ بعد ماه بد شد ۱۱ بعد ۱۶ تموم کرد پریودیم این ماه امروز ۴ رو هست ولی هنوز پریود نشودم یک ماه مونده یک سال دقیق عروسی کردم قرص جلو گیری هم نمیخورم ولی هنوز باردار نشودم😔😭
پاسخ (4)
بهمن 1402
الان از تاریخ قبلیم یعنی ۶ بود عقب افتاد تاریخش ۱۱ میشودم
پاسخ
بهمن 1402
۷ الا۶ روز هی عقب میفته تاریخ پریودیم
1 💜
پاسخ (1)
بهمن 1402
من یکسال اقدام به بارداری کردم و به نتیجه ای نرسیدم همه چیزمم سالمه میشه راهنمایی کنید چرا باردار نمیشم
پاسخ (4)
بهمن 1402
من طول دوره ام ۱۷ روزه چ کنم منظمه ولی ۱۷ روز ۷ روز پریودی ک از دو روز قبلش لکه بینی و دل درد چ میشه کرد ک طول دوره بیشتر شع
پاسخ (2)
بهمن 1402
سلام من این ماه چهار روز پریودیم عقب افتاده ؟ چیکار کنم 🙏
پاسخ
بهمن 1402
هیچی🤣
پاسخ
بهمن 1402

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button