از متخصصان هرلایف بپرسید.
پساقاعدگی (یائسگی) و نشانه‌های آن
یائسگی دوره‌ای طبیعی بین ۴۵ تا ۵۵ سالگیه که با علائمی مثل گرگرفتگی، خشکی واژن و پوکی استخوان همراهه. شما چه تجربه‌ای از این دوره دارید؟ از علائمتون صحبت کنین.
2 فروردین 1403
2490 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

سلام من 25سال دارم پریودم خیلی کمه روز اول لکه بینی روز دوم پریود میشم بعدش لکه بینی درد لگن هم دارم روز اول
15 💜
5 👎
پاسخ (27)
فروردین 1403
سلام ایا خشکی واژن هنگام برقراری رابطه جنسی علائم یائسگی هست من ۲۶ سالمه
پاسخ (34)
فروردین 1403
سلام خسته نباشید مادرم 50سالشه پریودش خیلی سنگین شده یعنی دو سه ماه یه بار پریود میشه و حدود 20روز یا حتی بیشتر طول می‌کشه خیلی اذیت میشه
13 💜
پاسخ (12)
فروردین 1403
سلام وقتتون بخیر من 48 سالم هست یکسالی هست پریودیم نسبت به قبل سنگین تر شده همراه با درد زیر شکم. برای انجام کارهای روزمره دچار مشکل میشم. لطفا بفرمایید این دلیلش همون پسا قاعدگی هست؟ و آیا راهکاری داره از این حجم خونریزی جلوگیری بشه؟ قبلا ممنونم
13 💜
پاسخ (4)
فروردین 1403
سلام روزتون بخیر راه های جلوگیری از سرطان پستان رو میشه بگید چه کارهایی باعث میشه سرطان پستان بگیریم و اینکه من ۱۲ سالمه و سینه سمت راست از سمت چپ بزرگتره تفاوت نسبتا زیادی دارن
17 💜
8 😂
2 😍
9 😳
پاسخ (27)
فروردین 1403
سلام وقتتون بخیر ببخشید اگه تنبلی تخمدان داشته باشم اصلا امکان بارداری نیست یا باردار میشم
8 💜
پاسخ (9)
فروردین 1403
سلام ببخشید من تنبلی تخمدان داشتم قرص خوردم خوب شدم بعد الان ۲۷بهمن پری شدم بعد تو اسفند ماه پری نشدم الان ۴ فروردینه باز پری نشدم میگم ممکنه تنبلیم برگشته باشه
3 💜
پاسخ (22)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. سندرم تخمدان پلی کیستیک(تنبلی تخمدان) بیماری مزمنی است که درمان قطعی ای نداره ولی شما با کاهش وزن و کنترل قند خون و دارودرمانی زیر نظر پزشک میتونین علائم و عوارض اون رو کنترل کنین. توصیه می کنم هر بار که در سیکل های متوالی بی نظمی در پریود مشاهده کردید جهت بررسی مجدد به پزشک معالجتان مراجعه کنید زیرا احتمال بازگشت بیماری همواره وجود دارد.
7 💜
فروردین 1403
پاسخ (2)
سلام من پریودی نامنظم دارم و ارضا هم نمیشم باید چیکار کنم
8 💜
پاسخ (4)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. طول مدت سیکل از 21 تا 35 روز و همچنین تفاوت یک هفته ای بین تعداد روز های سیکل طبیعی میباشد. طول دوران پریود نیز از 2تا 7 روز طبیعی میباشد. توصیه می‌شود از اپلیکیشن جهت پایش سیکل تان استفاده کنید و در صورتی که در چند سیکل شما موقعیتی مغایر با مطالب ذکر شده تجربه کردین، توصیه میکنم جهت رد و بررسی علل احتمالی زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین. در مورد ارضا نشدین حتما باید به سکس تراپیست مراجعه کنید تا اگه مشکلی وجود داره حل بشه.
4 💜
فروردین 1403
پاسخ
سلام من ۱۵ سالمه پریودیم نامنظم هستیش چکار کنم
پاسخ (3)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. در سال‌های آغازین پریود، سیکل بدن هنوز تثبیت نشده است و به همین علت نامنظمی در پریودهای فرد می‌تواند طبیعی باشد.
5 🙏
فروردین 1403
پاسخ
سلام در روز های نزدیک پریود اگه رابطه جنسی داشت باشیم باردار میشیم یانه🙏
پاسخ (3)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام احتمال بارداری در روزهایی که فرمدید کم هست ولی هیچ وقت صفر نیست.
9 💜
فروردین 1403
پاسخ (1)
سلام من ازدیشب یه لکه داشتم ۱روز شده دوباره چند قطره وگرفتگی ودرد الکی و مایع بی رنگ به جای خون پریودی نگرانم اون ماه هم کلا یک روز شدم واصلا شدتی هم نداشت خونم ودر حد۱نوار بهداشتی هم نشد
پاسخ (2)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. تغییرات وزن بدن، مصرف بعضی از داروها، ورزش و استرس و.. همگی می توانند جریان قاعدگی را تغییر دهند و باعث پریودهای سبک تر یا سنگین تر شوند که معمولاً دلیلی برای نگرانی نیستند.در اغلب زنان جریان قاعدگی آنها از ماه به ماه متفاوت است اما تغییر الگوی خونریزی میتونه علت هایی مثل اختلال هورمونی، ضایعات رحم و.. هم داشته باشه. در صورتی که طی" چند سیکل بعدی تون این تغییرات به صورت قابل توجهی ادامه داشت" برای بررسی و رد علل زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین.
5 💜
فروردین 1403
پاسخ
سلام من دختر مجرد ۲۰ ساله هستم در روز های سیکل هستم و الان دور سینه ام خیلی درد میکنه و سوزش داره برای چی هست و چیکار کنم ؟
پاسخ (1)
فروردین 1403
سلام من دختر مجرد ۲۰ ساله هستم در روز های سیکل هستم و الان دور سینه ام خیلی درد میکنه و سوزش داره برای چی هست و چیکار کنم ؟
پاسخ (1)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. توصیه میکنم از لباس زیر مناسب و راحت استفاده کنین. مصرف غذاهای چرب و کافئین تون رو محدود کنین. میتونین از مسکن های مجاز استفاده کنین. اگر دردتون بیشتر از چند هفته ادامه داشت یا در یک ناحیه خاص از سینه تون بود یا با گذشت زمان بدترشد یا در در فعالیت های روزانه شما اختلال ایجاد می کند یا شما را از خواب بیدار می کند یا پوست سینه تون قرمز و گرم شده یا ضایعه ی پوستی و یا توده ای رو متوجه شدین حتما برای بررسی به پزشک زنان مراجعه کنین.
فروردین 1403
پاسخ
آیا میشود در ۱۰ سالگی هم پریود شد
پاسخ (2)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. عزیزم پریود برای هر دختری میتونه به صورت طبیعی در سنین 10 تا 15 سالگی اتفاق بیفته. پریود خونریزی ماهانه از ناحیه تناسلی است که می تواند بین 2 تا 7 روز طول بکشد و با درد در ناحیه شکم و لگن و تغییرات خلقی و روحی همراه باشد.
فروردین 1403
پاسخ
اگر میشود علایم آن چیست
پاسخ (1)
فروردین 1403
سلام من نزدیکی بدون جلوگیری داشتم دیروز قرار بوده پریود شم نشدم به نظرتون حاملم
پاسخ (1)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. به صورت کلی تاخیر پریود تا ۷ روز می‌تواند طبیعی تلقی گردد اما بیش از این عدد باید از نظر علل محتمل که اولین آن بارداری است، بررسی گردد.
فروردین 1403
پاسخ
سلام اين دوتا قرص باهم تداخل دارن? سيپروترون كامپاند برا پريود نشدن شبي يكي پنتوكسي فيلين(پنتافيل400) برا اسيب بافت پام روزي يكي
پاسخ (1)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. خیر این 2 دارو با هم تداخلی ندارند و می توانید با هم مصرف کنید.
فروردین 1403
پاسخ
سلام
پاسخ
فروردین 1403
سلام ببخشید من همش دل درد دارم
پاسخ (5)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام . درد پریود خصوصا در روز اول بسیار رایج و البته آزاردهنده می‌تواند باشد. برای کاهش این درد می‌توایند از روش‌های زیر استفاده نمایید: ۱- کمپرس گرم به صورت کیسه آب گرم در زیر شکم. ۲- استفاده از مسکن‌های مجاز مثل استامینوفن، مفنامیک اسید و در صورت شدت انقباض زیاد، هیوسین البته زیر نظر پزشک ۳- ورزش‌های مخصوص سبک که سبب آزاد شدن اندورفین و کاهش درد می‌شوند ۴- ماساژ ملایم ناحیه زیر شکم جهت کاهش درد ناشی از انقباض رحم.
3 💜
1 🙏
فروردین 1403
پاسخ
سلام من ۴۳سال سن دارم جدیدا وقتی پریود میشم لخته خون زیاد دارم تو یه روز اول میشه راهنمایی کنید که طبیعی هست یا نه ممنونم
1 💜
پاسخ (2)
فروردین 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. دفع لخته طبیعی است مگر اینکه بزرگ (بزرگتر از یک سکه) باشد.در پریود هم خون دفع می شود و هم بافت مرده‌ی رحم که رحم سعی می‌کنه با انقباض دفعشون کنه و همراهش خون هم خارج میشه. در واقع لخته‌هایی که می‌بینید لزوما خون نیستند و ترکیب بافت مرده رحم با خون هستن و می‌تونن کاملا طبیعی باشن
فروردین 1403
پاسخ (2)

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button