پیشنهادت برای از بین بردن جوش صورت چیه؟
برای از بین بردن جوش صورت، رعایت بهداشت پوست، استفاده از محصولات ضد جوش و تغذیه سالم مهمه. شما چه روش‌هایی رو امتحان کردید؟
19 اردیبهشت 1403
9083 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

استفاده از ماسک‌های لایه بردار و مرطوب نگه داشتن پوست و استفاده از ماسک‌های آبرسان خیلی به ازبین بردن جوش کمک میکنه
2 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
لایه‌برداری منظم. اما خیلی تریکیه. چون یه ذره زیاد لایه‌برداری کنی یا خوب ضد آفتاب نزنی، دوستت بدتر دااااغون می‌شه 🥴
2 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
آب فراوان. در طول روز زیاد آب بخورین پوستتون عین آینه میشه اصن 🪞
5 💜
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
استفاده از تونر پوست .بعد هر ماه بری پاکسازی صورت و چسب بینی لامبنا هم برای جوش های سر سیاه عالیه کلا دیگه جوش های سرسیاه رو از ریشه میکشه بیرون . ولی من واسه جوش های صورتم رفتم دکتر پوست و زیبایی بعد بهم شوینده چای سبز صورت و ضد افتاب داد زدن خوب شده الان
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
یخ 🤫
2 😳
4 👍
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
استفاده از کیلیندامایسین
2 👍
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
هیچی دست نزنیم خودشون میرن🤣🤣رفع زحمت میکنن
14 😂
2 😳
5 👍
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
روتین پوستی ..ضدآفتاب ‌......سعی کنید زیاد آرایش نکنید.. صورت رو دستکاری نکنید....با آرایش روی پوست اصلا نخابید
2 💜
پاسخ
اردیبهشت 1403
سلام سفیده تخم مرغ با قهوه مخلوط کنید و به پوست یا بینی بزنید اون آرایش های که قبلا. کردین از بین میرن و پاکسازی میشه پوستت هم سفید هم صاف میشع
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
مرسی بابت نظرات خوبتون
پاسخ
اردیبهشت 1403
بیشتر بچه ها خوب توضیح دادن . یه روتین مخصوص نول پوست خودت که شامل زل شستشو ، ضد جوش ، تونر یا میسلاواتر ، مرطوب کننده و ضد آفتابه این ساده ترین روتینه. بهشون سعی کن دست نزنی ، روبالشتتو هر سه روز بشور ، گوشیو به صورت نچسبون . و پاکسازی ماهی یه بار. در آخر چند ماه طول میکشه تا نتیجه رو ببینی
1 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
سلام بنظرم حجامت عام بکنید اصلا هم درد نداره واقعا من کردم جوش صورتم تقریبا از بین رفت
1 💜
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
برای پوست های چرب اگه جوش های چرکی میزنید میتونید از اسکراب سی گل استفاده کنید هم کم هزینه هست هم کاربردی
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
کیلیندامایستین فیتو
1 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
ضد جوش اورژانسی ام کیو👌🏻
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
روتین پوستی خیلی مهمه ، کرم پودر اصلاااا نزنید ،ژل کرم کلیندامایسین یا آزلادرم هم عالین
1 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
آب فراوان+ آب رسان پوست +رژیم غذایی سالم 👌🏻
3 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
سلام بنظرم اگه رو صورتتون کلی جوش زدید و از بین نمیره.. هر صبح ناشتا دو حبه سیر بخورید.. خالی خالی و ناشتا کمی سخت هستش ولی نتیجه میگیرید. و حتی اینو به خواهر خودم هم پیشنهاد کردم؛ دو سه هفته ای هست ک انجام میده و جوش های صورتش داره از بین میره
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
تغذیه و مصرف کم گرمیجات ورزش آب خوردن و کنترل استرس و روتین پوستی شامل شوینده مرطوب کننده آبرسان ضد آفتاب جوش که متخصص پوست با توجه به پوستتون براتون بنویسه
پاسخ
اردیبهشت 1403
سلام به هیچ عنوان جوش و دست نزنید فشار ندید یا پماد تتراسایکلین خوبه بزنی یا اینکه بایخ ماساژ بدی پنج ثانیه فرداش کامل محو میشه
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button