ریزش روزانه ۲۵ تا ۱۰۰ عدد تا ر مو طبیعیه که موقع شستشوی موها با شامپو به ۲۰۰ تار هم میرسه و بیشتر از اون میشه ریزش موی غیرطبیعی.. شما برای کنترلش چکار میکنین؟
19 اردیبهشت 1403
6983 پاسخ
پاسخهای کاربران
من از قرص فیتو استفاده میکنم و خیلی تاثیر داشته. با این که پلی کیستیک هستم ریزشم نصف شده و خیلی مهم که موهاتون نشسته بشورید تو حمام و وقتی خیس هست شونه نکنید و حتما از ماسک موی مناسب موهاتون استفاده کنید و اتو و سشوار داغ نکشید
1 💜
14 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
مکملهای خارجی خیلی گرونن. از ایرانیها کسی استفاده کرده راضی باشه؟ من شنیدم فولیکوژن خوبه.
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
من بعضی وقتا یهویی موهام شروع میکنه ریزش شدید. بعدش خوب میشه خودش. دکتر گفت ممکنه بعد از بیماری یا استرس زیاد اینطوری بشه و طبیعیه
2 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
من سه ماه فیتو خوردم خیلی خوب بود. کامل کنترل شد ریزش موهام. حالا باید ببینم وقتی قطعش بکنم همین میمونه یا نه
4 👍
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
یه راه حل واسه لاغری سریع بدین
1 😔
1 👎
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
من تو دوران پریودم ریزش موی خیلی زیادی دارم و مو هام خیلی چرب میشه اگر هم برم حمام دلدرد خیلی بدی میگیرم
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
لطفا برای صافی مو بگید
1 👎
1 👍
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
سلام من چهار روزه پریودم تموم شده یکی دو روز پیشم رابطه داشتم اما چیزی نریخت الان از دیروز دلم به شدت درد میکنه بیشتر سمت چپ نزدیک به لگنم درد دارم نشونه چیه ؟
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
من از یکی از دوستام شنیدم میگفت شامپوی سیاه دانه زده ریزش موهاش کامل قطع شده
پاسخ
اردیبهشت 1403
از یکی که تجربه داره شنیدم پوست پیاز قرمز و میجوشونی توش میخک هم میریزی و نیم ساعت قبل حموم ب موهات میزنی با اسپری
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
سلام ریزش موی شدید دارم
4 👍
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
استفاده از کتیرا
پاسخ
اردیبهشت 1403
مدتیه ریزش مو شدید دارم بد خلق شدم وعصبی!!!
1 👍
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
من ازمایش و سونوگرافی دادم و هیچ گونه مشکلی ندارم اما تار موهام به شدت نازک شده وریزش موم هم زیاد البته این اتفاق بهد از پی ار پی برام افتاد و متاسفانه دکتر بهم نگفت که از عوارض اولیه ش ۸ هفته ریزش وحشتناکه
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
اما فعلا پزشک بهم فولیکوژن داده با ناهارم بخورم و شامپو طبی ضد ریزش بهتر شده ریزشم
پاسخ
اردیبهشت 1403
خیلی تعریف فیتو رو شنیدم اما به ندرت تو ایران اصلیش گیر میاد همه فیک شدن
3 👍
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
قرص زینک پلاس بخورید برای جلوگیری از ریزش مو و تقویت ناخن ها خوبه
1 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
من ۳ مخصول رو باهم مصرف کردم ریزش شدید موهام برطرف شد. قرص هیر ویت شامپو ماینوکسیدین سرم تقویت موی سریتا.
پاسخ
اردیبهشت 1403
ببینید دوستان ریزش مو میتونه دلایل مختلفی داشته باشه من قرص رو تایید یا رد نمیکنم اما میدونم که همه چی به تغذیه شما بستگی داره چون هر آنچه که بدن شما نیاز داره از طریق غذای خوب جذب میشه و از همه مهمتر ژنتیک هستش
6 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
دوستان بعدازارث وبیماریهای خاص تمام مشکلات پوست ومو به روح وروان برمیگرد