تو تنها نیستی! بیاین درباره‌ی افسردگی صحبت کنیم و از تجربه‌هامون بگیم.
چرا معمولاً افراد از جدی حرف زدن در مورد افسردگی طفره می‌روند؟ اینجا، از کاربران هرلایف خواسته‌ایم نظرات و تجربه‌های فردی خودشان را دربارۀ افسردگی بیان کنند.
22 اردیبهشت 1403
19276 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

خیلی مهمه هر چیزی رو با افسردگی اشتباه نگیریم. یه وقتا حس غمگینی و بی‌حالی داریم اما الزاما افسردگی نیست و یه واکنش طبیعی ما به اتفاق‌های دردناکیه که افتاده. اگه چندین هفته این حس با ما بمونه و حس بی‌ارزشی و درموندگی بکنیم، اونموقع بهتره حتما با دوستامون و مشاور حرف بزنیم
17 👍
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
هیچکس درکم نمیکنه 😞
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
😔من تهشم فکر کنم
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
داغووووون🥺❤️
3 💜
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
من قبل پریود حال روحیم خیلی بد میشه یعنی هرچی بهم بگن سریع گریه ام میگیره تا یکی دو روز اینجوریم بعدش خوب میشم
2 😔
5 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
من کلا خودم افسردگی داشتم ودبعدش هم پریود شدم ۵۰ درصد بهش اضافه شد بعدش رفتم پیش روانشناس یکم کمکم کرد بعد دوست پیدا کردم و با درس و مدرسه خودمو مشغول کردم و برای خودم هدف گذاری کردم بعد دیگه اینا باعث شد افسردگیی کاه قبل از پریودیم داشته باشم برطرف شه و الان فقط یکم تو روزای پریودم حالم گرفته همین...😕
3 💜
2 👍
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
من روز قبل پریودم حال روحی خوبی ندارم و حالت مودی پیدا میکنم☺️البته این ها طبیعه و من بخاطرش ناراحت نیستم🌈🌵
5 💜
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
اگر من بخوام برای پارتنرم ارسال بشه حتما باید برنامه رو نصب کنه تا براش شروع pms من ارسال بشه براش؟
1 🙏
4 😂
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
فقط باید به خودتون زمان بدید تا دوره اش رو بگذرونه و بابت اینکه به هیچ کاری نمی‌رسید و همش تو تختتون هستید اصلا خودتون رو سرزنش نکنید فقط ادامه بدید میتونید با نوشتن احساساتتو یا حرف زدن با یه آدم امن ، کتاب خوندن تا حدی به روحتون آرامش بدید
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
افسردگی تو ‌زندگی‌ برام به معنی یه خلأ خیلی بزرگه. که هیچکارشم نمیتونم بکنم. نه اینکه نخوام… واقعا نمیشه
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
بچه ها کسی اگ کتابی راجب نشخوار فکری یا ذهنی و درمان اون خونده معرفی کنه لطفا✨️🙏
پاسخ (14)
اردیبهشت 1403
من ک تا حالا نداشتم خوب ولی افسردگی ک از اقوامون دیدم خیلی سخته بیشتر باید بیرون بره شاد باشه
پاسخ
اردیبهشت 1403
من افسردگی دارم خودم احساس می کنم خیلی از دنیا خسته م احساس می کنم تو خانوادم اضافه م مسخرم می کنند اصلا هیچی رو درک نمی کنن خیلی دلم می خواد تنها باشم وقتی می گم اوضاعم اینجوریه شوهرم مسخره می‌کنه دلم می خواد اینقدر گریه کنم پیش یکی حرفامو بزنم یه راهکاری نشونم بده😔😔
3 😔
4 👍
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
تروخدا اینو در نظر بگیرین که افسردگی واقعی با اون حالت های جوگیرانه‌ی نوجوونی فرق داره، و اینو کسی داره میگه که خودش توی ۱۴ سالگی فکر میکنم واقعا یه دوره افسردگی رو گذروندم، اینکه شما مدام از دنیا بنالی و به خودت بگی افسرده باکلاسی نیست، همه چی رو از ذهنت دور کن و شاد باش و بخند دنیا ارزش هیچی رو نداره
6 👍
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
اگه بعد از اتفاقی حس افسردگی داریم که دلیلش رو میدونیم، طبیعیه که بخاطر اتفاق ها غمگین باشیم و این میشه افسردگی ماژور، ولی اگه دلیلی نداره اون ذهن شماست که باید درست شه نه افسردگی، با یکم اعتماد بنفس بیشتر، اینکه خودمون رو قبول داشته باشیم، هدف داشته باشیم، یه مخاطب خاص تو زندگیمون داشته باشیم، مقایسه نکردن، و یکم انرژی مثبت همه چی حل میشه❤️
2 💜
6 👍
پاسخ (11)
اردیبهشت 1403
من وقتی پریود میشم شادتر از بقیه دوران زندگیمم چرا؟😂😅
6 😂
پاسخ (9)
اردیبهشت 1403
من از پریود قبلم یعنی ۲۶فروردین حالت بی حالی بی حوصلگی یه چیزی شبیه افسردگی دارم پ هرکاری ام میکنم خوب نمیشم خیلی خیلی اوضاع خیطی دارم😂 به نظرتون چرا اینجوریم و چیکار کنم که خوب شم؟:)
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
افسردگی از خانواده میاد از نخواستن ندید شدن ترد شدن سر کوفت زدن تنها چیزی ک میتونم بگم همینه
3 👎
21 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
سلام من تازه وارد هرلایف شدم یکی راهنمایی می‌کنه سوالمو بپرسم... آخه خیلی پیچیده است
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
من فکر میکنم بعد از تجربه اولین دوره پریودیم اخلاقم به کل تغییر یافته کم حوصله شدم‌ الان تقریبا یک سال از پریودیم میگذره
پاسخ
اردیبهشت 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button