به‌عنوان یه زن، دوست داری همسر/شریک عاطفیت چه چیزهایی درموردت بدونه؟
اینکه شریک عاطفی‌مون از نیازها و خصوصیات ما مطلع باشه می‌تونه روابطمون رو خیلی بهبود بده. دوست داری همسر و شریک عاطفیت در رابطه با تو چیا بدونه که الان نمیدونه؟
29 اردیبهشت 1403
6951 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

کادوهایی که دوست دارم برام بخره
10 😍
پاسخ
اردیبهشت 1403
اینکه چه تفریحاتی رو می‌خوام باهم انجام بدیم. کلا چطوری دوست دارم باهم وقت بگذرونیم
10 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
همه چیووووووو
3 👍
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
از همه لحاظ همه چیو بدونه
3 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
اینکه وقتی حالمو میدونه مراقب باشه
4 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
همه چیو و درکم کنه
2 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
اصلا دوس ندارم کسی ازم چیزی بدونه
12 👎
3 👍
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
همه چیو
3 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
درکم کنه
4 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
بهم توجه کنه
4 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
احساسات و همه چیز که مهمترین ها برای زن ها هستند
3 💜
1 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
سینگل ولی.. دوست دارم وقتی پریودم بهم توجه کنه و برام نوتلا و شیرکاکائو و پاستیل بخره هی قربان صدقه بره همش بوسم کنه لوسم کنه کلن بدونه همچیو
8 💜
9 😂
2 👍
پاسخ (35)
اردیبهشت 1403
اونی که دوست داشته باشه خودش همه چیو میفهمه
1 🙏
5 😍
5 👎
4 👍
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
از شرایط روحیم که خبر داشته باشه احترام بذاره و هر دو برای ارتقای همدیگه تلاش کنیم . درک متقابل برای شرایط بحرانی ، حمایت، عشق و البته مهم ترین اینه که شریک من بدونه با تمام دعوا ها و بدخلقی ها تلاشمون برای ساختن یک رابطه ست نه با کوچک ترین مانع جدایی رو پیشنهاد بده البته بنده یک عدد سینگل هستم این برای پارتنر آیندم 😂❤️
8 😂
7 👍
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
همه چیز و بدونه دیگ خودش بفهمه🤣اینم ما باید بگیم
1 😂
7 👍
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
منودرک کنه من یه مادرم یه مادری که بچه یساله داره وخیلی چالشای جدیدو تجربه میکنه نشون بده که برام ارزش قائله
3 😍
6 👍
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
الان که سینگلم ولی دوست دارم درکم کنه منم درکش میکنم ‌. دوست دارم بهم احترام بذاره تا بهش احترام بذارم . کلی باهم وقت بگذرونیم . کنار هم مشکلات حل کنیم
6 👍
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
دوست دارم تو این دوران درکم کنه ازم دلخور نشه بهم احترام بذاره حال خوب و بدم براش فرق داشته باشه
8 👍
پاسخ
اردیبهشت 1403
برام ارزش قائل باشه درکم کنه با هم خوش بگذرونیم توجه کنه من متاهلم ۴ ساله عقدم میدونم بدترین چیز ک زن میشکنه بی‌توجه بی محبتی هست
19 👍
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
من مشکلم اینه که بدون اینکه بگم باید بدونه.ولی نمیدونم چجوری😄شاید چون فعلا سینگلم:/
16 😂
1 👍
پاسخ (9)
اردیبهشت 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button