برنامهریزی روزانه، هفتگی، و ماهانهت رو چطور انجام میدی؟
هرکسی با توجه به نیازمندیهاش برای برنامهریزی روزانه، هفتگی و ماهانۀ خودش از روش خاصی استفاده میکنه. شما چه روشی برای برنامهریزی کارهاتون دارید؟
5 خرداد 1403
1052 پاسخ
پاسخهای کاربران
اول اینکه هررررررچی به ذهنم میاد رو سریع رو کاغذ مینویسم. اینطوری ذهنم خالی میشه و لازم نیست تلاش کنه همهی کارهاش رو تو حافظه نگه داره. همین روش ساده خیلی بهم کمک کرده واقعا
3 😍
2 👍
پاسخ
خرداد 1403
این نوشتن روزانه کارها خیلی خوبه. من رو گوشیم اپلیکیشن tasks رو ریختم که همیشه همراهم باشه و سریع هر کاری پیش میاد توش بنویسم
1 👍
پاسخ
خرداد 1403
بی برنامه تشریف دارم
11 😂
7 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
من اصلا نمیتونم طبق برنامه پیش برم هرکاری که پیش بیاد انجام میدم تموم میشه😂
5 😂
9 👍
پاسخ
خرداد 1403
من یه برنامه ریزی دقیق دارم داخل گوشیم تایم میزارم و بعد اون کارو انجام میدم و بازنگری بعدی تمومش میکنم و کمی استراحت بعد میرم سراغ کار بعدی یه دفتر هم دارم که لیست کارا رو توش تیک میزنم
11 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
Notion کسی استفاده کرده؟
پاسخ (8)
خرداد 1403
اصلا نمیتونم بر طبق برنامه پیش برم کلا نمیشه، حتی توی درسام، ولی هیچ وقت هم پشیمون نیستم چون به همه کارام میرسم
2 👍
پاسخ
خرداد 1403
پاسخ (2)
خرداد 1403
تو برگه نوشتم زدم رو در کمد
5 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
نمیتونم برنامه ریزی کنم
پاسخ
خرداد 1403
نمیتونم
پاسخ (3)
خرداد 1403
از نظر من هیچ وقت کیسه ی آب گرم توی شب نزارید چون وقتی که می خوابید حتی اگه که درست هم بخوابید شلوارتون کثیف می شه
پاسخ (2)
خرداد 1403
واسه من خیلی سوال هست که چجوری برنامه ریزی کنم. مخصوصا برای خواب. شب ها خیلی کوتاه هستش و نمیدونم چه جوری خوابمو تنظیم کنم. شما چه ساعت هایی میخوابین؟
2 👍
پاسخ (11)
خرداد 1403
کاش میتونستم طبق برنامه پیش برم اگه میتونستم که وضعم این نبود
13 😔
پاسخ (4)
خرداد 1403
کاغذ و قلم. بهترین یار برنامه ریزی! 📝
18 👍
پاسخ
خرداد 1403
از محدود بودن به زمان خوشم نمیاد
3 😳
9 👍
پاسخ
خرداد 1403
برنامه نمیریزم اصلا
4 😂
1 👍
پاسخ
خرداد 1403
من اونقدر درد و خونریزی دارم به برنامه ریزی نمیرسه . فقط مسکن بخورم و آرزوی مرگ کنم
7 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
اگر ادم عملگرایی نیستید باید اول از تسک های کوچیک مثله اینکه هر روز صبح یک لیوان اب بخورید یا هر روز بنوسید (نوشتن خیلی برای اضطراب خوبه و میتونی خودت رو بیشتر بشناسی) بعد میتونید تسک های بیشتر رو امتحان کنید، این خیلی حس خوبی بهتون میده و اعتماد بنفستون رو میبره بالا چون وقتی برنامه ریزی داشته باشید و بهش عمل ونید به خودتون اعتماد میکنید و میگید "اگر من بخوام کاری رو بکنم انجامش میدم!" این خیلی بهتون کمک میکنه:)