امروز روز جهانی بهداشت قاعدگیه، روزی برای یادآوری اهمیت بهداشت و سلامت زنان سراسر جهان در روزهای پریود! تو برای حفظ سلامتیت در روزهای قاعدگی چه کاری انجام میدی؟
۲۸ام ماه می روز جهانی بهداشت قاعدگیه که یادآور اهمیت بهداشت قاعدگی و سلامت زنان سراسر دنیا در روزهای پریوده. شما برای حفظ بهداشت قاعدگیتون چه کارهایی میکنین؟
8 خرداد 1403
1519 پاسخ
پاسخهای کاربران
حمام، تمیز بودن، تعویض مرتب نوار بهداشتی
3 👍
پاسخ
خرداد 1403
پیادهروی سبک و مدیتیشن
پاسخ
خرداد 1403
اول به تمام خانومای گل تبریک میگم بعدشم امروز سعی میکنم انرژی خرج کنم و خوب باشم 🥳😌😸😸
رعایت بهداشت فردی و منم فقط نوار تعویض میکنم زود ب زود
2 👍
پاسخ
خرداد 1403
من امروز پریود هستم چ شانسی🫤
پاسخ (7)
خرداد 1403
سلام دوره من 32 روزه س و پریودیم تا ماه پیش منظم بود. ماه پیش دوره 39 روزه داشتم . این ماه دوره داره میشه 41 روز و من هنوز پریود نشدم . الان هم درگیر امتحان نهایی ها و استرس هستم. ممکنه مشکلی باشه؟
پاسخ (2)
خرداد 1403
زود به زود عوض کردن شورت و پد
4 👍
پاسخ
خرداد 1403
پیاده روی و عوض کردن پد زود ب زود
2 👍
پاسخ
خرداد 1403
سعی میکنم چیز های سرد نخورم تا درد کمتری داشته باشم و نوار بهداشتی رو توی زمان مناسب عوض میکنم
4 👍
پاسخ
خرداد 1403
رعایت بهداشت فردی ، پیاده روی ، خوردن غذاهای گرم در دو روز اول که خونریزی زیادی دارم.
4 👍
پاسخ
خرداد 1403
الان چهار روزه پریودم بهداشت که شیو میکنم مرتب پتمو عوص میکنم همین
4 😂
پاسخ
خرداد 1403
استفاده از کاپ قائدگی بت جای نوار بهداشتی و رعایت موارد بهداشتی، فعالیت محدود، گوش کردن به پادکست
پاسخ (7)
خرداد 1403
شیو میکنم مرتب پت عوض میکنم حمام پیاده روی
3 💜
5 😳
6 👍
پاسخ
خرداد 1403
گرمی میخورم بیشتر میخوابم😐😂
7 👍
پاسخ (6)
خرداد 1403
بیشتر استراحت میکنم / مکمل منیزیم و امگا ۳ و آهن میخورم/ خودمو از افراد سمی دور میکنم/ موسیقی مورد علاقمو گوش میکنم/ یه دفتر دارم وضعیت روحیم رو اونجا گزارش میکنم و سعی میکنم برای بهتر شدنم راهکارشم توش بنویسم
2 💜
پاسخ
خرداد 1403
درس درس درس درس😐🤦🏻♀️
15 👍
پاسخ (13)
خرداد 1403
روز دوممه و امروز از صبح سرکارم و با درد ادامه میدم