برای داشتن خواب راحت، برخی به روشهای مختلفی مثل کاهش استرس، تنظیم ساعت خواب، استفاده از محیط تاریک و آرام یا مصرف دمنوشهای آرامبخش روی میآورند. شما چه کارهایی انجام میدید؟
20 خرداد 1403
3649 پاسخ
پاسخهای کاربران
ی دوش میگیرم و بعد راحت تا صبح میخوابم یا برای اینکه زود خوابم ببره از یک ساعت قبلش میرم ت رختخوابم
پاسخ
خرداد 1403
بغل یار میخوابم🙈💋 تا صبح آروم
4 😔
1 😂
6 😍
3 👍
پاسخ (10)
خرداد 1403
تو دوران پریودی یه متکای بزرگ بین باهام میزارم و راحت تر خوابم میبره
3 👍
پاسخ
خرداد 1403
سلام کسی که سه ماه پریود نشه چیکار کنه ؟ فک کنم به خاطر استرس امتحاناتم بوده راهکاری دارین به جز قرص؟
پاسخ (7)
خرداد 1403
سعی میکنم فضای خوابم رو گرم نگه دارم
پاسخ
خرداد 1403
وقتتون بخیر. دوستان من به تازگی عروسیم بوده لباس عروسم رو به قیمت واقعا منصفانه میدم به کسی . کسیو سراغ دارین بهم بگین . ممنون
پاسخ (7)
خرداد 1403
از وقتی امتحانا شروع شده اصلا نمیتونم خوب بخوابم و همش توی سرم صدا و به سختی میخوابم . قبل خوابم از شدت فکر و صداهای تو مغزم سر درد میگیرم
3 👍
پاسخ
خرداد 1403
آهنگای مورد علاقم که حس خوب بهم میدن و گوش میکنم
پاسخ
خرداد 1403
کتاب میخونم و آهنگ گوش میدم(لطفاً آهنگ های که من گوش میدم رو گوش ندید😂)
3 😂
پاسخ (2)
خرداد 1403
یه دوش، روتین قبل خواب، یه لیوان آب سرد رو میخورم و بالشت میزارم بین پام و میخوابم
پاسخ
خرداد 1403
دوش آب ولرم خیلی کمکم میکنه هم فکرم زیر دوش خالی میشه هم چندتا حرکت کششی زیر دوش انجام میدم بعدش میام موهام رو خشک میکنم و مسواک میزنم یه لیوان آب سرد هم می خورم راحت خوابم میبره اگرم خوابم نبرد فیلم میبینم تا چشمام خسته شه بعد خوابم میبره😌✨️
1 😍
پاسخ
خرداد 1403
کار خاصی انجام نمیدم.من کلا خسته و خواب آلودم.
2 👎
12 👍
پاسخ
خرداد 1403
با بقیه قبل از خواب حرف میزنم اینقدر حرف میزنم که خوابم بگیره
پاسخ
خرداد 1403
میخابم خوابم میبره
3 😂
2 😳
پاسخ
خرداد 1403
وقتایی که شوهرم هست باید یه قسمت از بدنم بخوره بهش تا راحت بخوابم پام به پاش ، سرم به شونش و .. اگرم نباشه پتومو بغل میکنم میخوابم
12 😍
پاسخ (10)
خرداد 1403
قبل خواب یک موسیقی ارامش بخش و کتاب مورد علاقه و راحت خوابم میبره
3 💜
پاسخ
خرداد 1403
یه بالش زیر سر یه بالش لای پا😂و یک تشک خنک روی تختم اول کمی کولر و آهنگ و بعد به خواب میرم با این وضع اوکی ام 🫠🥲
1 🙏
2 😂
3 😍
4 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
سلام خوبین میشه ی راه حل برای سفید شدن بیکینی بدین؟ 🥲
پاسخ (12)
خرداد 1403
Asmr تماشا میکنم گاهی
2 😍
6 👍
پاسخ
خرداد 1403
یه لیوان آب بخوریدچندتا نفس عمیق بکشید ذهنتون از فکر خالی کنید آیت الکرسی بخونید معجزه میکنه چشمامونو ببندید صلوات بفرستید و به چیزای قشنگ فکر کنید