اگر تجربه خوبی از رو‌ان‌شناس یا روان‌درمانگرت داشتی، اینجا به بقیه معرفیش کن.
یادت نره اسم شهرت رو هم بنویسی تا بقیه بتونن استفاده کنن. اگر مشاورت جلسات آنلاین برگزار می‌کنه، حتماً بگو تا همه از هر شهری بتونن به اون دسترسی داشته باشن.
22 خرداد 1403
3385 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

خداروشکر تجربه ام زیاده، برای خودم نه برای دیگران چون مامانم یه زمانی هم مشاور بودن اگرم روانشناس خوب توی مشهد خواستین بهتون معرفی میکنم
7 💜
1 😂
1 👍
پاسخ (7)
خرداد 1403
مریم نامغ، روانشناس، تهران. من خیلی روانشناس عوض کردم و ایشون تنها کسی بود که تونستم باهاشون پیش برم
3 👎
5 👍
پاسخ
خرداد 1403
شیرین محمدی، تهران. روششون CBT عه و خیلی حرفه‌ای و اخلاق‌مدارن.
6 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
کلینیک آگاه هم خیلی خوبه. اول مشکلت رو میگی و خودشون بهت مشاور مناسب و پیشنهاد میکنن. اینطوری کار آدم خیلی راحت میشه 😍
2 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
دوستان شما میدونین داخل دوران قائدگی چطور باید شب ها خوابید که ترشحات نم پس نده؟
1 👍
پاسخ (13)
خرداد 1403
کلینیک آرکا هم عالیه واسه برنامه ریزی و رسیدن به اهداف.. واسه افرادی هم که محصل هستن خیلیی خوبه💗
2 💜
2 🙏
2 😍
پاسخ (5)
خرداد 1403
دکتر مصطفی کرمی(شهرستان خمین)بهترین، با اخلاق ترین،متفکر،عالی عالی.با جلساتی که باهاشون داشتم خیلی تغییر درستی کردم.برای خودم وقت میذارم و حسم به زندگی خیلی بهتر شده ✨️تراپی بهترین اتفاق زندگیم بود
3 💜
2 👍
پاسخ
خرداد 1403
چجوري وقتي پريودمون نزديكه يا تايم پي ام اسمون شروع ميشه نوتيفيكيشنش بياد؛)؟
4 👍
پاسخ
خرداد 1403
ببخشید دوستان من یک سوالی داشتم. ممکنه که باردار باشیم و بیبی چک منفی باشه جوابش ؟
پاسخ (9)
خرداد 1403
سلام خسته نباشید . شده کسی که تنبلی تخمدان داشته خوب شده باشه نیاز به تجربش دارم لطفا اسم دکتر تون و بگین و دارو هاتون هم بعد چند سال طول کشید خوب بشین ...
پاسخ (9)
خرداد 1403
سلام برای مشکلات جنسی مثل گرایش به کودک و همجنس چه مشاوری تو قم برم؟
پاسخ (9)
خرداد 1403
خانم فاطمه مومنی امل عالیه❤
1 💜
3 👍
پاسخ
خرداد 1403
روز 21 سیکلمه ترشحاتم بدبو هستن زیاد نه ولی یکم بو داره چرا
2 😍
پاسخ (3)
خرداد 1403
سلام تیم روانشناسی ارگانیک مایند خیلی خوبه هم تماس تلفنی داره هم مشاوره حضوری و غیر حضوری ، من خودم با دکتر خسروی مشاوره انجام میدم خیلی دکتر خوبی هستن مثل باقی دکتر های این مجموعه برای جلسات حضوری تهران هستن ولی برای مجازی میتونید به آدرس سایت ارگانیک مایند مراجعه کنید
3 👎
پاسخ (2)
خرداد 1403
دکتر معصومه زارع.استان تهران
1 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
دکتر مهدی تقوی‌زاده، کلینیک احیاء، رشت
1 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
دکتر فرهاد عصارزادگان . ایشون دکتر مغز و اعصاب هستن من برای استرس و زود عصبی شدنم و لرزش دست و تیک عصبی پام رفتم پیششون واقعا کارشون عالیه حالم نسبت به قبل اینکه برم پیششون خیلی بهتره از روانشناس بیشتر برام تاثیر داشتن حتی اگه مشکلاتی مثل میگرن یا هر بیماری عصبی دیگه هم دارین حتما برید پیش ایشون واقعا کارشون فوق العادست . سیستم دارو دادنشون هم اینطوریه که اول یه سری دارو میدن بعد برای من دو ماه بود بعدش دوباره باید میومدم پیش دکتر تا شرح حال بدم بعد داروهام یکیشون عوض شد و بقیه‌شون کم و زیاد شدن . این پروسه برای ویزیت دوباره از یکی دو ماه شروع میشه بعده هر بار فاصله ها بیشتر میشن و همینطور داروها هم ممکنه تغییر کنن یا کم و زیاد بشن یعنی به مرور پیش میرن تا اینکه خوب بشین
2 👍
پاسخ (7)
خرداد 1403
دکتر مینا عبدی زهاب، واقعا تجربه خوبی بود برام. صبور و آروم و خوش برخورد و پر از انرژی خوب
3 👍
پاسخ
خرداد 1403
من ۶ روزه عقب انداختم،چیکار کنم زودتر پریود شم🥲
1 👎
پاسخ (11)
خرداد 1403
سلام.کسی تراپیست خوب تو شیراز میشناسه؟
پاسخ (3)
خرداد 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button