از متخصصان هرلایف بپرسید.
دردهای پریود و راه حل آن
درد و گرفتگی‌های پریود می‌تونن طاقت‌فرسا باشن. اما بعضی داروها و همینطور راهکارهای خونگی می‌تونن این دردها رو کنترل کنن. شما چطور درد پریودتون رو کنترل می‌کنید؟
26 خرداد 1403
6635 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

من اقدام به بارداری داشتم و اولین پریود بعد از اقدامم هستم خون ریزی خیلی کمی دارم و کمی گرفتگی و گاهی سوزش زیر دلم مشکل چیه؟
44 😔
پاسخ (47)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. تغییرات وزن بدن، مصرف بعضی از داروها، ورزش و استرس و.. همگی می توانند جریان قاعدگی را تغییر دهند و باعث پریودهای سبک تر یا سنگین تر شوند که معمولاً دلیلی برای نگرانی نیستند.در اغلب زنان جریان قاعدگی آنها از ماه به ماه متفاوت است اما تغییر الگوی خونریزی میتونه علت هایی مثل اختلال هورمونی، ضایعات رحم و.. هم داشته باشه. در صورتی که طی" چند سیکل بعدی تون این تغییرات به صورت قابل توجهی ادامه داشت" برای بررسی و رد علل زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین.
30 💜
27 🙏
10 😂
26 😍
13 😳
92 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام ممنون از برنامه ی خوبتون. من هر وقت که پریود میشم دل درد شدید دارم و روز اول پریود حتما باید یه دونه شیاف بزنم که پریودیم بی درد باشه. هر ماه استفاده از یه شیاف مشکلی نداره؟۲۱ سالمه و مجردم
24 😂
106 👍
پاسخ (36)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام . درد پریود خصوصا در روز اول بسیار رایج و البته آزاردهنده می‌تواند باشد. برای کاهش این درد می‌توایند از روش‌های زیر استفاده نمایید: ۱- کمپرس گرم به صورت کیسه آب گرم در زیر شکم. ۲- استفاده از مسکن‌های مجاز مثل استامینوفن، مفنامیک اسید و در صورت شدت انقباض زیاد، هیوسین البته زیر نظر پزشک ۳- ورزش‌های مخصوص سبک که سبب آزاد شدن اندورفین و کاهش درد می‌شوند ۴- ماساژ ملایم ناحیه زیر شکم جهت کاهش درد ناشی از انقباض رحم. ‌استفاده از یک شیاف در ماه منعی ندارد.
223 💜
90 🙏
10 😔
25 😂
13 😍
3 👎
299 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام ببخشید من وقتی پریود میشم درد خیلی خیلی زیاد و غیرقابل تحملی دارم و خونریزی خیلی خیلی شدیدی هم دارم به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟
42 💜
71 😔
109 👍
پاسخ (18)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام . درد پریود خصوصا در روز اول بسیار رایج و البته آزاردهنده می‌تواند باشد. برای کاهش این درد می‌توایند از روش‌های زیر استفاده نمایید: ۱- کمپرس گرم به صورت کیسه آب گرم در زیر شکم. ۲- استفاده از مسکن‌های مجاز مثل استامینوفن، مفنامیک اسید و در صورت شدت انقباض زیاد، هیوسین البته زیر نظر پزشک ۳- ورزش‌های مخصوص سبک که سبب آزاد شدن اندورفین و کاهش درد می‌شوند ۴- ماساژ ملایم ناحیه زیر شکم جهت کاهش درد ناشی از انقباض رحم. ‌در صورتی که طی چند دوره خونریزی شما به حدی است که نیاز به تعویض پد بهداشتی زودتر 2 ساعت میباشد و یا به صورت مکرر لخته ی بزرگ تر از یک سکه دفع میکنید، خونریزی تون زیاد تلقی میشه و توصیه میکنم جهت رد علل احتمالی زمینه به دکتر زنان مراجعه کنید.
104 💜
33 🙏
5 😔
24 😍
7 😳
5 👎
64 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام من وقتی پریود میشم از دو هفته قبل علائم دارم در حدی که سه چهار روز مونده به پریودم از شدت درد زمین گیر میشم و وقتی ام که پریود میشم رسما زجه میزنم و هیچی جز امپول کتورولاک ساکت نمیکنه دردمو و اونم فقط ۵۰ درصد دردمو اروم میکنه، شیافم خونریزیمو یک سوم میکنه، انقدر دکتر رفتم خسته شدم، تا سه چهار روز اول عین کسایی ام که زایمان کردن، از هر بو و مزه ای بدم میاد ، نمیتونم صاف راه برم، نمیتونم کارای شخصیمو حتی بکنم و خیلی اوقات از درد تا مرز بیهوشی میرم، گاهیم انقدر بهم فشار روحی وارد میشه که تا چندین ساعت بی وقفه گریه میکنم درحدی که حس میکنم از شدت غم و حال بد الانه که تموم کنم، پلی کیستیک دارم دارو خوردم چندبار پیش بهترین دکترا رفتم ولی میگن طبیعیه... چیکار کنم این درد و حال بدمو؟ واقعا خستم از هر ماه من یک تا دو هفته کااامل زمین گیرم خسته شدم، یکمم افسردگی دارم و شرایط زندگیم بالا پایین زیاد داره، چیکار کنم دردارو؟
31 💜
275 😔
2 😍
109 😳
3 👎
100 👍
پاسخ (36)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام . درد پریود بسیار رایج و البته آزاردهنده می‌تواند باشد. برای کاهش این درد می‌توایند از روش‌های زیر استفاده نمایید: ۱- کمپرس گرم به صورت کیسه آب گرم در زیر شکم. ۲- استفاده از مسکن‌های مجاز مثل استامینوفن، مفنامیک اسید و در صورت شدت انقباض زیاد، هیوسین البته زیر نظر پزشک ۳- ورزش‌های مخصوص سبک که سبب آزاد شدن اندورفین و کاهش درد می‌شوند ۴- ماساژ ملایم ناحیه زیر شکم جهت کاهش درد ناشی از انقباض رحم. ‌برای علائم خلقی در مدت پیش از پریود و یا روز های ابتدایی پریود، در صورتی که باعث اختلال در عملکرد روزمره تون میشه با روانپزشک مشورت کنید .فعالیت های ورزشی با شدت متوسط، فعالیت هایی مثل مدیتیشن، یوگا، رژیم غذایی مناسب، مصرف آب فراوان و استفاده از مولتی ویتامین های روزانه میتواند در کنترل این علایم به شما کمک کند.
12 💜
36 🙏
15 😳
93 👎
9 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من وقتی پریود میشم روز اول خیلی خیلی درد دارم انقد بالا میارم و هیچی نمیتونم بخورم ی روز کامل درد دارم و خونریزی شدید و ۳ روز اول خیلی بده. ۱۶ سالمه مجرد
46 😔
1 😍
35 😳
89 👍
پاسخ (11)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام . درد پریود خصوصا در روز اول بسیار رایج و البته آزاردهنده می‌تواند باشد. برای کاهش این درد می‌توایند از روش‌های زیر استفاده نمایید: ۱- کمپرس گرم به صورت کیسه آب گرم در زیر شکم. ۲- استفاده از مسکن‌های مجاز مثل استامینوفن، مفنامیک اسید و در صورت شدت انقباض زیاد، هیوسین البته زیر نظر پزشک ۳- ورزش‌های مخصوص سبک که سبب آزاد شدن اندورفین و کاهش درد می‌شوند ۴- ماساژ ملایم ناحیه زیر شکم جهت کاهش درد ناشی از انقباض رحم. ‌
4 💜
7 🙏
7 👎
25 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام ببخشید وقتی پریودم بشم شریک عاطفیم باید چه خواسته های داشته ؟
64 😂
1 😍
20 😳
پاسخ (6)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام طبق اخرین مطالعات صورت گرفته سکس در دوران پریودی منعی ندارد و حتی باعث کاهش درد و خون ریزی می شود اما احتمال انتقال عفونت های منتقله از راه جنسی را افزایش می دهد.توجه داشته باشید که با سکس در دوران پریودی همچنان شانس بارداری وجود دارد.
10 💜
13 🙏
19 😔
310 😂
350 😳
48 👎
68 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من ۴۲ ساله متاهلم زمان تخمک گذاری خیلی درد دارم علتش چی میتونه باشه؟
4 👍
پاسخ (11)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما.تا 40 درصد از زنان در طول تخمک گذاری درد را تجربه می کنند. درد می تواند از چند دقیقه تا 48 ساعت طول بکشد. زنان ممکن است علائم متفاوتی از درد تخمک گذاری را تجربه کنند، از جمله فشار ملایم ناخوشایند، پیچ خوردگی، دردهای تیر کشنده ، گرفتگی عضلات یا درد شدید در زیر شکم که کمپرس گرم، ماساژ ملایم و مسکن مجاز میتونه کمک کننده باشه. اگر دردتون شروعش ناگهانی و شدیده و یا پیشرونده ست و یا با توصیه های گفته شده بهتر نشد به پزشک جهت بررسی مراجعه کنین.
30 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام..من چن ماهه پریودم کم شده قبلا 7روزه بود الان شده 3روز روز اول خون میاد بعدش میشه لکه قهوای؟؟
14 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. تغییرات وزن بدن، مصرف بعضی از داروها، ورزش و استرس و.. همگی می توانند جریان قاعدگی را تغییر دهند و باعث پریودهای سبک تر یا سنگین تر شوند که معمولاً دلیلی برای نگرانی نیستند.در اغلب زنان جریان قاعدگی آنها از ماه به ماه متفاوت است .خونریزی طبیعی بین تا هفت روز متفاوت است. در صورتی که طی" چند سیکل بعدی تون این تغییرات به صورت قابل توجهی ادامه داشت" برای بررسی و رد علل زمینه ای به پزشک زنان مراجعه کنین.
7 🙏
7 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من در دوران تخمک گذاری هستم و خیلی از نظر روحی بهم ریختم و بی قراری و عصبانیت رو خیلی تجربه میکنم.طبیعی هست؟
8 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله بدلیل نوسانات هورمونی این حالت ایجاد میشود . فعالیت ورزشی سبک و استفاده از دمنوش های ارامش به رفع این حالت کمک میکنند
11 💜
12 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام ممنون از برنامه خوبتون. حدود ۷ الی ۸ سال سیگار مصرف میکردم.الان نزدیک به ۴۰ روزه ترک کردم.همیشه پریودم منظم بوده واینکه موقع رابطه جلوگیری نمیکردم حامله هم نشدم 🤔الان ۶ روزه از پریودیم عقب افتاده.میشه حامله شده باشم؟ یا به خاطر ترک سیگاره؟
12 😔
6 😳
پاسخ (4)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر. به طور قطع نمی‌توان گفت که علت عقب افتادن پریود شما چه بوده است. هرچند که باید در نظر داشته باشید که تاخیر پریود تا ۷ روز می‌تواند طبیعی باشد. در منابع علمی به احتمال اختلال در پریودی در چند ماه اول ترک سیگار اشاره شده است اما نمی‌توان از احتمال بارداری چشم‌پوشی کرد و توصیه می‌شود که تست بارداری انجام دهید.
15 💜
11 🙏
خرداد 1403
پاسخ
سلام من تو دوره امتحانات هستم حدودا یه هفته قبل شروع پریودیم شروع کردم ال دی خوردم ولی الان پریود شدم راه حلی داره ک جلوگیری کنم از پریودیم؟
3 💜
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام نحوه ی مصرف شما اشتباه بوده مگر اینکه با شرح حال دقیقتر تحت نظر پزشک به این صورت مصرف کرده باشید . پریود شدن شما هم به همین دلیل است . به توجه به اینکه نحوه ی مصرف درست نیست و همچنین قرص هورمونی به هیچ عنوان نباید با بیدقتی مصرف شود برای نحوه ی ادامه ی مصرف به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید
4 🙏
1 😔
14 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام. من کم خونی دارم، وقتی پریود میشم وبعدش به شدت بی حال میشم میشه دوران پریودی قرص اهن مصرف کنم؟ اخه شنیدم میگن خونریزی رو زیاد میکنه.
1 😔
6 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
بله عزیزم هیچ اشکالی نداره. قرص آهن رو طبق تجویز پزشک استفاده بفرمایید
7 💜
30 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام خسته نباشید دکتر برای من قرص دوفامد ۱۰ و قرص پونیکا تجویز کرده لطفا در اين مورد نظر خود تون بگید ممنونم
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
بهتره علت تجویز رو هم بفرمایید. داروی اصلی شما دوفامد هست و پونیکا نقش مکمل داره.
خرداد 1403
پاسخ
۱۳ سالمه از ۹ سالگی پریود میشدم ولی الان که پریود میشم درد زیادی ندارم ایا خطرناکه
4 😂
25 😳
پاسخ (6)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم جای نگرانی نیست.بیش از 10 درصد خانم ها علایم سندروم پیش از قاعدگی را تجربه نمی کنند.
11 🙏
3 😔
14 😂
42 😳
13 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام ببخشید من وقتی پریود میشم واقعا درد شدیدی دارم کمر و پایین شکمم خیلی درد میگیره خیلی اذیت میشم چکار کنم دردم کم بشه متاهلم
4 💜
3 😔
پاسخ (1)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
اگر دردتون شدیده در ابتدا نیاز است ک با شرح حال و معاینه نزد پزشک زنان و در صورت نیاز بررسی های پاراکلینیکی عوامل دیگری که از جمله عفونت و التهاب، آندومتریوز، آدنومیوز و.. که باعث درد زیر شکم میشود رد شود.
خرداد 1403
پاسخ
سلام من پریود شدم و زیر شکمم و پشت کمرم خیلیییییی درد میکنه جوری که میشینم گریه میکنم و نمستونم تحمل کنم یه روشی یا فرصی میشه پیشنهاد کنید ۱۳ سالمه
1 😍
14 👍
پاسخ (9)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. به طور کلی درد هنگام پریود به علت انقباض رحم جهت دفع بافت مرده است و در اکثر بانوان وجود دارد. اما زمانی که این درد بیش از حد یا غیرقابل تحمل باشد و به مسکن هم خوب پاسخ ندهد، به علل زمینه‌ای دستگاه تناسلی از جمله اختلالات هورمونی یا دیواره رحم مانند فیبروم، اندومتریوز و.. شک می‌کنیم. بنابراین بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا از این نظر بررسی انجام شود. برای کاهش درد: داروهای مجاز زیادی برای کاهش درد پریود استفاده می‌شوند. رایج‌ترین آنها استامینوفن ساده و مفنامیک اسید هستند. برای دریافت این داروها باید ماکسیمم دوز قابل استفاده نیز رعایت شود. همچنین برخی درمان‌های خانگی مانند استفاده از کیسه آب گرم، کمتر کردن مصرف نمک، استفاده از دارچین و زنجبیل، ماساژ دادن و... نیز می توانند در کاهش درد نقش داشته باشند.
10 🙏
6 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام دوستان ، من دو هفته تا زمان پریودم مونده اما سینه هام خیلی دردناک شدن، به نظرتون طبیعیه؟؟؟
1 😳
9 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. توصیه میکنم از لباس زیر مناسب و راحت استفاده کنین. مصرف غذاهای چرب و کافئین ونمک تون رو محدود کنین. میتونین از مسکن های مجاز استفاده کنین. اگر دردتون بیشتر از چند هفته ادامه داشت یا در یک ناحیه خاص از سینه تون بود یا با گذشت زمان بدترشد یا در در فعالیت های روزانه شما اختلال ایجاد می کند یا شما را از خواب بیدار می کند یا پوست سینه تون قرمز و گرم شده یا ضایعه ی پوستی و یا توده ای رو متوجه شدین حتما برای بررسی به پزشک زنان مراجعه کنین.
7 🙏
4 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من درد پریودی دارم ولی پریود نشدم چرا
1 😍
4 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و روز بخیر. سندرم پیش از قاعدگی از 5 روز قبل از پریود و موارد شدیدتر این سندرم از یک هفته قبل از پریود میتواند شروع شوند از این درد شما میتواند مربوط به این سندرم باشد.(درمان آن شامل رژیم غذایی سالم، مصرف مولتی ویتامین روزانه مخصوص خانم ها، آب فراوان و نرمش های مخصوص برای تسکین دردهنگام پریود، کیسه آب گرم و درصورت صلاحدید پزشک دارودرمانی میباشد). اما در ابتدا نیاز است ک با شرح حال و معاینه و در صورت نیاز بررسی های پاراکلینیکی عوامل دیگری که از جمله عفونت و التهاب و.. که باعث درد زیر شکم میشود رد شود. پس به پزشک متخصص زنان رجوع شود.
2 😔
6 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام خونریزیه بعد رابطه دلیلش چیه اینم بگم دوروز مونده تا پریودیم مشکل چیه
پاسخ (1)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. خونریزی بعد از رابطه جنسی می تواند به علت تروما حین نزدیکی، خشکی واژن، بیماری التهابی لگن، عفونت مقاربتی و.. باشد. اگرفقط لکه بینی یا خونریزی جزئی داشتید که به سرعت از بین رفت و خونریزی مجددا تکرار نشد نیازی به مراجعه به پزشک ندارید. اما در صورت داشتن هر یک از علائم زیر باید جهت بررسی به پزشک زنان مراجعه کنین: خارش یا سوزش واژن، سوزش هنگام ادرار کردن، مقاربت دردناک، خونریزی شدید،درد شدید شکم،درد پایین کمر،حالت تهوع یا استفراغ،ترشحات غیر معمول
11 😳
4 👍
خرداد 1403
پاسخ
روغن نارگیل یا بادام شیرین یا رزماری مناسب ماساژ شکم برای آروم کردن درد هستند؟
پاسخ (4)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله
16 💜
6 🙏
6 👍
خرداد 1403
پاسخ

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button