از متخصصان هرلایف بپرسید.
سوالات مرتبط با بارداری
خانم‌ها در دوران بارداری سوالات مختلفی دارن، از جمله علائم اولیه بارداری، تغذیه مناسب، مراقبت‌های پزشکی و تغییرات جسمی. شما چه سوالاتی دارید؟
26 خرداد 1403
32876 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

سلام وقت بخیر ببخشید برای بارداری برنامه دارم واینکه دوست دارم بچه ام پسر بشه باید چیکار کنم؟
74 💜
7 🙏
9 😔
95 😂
89 😍
66 😳
83 👎
31 👍
پاسخ (50)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ، تغذیه تا حدودی می‌تواند در تعیین جنسیت جنین تأثیر داشته باشد. اگرچه امکان تعیین جنسیت ۱۰۰ درصدی وجود ندارد، اما می‌توان با تدابیری احتمال دختر یا پسر دار شدن را افزایش داد. مطالعات نشان داده‌اند که تغییر در ترکیبات مواد غذایی مصرفی مادر می‌تواند در تعیین جنسیت جنین موثر باشد². برای پسردار شدن، مصرف مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم (مانند کرفس، اسفناج، هویج، کدو، زردآلو، انگور، موز، طالبی، کیوی و مرکبات) مفید است. از طرف دیگر، برای دختردار شدن، مواد غذایی حاوی کلسیم و منیزیم (مانند شیر، ماهی، سبزی‌ها و میوه‌ها) می‌توانند به اسیدی شدن محیط رحم کمک کنند. با این وجود توصیه‌ی ما به شما ایجاد محیطی مناسب برای رشد و نمود صحیح جنین بدون توجه به جنسیت آن است که لازم است با مراجعه به مشاور تغذیه علاوه بر قرار گرفتن در رنج وزنی صحیح (BMI بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۵) جهت آمادگی لازم بدن برای بارداری ، نسبت به مصرف مکمل‌های ضروری از جمله آهن، کلسیم ، فولیک اسید ، منیزیم و ... اقدام نمایید.
154 💜
47 🙏
4 😔
9 😂
27 😳
71 👍
تیر 1403
پاسخ (1)
سلام وقت بخیر، من قرص لوازار تان‌میخورم امکان داره مانع بارداری بشه ؟چون ۴ ماهه اقدام کردم اما باردار نمیشم
15 🙏
پاسخ (13)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خیر اثری روی باروری ندارد . توصیه میکنم سیکل قاعدگی تون رو با اپلیکشین پایش کنید و روزهایی که احتمال تخمک گذاری در آن ها بیشتر است نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری شما افزایش یابد. در کل از مصرف الکل و سیگار یا قلیان اجتناب کنین. سعی در مدیریت استرس تون داشته باشید. مصرف کافئین رو کاهش بدید. رژیم غذایی سالم و استفاده از مکمل های مورد نیاز و بررسی های لازم قبل از بارداری رو هم با تجویز پزشک تون داشته باشین.
52 💜
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام وقت بخیر ببخشید من قرار بوده 24ام پریود شوم ولی نشدم و الان سینه هام حساس شده و درد میکنه ممکنه ک باردار باشم ؟
14 👍
پاسخ (15)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام به شما. تا یک هفته تفاوت بین سیکل ها طبیعی تلقی میشود. اگر رابطه جنسی داشتید و 8 روز پریودتون تاخیر داشت تست بارداری بدید. اگر رابطه جنسی نداشتید، در صورتی که این بی نظمی (تفاوت بیشتر از یک هفته بین سیکل هاتون) در سیکل های دیگه تون هم تکرار شد و یا سه ماه پریود نشدید برای بررسی علل زمینه ای احتمالی به پزشک زنان مراجعه کنین. این بی نظمی میتونه به علت استرس، تغییر وزن، فعالیت ورزشی، عدم خواب کافی و در بعضی موارد مشکلات هورمونی و بیماری ها باشه.
46 💜
2 🙏
57 👍
خرداد 1403
پاسخ
چرا باردار نمیشم 🥺
114 😔
89 😂
29 👍
پاسخ (69)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
در صورتی که بیشتر از یک سال از نزدیکی بدون استفاده از روش های جلوگیری از بارداری میگذرد و باردار نشدید جهت بررسی به کلینیک های ناباروری یا فوق تخصص نازایی مراجعه فرمایید.در مورد تلاش برای بارداری تان توصیه میکنم سیکل قاعدگی تون رو با اپلیکشین پایش کنید و روزهایی که احتمال تخمک گذاری در آن ها بیشتر است نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری شما افزایش یابد. در کل از مصرف الکل و سیگار یا قلیان اجتناب کنین. سعی در مدیریت استرس تون داشته باشید. مصرف کافئین رو کاهش بدید. رژیم غذایی سالم و استفاده از مکمل های مورد نیاز و بررسی های لازم قبل از بارداری رو هم با تجویز پزشک تون داشته باشین.
11 🙏
8 😔
44 😍
2 😳
خرداد 1403
پاسخ
سلام وقت بخیر من این ماه اقدام بودم بعد ازم لکه خون و قهوه ای اومد و دوروزم طول کشید ۱۰ روز بعد لکه زدم منفی شد دلیل دیگه ی لکه بینی چی میتونه باشه؟
پاسخ (6)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام. به صورت کلی لکه‌بینی و یا ترشحات در طیف صورتی-قهوه ای (پیبش از شروع پریود، پس از پایان پریود، و یا بین فواصل پریود) می‌تونه طبیعی باشه و جزئی از سیکل طبیعی بدن باشه که به علت نوسان‌های هورمونی صورت میگیره. یکی از عوامل شایع لکه بینی در اواسط سیکل، مربوط به تخمک‌گذاری است. بارداری، استرس شدید، تغییرات هورمونی، و... نیز ممکن است باعث آن شود. در صورتی که علامت دیگری مثل درد، سوزش و... ندارید جای نگرانی نیست اما در صورت تکرار می توانید به پزشک مراجعه نمایید.
25 💜
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام وقت بخیر من اقدام ب بارداری دارم چه تغذیه ای باید بخورم ک باردار بشم
16 😂
17 😍
7 😳
8 👍
پاسخ (15)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر ، تغذیه مناسب و سالم بسیار مهم است. تغذیه مناسب می‌تواند به بهبود سلامت عمومی و تقویت سیستم تولید مثل کمک کند. برای تغذیه مناسب قبل از بارداری چند نکته را باید در نظر بگیرید: 1. مصرف کافی اسید فولیک: منابع طبیعی ان در سبزیجات برگ سبز تیره (مانند اسفناج و کلم)، مرکبات، غلات کامل و حبوبات است. معمولاً پزشکان توصیه می‌کنند زنان در سن باروری روزانه 400-800 میکروگرم اسید فولیک مصرف کنند. حتما زیر نظر پزشک ویا متخصص تغذیه خود مصرف کنید. 2. مصرف پروتیین کافی شامل گوشت کم چرب، مرغ، ماهی (مخصوصاً ماهی‌های چرب مانند سالمون و ساردین)، تخم‌مرغ و لبنیات کم چرب.حبوبات، لوبیا، نخود، عدس، توفو و سویا. 3. مصرف چربی های سالم روغن زیتون، روغن کانولا، آووکادو، آجیل‌ها و دانه‌ها. منابع امگا3 فراموش نشود مانند ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین، و دانه‌های چیا و کتان. 4. مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی: آهن: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، حبوبات، سبزیجات برگ سبز تیره، و غلات غنی شده. کلسیم: لبنیات (شیر، ماست، پنیر)، سبزیجات برگ سبز، بادام و ماهی‌های با استخوان خوراکی مانند ساردین. روی (زینک): گوشت، حبوبات، آجیل‌ها، دانه‌ها و لبنیات. ویتامین D: ماهی چرب، لبنیات غنی‌شده، تخم‌مرغ و نور خورشید. 5. مصرف آب کافی در روز 6. فعالیت بدنی منظم می‌تواند به حفظ وزن سالم و بهبود سلامتی کلی کمک کند. پیش از شروع هرگونه تغییر در رژیم غذایی یا مصرف مکمل‌ها، مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه ضروری است.
66 💜
5 🙏
2 👎
3 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام قبل پریودی با همسرم رابطه داشتم الان سه روزه لکه بینی دارم شکم درد کمر درد میل به غذا ندارم بدنم خسته و تکرار ادرار دارم بی‌خواب شدم احتمال بارداری وجود دارد
5 😳
11 👍
پاسخ (15)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام در این زمان احتمال بارداری کم است . تکرر ادرار شما ممکن است بدلیل عفونت ادراری بعد از رابطه جنسی باشد و سایر علایم و همینطور لکه بینی بدلیل نزدیک بودن زمان رابطه جنسی با پریود . با این وجود در اولین قدم در ازمایشگاه تست خون بارداری انجام دهید و اگر منفی بود برای بررسی های بیشتر در صورت ادامه دار بودن علایم به پزشک متخصص داخلی مراجعه کنید
14 💜
17 😳
2 👎
8 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام تا چند روز بعد از عقب افتادگی پریودی باید ازمایش بدی؟یا بی بی چک بزنیم؟
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام تست بارداری ادرار حدود ۱۰ روز بعد از لقاح مثبت میشود. زمان لقاح تیز از دقایقی تا ۵ روز پس از نزدیکی میتواند متفاوت باشد. بطور کلی زمانی که یک هفته تاخیر در پریود داشتید برای اطمینان از قطعی بودن جوابف در ازمایشگاه تست خون بارداری انجام دهید . بی بی چک مورد مطمعنی برای تست بارداری نیست و خطا دارد
30 🙏
26 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم از تغذیه نیست از بارداری میخواستم بدونم من شب پریودی که تموم شده بود اقدام داشتم الان از اون موضوع ۱۸ روز میگذره والان من از اون موقع تا الان زیرشکمم بدجوری درد میکنه و بعضی موقع ها سرمعدم سنگین میشه دل پیچه دارم اسهال دارم بنظرتون من باردارم یانه
11 😔
24 😂
12 😍
پاسخ (7)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بیشترین زمانی که احتمال بارداری هست زمان تخمک گذاری است که معمولا میانه ی سیکل است اما در افراد مختلف ممکن است این زمان متفاوت باشد درنتیجه احتمال بارداری میتونه مطرح باشه اما با درصد کمتر و غیر از ازمایش خون بارداری در ازمایشگاه روش تشخیص دیگه ای برای جواب قطعی وجود نداره .
18 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام کسی میدونه قرص محرک تخمک گذاری چی خوبه من هم یه بچه ۱۲ساله دارم ۲ساله اقدام کردم واسه دومی اما باردار نمیشم.یه بار رفتم دکتر بهم محرک تخمدان برای بارداری داد اما نسخه دکتر رو گم کردم
2 😔
پاسخ (8)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
در صورتی که بیشتر از یک سال از نزدیکی بدون استفاده از روش های جلوگیری از بارداری میگذرد و باردار نشدید جهت بررسی به کلینیک های ناباروری یا فوق تخصص نازایی مراجعه فرمایید.در مورد تلاش برای بارداری تان توصیه میکنم سیکل قاعدگی تون رو با اپلیکشین پایش کنید و روزهایی که احتمال تخمک گذاری در آن ها بیشتر است نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری شما افزایش یابد. در کل از مصرف الکل و سیگار یا قلیان اجتناب کنین. سعی در مدیریت استرس تون داشته باشید. مصرف کافئین رو کاهش بدید. رژیم غذایی سالم و استفاده از مکمل های مورد نیاز و بررسی های لازم قبل از بارداری رو هم با تجویز پزشک تون داشته باشین. از نظر پرده بکارت تفاوتی نسبت به دیگران در باردار شدن ندارید
17 😳
1 👎
3 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام ،وقت بخیر آیا قبل بارداری باید حتما تست پاپ اسمیر انجام بدیم ۲۷ سالمه برای بارداری اولم میخوام اقدام کنم
10 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله لازم است حتما این کار را انجام دهید تا از سلامت واژن و دهانه ی رحم مطمئن شوید . این کار برای شما بارداری امنی را ایجاد میکند
11 💜
16 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام خوب هستین یه سوال دارم میتونم براتون عکس ازمایش غربالگری آزمایشگاه بفرستن میگن بچه مشکوک به سندروم دان هست
5 💜
150 😔
7 😂
12 😳
پاسخ (17)
خرداد 1403
سلام وقت بخیر ، آیا ضخامت ۱۲ میلی متر آندومتر روی بارداری تاثیر داره ؟
4 🙏
پاسخ (1)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام ضخامت رحم شما بستگی دارد در چه زمانی از سیکل ماهانه سونوگرافی را انجام داده باشید که اگر بعد از تخمک گذاری و قبل از پریود این ضخامت را داشته باشید مناسب است البته لازم است حتما برای بررسی های بیشتر با پزشک متخصص زنان مشورت کنید و بعد از شرح حال کامل نظر قطعی داده شود
تیر 1403
پاسخ
و اینکه فولیکول غالب به دیامتر ۲۱ میلی متر در تخمدان راست روی بارداری تاثیر داره ؟
12 😳
1 👍
پاسخ (6)
خرداد 1403
در کل اگ ضخامت رحم زیاد باشه باعث ناباروری میشه ؟
14 😳
1 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
سلام وقت بخیر،چهارروز از قاعدگی ام گذشته و رابطه داشتم و آب منی روی واژنم ریخته نه داخل ،نیاز به مصرف قرص اورژانسی هست؟
122 😂
7 😳
پاسخ (50)
خرداد 1403
سلام من دوست دارم دوقلوحامله بشم چکارکنم
8 💜
5 🙏
145 😂
پاسخ (17)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم راهکاری برای این حالت وجود ندارد
1 💜
65 😔
622 😂
2 😍
22 😳
2 👎
تیر 1403
پاسخ
سلام وقتتون بخیر، ۱۵ ساله ازدواج کردم یک فرزند دارم ۱۰ سالشه و مجدد تصمیم داریم بچه دار بشیم و از روز اول ازدواج تا به امروز به صورت طبیعی جلوگیری کردم آیا ممکنه دیگه باردار نشم چون وقتی فرزند اولم متولد شد و پزشک متوجه شدند که طبیعی پیشگیری می کردم و خداخواسته باردار شدم بهم گفتند خدا بهت لطف کرده که بچه داده ممکنه به سختی مجدد باردار بشی.
پاسخ (13)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بدون شرح حال کامل و بررسی های دقیق هورمونی و رحم و تخمدان امکان نظر دادن نیست .در اولین قدم برای ازمایشات و بررسی های کامل به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید . در مورد تلاش برای بارداری تان توصیه میکنم سیکل قاعدگی تون رو با اپلیکشین پایش کنید و روزهایی که احتمال تخمک گذاری در آن ها بیشتر است نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری شما افزایش یابد. در کل از مصرف الکل و سیگار یا قلیان اجتناب کنین. سعی در مدیریت استرس تون داشته باشید. مصرف کافئین رو کاهش بدید. رژیم غذایی سالم و استفاده از مکمل های مورد نیاز و بررسی های لازم قبل از بارداری رو هم با تجویز پزشک تون داشته باشین.
11 😍
تیر 1403
پاسخ
سلام وقتتون بخیر، من 20خرداد پریودم تموم شد، چهار روز بعدش مجبور شدم دوتا اورژانسی خوردم یعنی ۲۴ ام خرداد اورژانسی خوردم تخمکگذاریم ۲۶ ام خرداد بود. امروز هم روز آخر تخمکگذاریمه و ۶ روز از خوردن قرص اورژانسی میگذره و من هنوزم پریود نشدم، امکان بارداری هست؟
پاسخ (6)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام احتمال بارداری کم است و بعد از مصرف اورژانسی تا دو هفته بعد اگر پریود نشدید در ازمایشگاه تست خون بارداری انجام دهید
5 😔
12 😍
تیر 1403
پاسخ (1)
سلام خسته نباشید من روز اول تخمک‌گذاری اقدام به بارداری کردم احتمال داره که باردار بشم
پاسخ (10)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله احتمالش زیاد است
98 😍
تیر 1403
پاسخ

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button