در زمان پریود باید تغذیمون توجه داشته باشیم. خوردن غذاهای ضدالتهاب و پر از آهن میتونه مفید باشه، ولی باید از مصرف غذاهای سنگین و کافئین زیاد خودداری کرد.
25 اردیبهشت 1402
1446 پاسخ
پاسخهای کاربران
نه همون غذا های عادی
18 💜
پاسخ
خرداد 1402
غذا های عادی و اینکه در این دوران اب دوست ندارم بخورم ، نمیدونم چرا؟!!
24 💜
پاسخ (4)
خرداد 1402
بله کاملا
سعی میکنم غذاهای سرد مصرف نکنم و میلم به آب خیلی زیاد میشه و معمولا آب رو همراه با گلاب میخورم
21 💜
پاسخ
خرداد 1402
سردی نمیخورم.همین
12 💜
پاسخ (1)
خرداد 1402
من سعی میکنم غذا های سرد نخورم اما تو این دوران علاقم به آب بیشتر شده یعنی همش آب می خورم
24 💜
پاسخ (1)
خرداد 1402
اره غذاهایی ک نفخ میارن و سردین و ترشیجات نمیخورم و بیشتر سعی میکنم چایی دارچین بخورم
قبلا قرص میخوردم ک دردم کم بشه الان چایی دارچینو واسه این مواقع کشف کردم ک اصن عالیه 😅
54 💜
پاسخ (4)
خرداد 1402
من دلم هوس خوراکی های شیرین میکنه و سعی میکنم قبل از پریود غذا با طبع گرم بخورم
29 💜
پاسخ (1)
خرداد 1402
حالم از خودمو از هرچی غذاست به هم می خوره فردا هم امتحان ترم دارم اعصاب هم ندارم اصلا یه وضع مضخرفی دارم
ادر زمان پریود چای ماسالا می خورم به نظرتون ضرر داره
6 💜
پاسخ (3)
خرداد 1402
من غذاهای گرم مثل کاچی و... میخورم و سعی میکنم بیشتر استراحت کنم.
9 💜
پاسخ (1)
خرداد 1402
من تا سه روز اول قهوه نمیخورم چون خیلی حالم رو بد میکنه.
4 💜
پاسخ
تیر 1402
علاقم به شیریتی خیلی زیاد میشه و بخاطر همین اشتهام خییییلی زیاد میشه
26 💜
پاسخ (1)
تیر 1402
فقط سعی میکنم سردی نخورم
وخیلی دلم تنقلات میخواد
8 💜
پاسخ
تیر 1402
سلام.من برای از بین بردن نفخم، یه کم زیره سیاه و زیره سبز میخورم و خیلی اثر میبینم.تو میوه جات هم اصلا نباید میوههای سرد خورد ولی بعضی اوقات که نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و میخورم به شدت رو اعصابم و حالات روانیم تاثیر میذاره.من ۲۲ سالمه و از ۱۴ سالگی پریود شدم.
6 💜
پاسخ (2)
تیر 1402
برا کم شدن درد دمنوش دارچین یا زنجبیل برای من که خیلی اثر داره. دمنوش گل گاوزبون هم آرومم میکنه
6 💜
پاسخ (1)
تیر 1402
اشتهام و وقت غذا خوردنم تو پریودیم کلا میریزه بهم و حجم غذایی که میخورم هر وعده کم میشه ولی همش تو روز دلم میخواد یه چیزی بخورم....بادوم زمینی که منیزیم داره میخورم آروم میشم.کلا ویتامین منیزیم هم استفاده میکنم.