از متخصصان هرلایف بپرسید.
انواع رژیم فستینگ
رژیم فستینگ یکی از رژیم‌های غذایی محبوبه که به روش‌های مختلفی اجرا میشه، اما لازمه که حتماً زیر نظر دکتر تغذیه باشه، راجع به انواع این رژیم چی میدونی؟
18 اردیبهشت 1403
975 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

میخوام لاغر شم ولی به پنیر و کرده و تخم مرغ حساسیت میدم پس چی بخورم و رژیم بگیرم؟
4 💜
پاسخ (9)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ وقت بخیر ؛ ویژگی یک رژیم غذایی خوب اینه که بتونه متناسب با عادت‌ها و نیازهای یک فرد تنظیم بشه و با توجه به بایدها و نبایدهاش بتونه مورد استفاده قرار بگیره. در کنار این مواد غذایی گوناگونی میتونه در رژیم غذایی شما وجود داشته باشه شامل همه‌ی گروه‌های غذایی مانند سبزی‌ها ، میوه‌ها ، موادغذایی لبنی ، پروتئین و کربوهیدرات‌ها باشه. بدون نگرانی به یک متخصص تغذیه مراجعه بفرمایید و مطمئنا با توجه به حساسیت‌های شما رژیم غذایی شخصی‌سازی شده‌ای براتون طراحی میشه.
27 💜
9 😍
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
من میخوام لاغر شم سرم هم شلوغه چه ورزش هایی باید بکنم فقط 5شنبه صبح میتونم ورزش کنم از لحاظ چاقی ورزش میخوام
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ تاثیر فعالیت ورزشی در کاهش وزن بدون در نظر گرفتن رژیم غذایی بسیار ناچیزه. برای مثال میزان کالری سوزی تنها نیم ساعت پیاده‌روی سریع عددی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری هستش که تنها با ۱.۵ تا ۲ لیوان شیر برابری میکنه. در نتیجه برای کاهش وزن به مدت زمان بالایی ورزش احتیاج دارید که نه توصیه میشه نه در توان و زمان شماست. پس پیشنهاد میشه که حتما با در نظر گرفتن یک رژیم غذایی مناسب زیر نظر متخصص تغذیه به کاهش وزن مناسب‌تر در بازه‌ی کوتاه‌تری برسید.
26 💜
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من میخوام لاغر شم اما وقت برای پخت غذا هایی رژیمی ندارم و مجبورم خانواده هر چی خوردن اونا رو بخورم و اصلا نمیتونم جلویی خودم بگیرم جیکار کنم؟
35 👍
پاسخ (27)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ در صورت داشتن یک رژیم غذایی شخصی‌سازی شده با دربرگرفتن همه‌ی موادغذایی میتونید حتی با سفره‌ی خانواده به راحتی وزنتون رو کاهش بدین. این رو هم در نظر داشته باید که رژیم غذایی صحیح منجر به کاهش ریزه‌خواری میشه. پس توصیه میکنیم به متخصص تغذیه مراجعه کنید تا متناسب با شرایطتون برای شما یک رژیم غذلیز طراحی بشه.
7 🙏
5 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
رژیم فستینک خیلی حال منو خوب کردو منو بسلامتی نزدیک کرد قصد دارم تایمشو بیشتر کنم باهاش حالم خوبه👍🏻
13 💜
2 🙏
1 😂
7 😍
39 👍
پاسخ (31)
اردیبهشت 1403
رژیم فستینگ چجوریه
پاسخ (17)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما ؛ رژیم‌های فستینگ انواع گوناگونی داره که تو موارد مختلف برای افراد با .ویژگی‌های خودشون قابل طراحی و استفاده‌ست . اما روند روتین رژیم های فستینگ به طور معمول در طی ۲۴ ساعت شامل ۱۶ ساعت عدم مصرف مواد غذایی میشه. ینی شما تو این ۱۶ ساعت تنها مواد غذایی‌ای که میتونین استفاده کنین ، آب‌، چای و قهوه‌ی تلخه. و مصرف مواد غذایی و وعده‌ها به اون ۸ ساعت موکول میشه. پیشنهاد میشه بدون نظر متخصص از این رژیم استفاده نشه چون معمولا برای کاهش وزن ، بازه‌های کوتاه‌مدت این رژیم جوابگو هستش.
8 🙏
19 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
من می خواهم لاغر شوم زود خیلی چاق هستم چکار کنم چه رژیم بگیرم در رژیم غذایی ندارم چگونه رژیم بگیرم چه غذایی بخور م چه ساعتی بخورم چه ورزش انجام دهم برای لاغری
پاسخ (7)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ وقت بخیر ؛ ویژگی یک رژیم غذایی خوب اینه که بتونه متناسب با عادت‌ها و نیازهای یک فرد تنظیم بشه و با توجه به بایدها و نبایدهاش بتونه مورد استفاده قرار بگیره. در کنار این مواد غذایی گوناگونی میتونه در رژیم غذایی شما وجود داشته باشه شامل همه‌ی گروه‌های غذایی مانند سبزی‌ها ، میوه‌ها ، موادغذایی لبنی ، پروتئین و کربوهیدرات‌ها باشه. بدون نگرانی به یک متخصص تغذیه مراجعه بفرمایید و مطمئنا با توجه به نیازهای شما رژیم غذایی شخصی‌سازی شده‌ای براتون طراحی میشه. البته این رو هم در نظر داشته باید که برای نتیجه‌ی خوب گبفتن بابد همت و تلاش زیادی داشته باشید و یک بازه‌ی زمانی مطلوبی رو براش در نظر بگیرید. هر چیزی که زود به دست بیاد زود هم از دست میره:)
3 💜
7 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
خواهشا دنبال رژیم هایی که سریع وزن کم کنید نباشید من تو دو ماه ۲۳ کیلو با کتوژنیک وزن کم کردم اما با تمام مکمل های و قرص های خوبی که خوردم موهام ریخت کچل شدم قشنگ الان یه لاغره کچلم☹️
32 😔
175 😂
20 👍
پاسخ (7)
اردیبهشت 1403
من میخام چاق بشم چیکار کنم نمیخام قرص و اینا بخورم
8 👍
پاسخ (12)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ فرآیند افزایش وزن در بیشتر مواقع اتفاقی سخت‌تر و طولانی‌مدت‌تر از کاهش وزن هستش ؛ در نتیجه برای نتیجه گرفتن باید مدت زیادی تلاش کنید و برنامه‌ریزی داشته باشید. به همین سبب در مرحله‌ی اول احتیاج هست که تحت نظر پتخصص تغذیه قرار بگیرید تا با یک برنامه‌ریزی صحیح بتونه به شما کمک کنه. کمکی که من میتونم به شما بکنم اینه که این توجه رو بهتون بدم که اکثر مواقع کمبود وزن و وزن‌نگرفتن حاصل استرس‌های روزمره ، درگیری‌های ذهنی و مشغله‌های فکری ماست. تلاش کنید تا ایجاد آرامش ، روتین‌های فکری صحیح و زمان‌گذاری صحیح برای خودتون شرایط التهابی‌ای که تو بدنتون ایجاد شده رو از بین ببرید و اینطوری با برنامه‌ای که از متخصص میگیرید زاحت‌تر و تو زمان کم‌تری وزنتون افزایش پیدا میکنه. باتشکر
6 🙏
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من ران پا و باسنم خیلی پر هستش با چه رژیمی میتونم سایزشو کوچیک کنم؟
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام ؛ متاسفانه هیچ رژیمی وجود نداره که به طور مختص بتونه با تمرکز روی یک ناحیه‌ی خاص از بدن منجر به لاغری و کاهش چربی در اون منطقه بشه ؛ نکته‌ی دوم این هست به طور معمول تجمع چربی رو ناحیه ران و باسن در بانوان بیشتر اتفاق میفته پس اتفاقی غیرطبیعی‌ نیست . بهترین راه‌حل برای شما اینه که تحت نظر یک متخصص تغذیه ، رژیم غذایی خودتون رو شروع کنید و با کاهش مصرف کالری و افزایش میزان متابولیسم بدنتون باعث سوخت و ساز بیشتر چربی در بدنتون بشید. در نهایت برای تمرکز بیشتر رو برخی نواحی میشه از تعدادی حرکات ورزشی زیر نظر مربی ورزشی بپردازید که فشار بیشتر و در نتیجه کاهش بیشتر چربی در اون نواحی رو برای شما به ارمغان بیاره.
4 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام ببخشید در دوران پریودی چه ورزش هایی خوبه؟
پاسخ (9)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ ورزش در دوران قاعدگی با توجه به گرفتگی‌های عضلانی و درد ناشی از اونا ممکنه کار چندان آسونی به نظر نیاد ، اما ورزش و آمادگی جمسانی خصوصا در این بازه‌های زمانی میتونه علاوه بر کاهش این دردها منجر به کاهش خستگی بدنی و بهبود حال روحی هم بشه ؛ پیشنهاد میشه در ابتدا ورزش‌های سبک با فشار کم مانند پیاده‌روی در دستور کار قرار بگیره و به مرور زمان ورزش‌های همچون پیلاتس و یوگا بهترین گزینه‌هان. بدنسازی با فشار بالا به هیچ وجه توصیه نمیشه!
4 💜
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
چ جوریه رژیم فستینگ چطور انجامش بدم راهنمایی میکنی
1 😔
پاسخ (12)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما ؛ رژیم‌های فستینگ انواع گوناگونی داره که تو موارد مختلف برای افراد با ویژگی‌های خودسون قایل طراحی و استفاده‌ست . اما روند روتین رژیم های فستینگ به طور معمول در طی ۲۴ ساعت شامل ۱۶ ساعت عدم مصرف مواد غذایی میشه. ینی شما تو این ۱۶ ساعت تنها مواد غذایی‌ای که میتونین استفاده کنین ، آب‌، چای و قهوه‌ی تلخه. و مصرف مواد غذایی و وعده‌ها به اون ۸ ساعت موکول میشه. پیشنهاد میشه بدون نظر متخصص از این رژیم استفاده نشه چون معمولا برای کاهش وزن ، بازه‌های کوتاه‌مدت این رژیم جوابگو هستش.
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من دکترم گفته باشید لاغر کنی بعد من دوست ندارم لاغر شم می خوام فقط شکمم اب بشه چکار کنم ؟
4 😔
پاسخ (11)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام ؛ متاسفانه هیچ رژیمی وجود نداره که به طور مختص بتونه با تمرکز روی یک ناحیه‌ی خاص از بدن منجر به لاغری و کاهش چربی در اون منطقه بشه . بهترین راه‌حل برای شما اینه که تحت نظر یک متخصص تغذیه ، رژیم غذایی خودتون رو شروع کنید و با کاهش مصرف کالری به صورت مناسب و افزایش میزان متابولیسم بدنتون باعث سوخت و ساز بیشتر چربی در بدنتون بشید و با یک شیب ملایم بدون این که از فرم بدنی ایده‌آلتون خارج بشید صرفا تجمع چربی رو کاهش بدید. در نهایت برای تمرکز بیشتر رو برخی نواحی از جمله شکم و پهلو میشه از تعدادی حرکات ورزشی زیر نظر مربی ورزشی بپردازید که فشار بیشتر و در نتیجه کاهش بیشتر چربی در اون نواحی رو برای شما به ارمغان بیاره. البته که در کنار این موارد میتونید از دستگاه‌های لاغری موضعی هم بهره ببرید.
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
سلام این ورزش چطوره ؟باورزش snpe هم میتونیم لاغر بشیم؟
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام ؛ ورزش‌های SNPE یا Self Natural Posture Exercise گونه‌ی جدید از ورزش‌ها و حرکات اصلاحی هستن که اخیرا در کشور کره‌ی جنوبی پورد استفاده قرار میگیره و اساسا هدفش اصلاح در حرکات و فرم بدن و استخوان‌هاس. به همین جهت هدف اولیه از انجام این رشته کاهش‌وزن و چربی سوزی نیست ؛ اما قطعا این فعالیت مث همه‌ی دیگر فعالیت‌ها و رشته‌های ورزشی منجر به کالری‌سوزی و کاهش وزن میشه.
2 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من وقتی چاق میشم شکمم زیادی چاق میشه چه رژیمی بگیرم خوبه و وزنم تغییر نکنه؟
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ داشتن روتین غذایی منظم - این که بدونید در هر وعده نیاز به مصرف چه غذاهایی و به چه مقدار از اون غذاها دارید - اتفاق مهمیه. در واقع این که ما بلد باشیم در طی روز "درست" و "صحیح" غذا بخوریم در بلند مدت به ما کمک میکنه علاوه بر داشتن شادابی و روحیه‌ی بهتر ، فرم بدنی‌ ایده‌آل‌تری رو هم داشته باشیم. برای مثال خیلی از ما عادت داریم بین وعده‌های غذاییمون بازه‌های طولانی فاصله بندازیم و برخی اوقات تا چن ساعت گرسنگی بکشیم و وقتی به غذا میرسیم دیگه کنترل غذا خوردنمون از دستمون خارجه:) که در بلند مدت منجر به تجمع چربی و چاقی خصوصا در ناحیه‌ی شکمی میشه.اما اگه شما به طور درست میان‌وعده مصرف کرده باشید احتمال وقوع این اتفاق رو بسیار کاهش دادین. پیشنهاد میشه برای داشتن این روتین غذایی در اولین فرصت به یک متحصص تغذیه مراجعه کنید که با توجه به نیاز‌های بدنی شما و ضروریات دریافتی بدنتون بتونه برنامه‌ی غذایی مناسبتون رو براتون بنویسه. درضمن ؛ کمبود‌های بدنی رو هم دست‌کم نگیرید. خیلی اوقات کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن منجر به عدم عملکرد صحیح چرخه‌های متابولیکی میشه و نتیجه‌ش میشه چاقی!
1 🙏
1 😳
2 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام 19 سالمه و 159 قدمه و 55 وزنم تازه اگر بیشتر نشده باشه اصلا هم فعالیت ورزشی ندارم و وقت ندارم چیکار کنم ؟ از سمتی هم معده درد و سندرم روده تحریک پذیر دارم
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام ؛ وقت شما بخیر ؛ با توجه به وجود مشکل معده و همچنین IBS به طور حتمی باید تحت نظر متخصص تغذیه و همچنین متخصص گوارش باشید. دقت بفرمایید که با توجه به شرایط ممکنه مواد غذایی مورد نیاز شما با افراد دیگه تفاوت‌هایی داشته باشه اما با توجه به همون تفاوت‌ها میشه رژیمی رو تنظیم کرد که بتونید باهاش کاهش وزن داشته باشید. از اونجایی که اساس کاهش وزن بین ۷۰ تا ۸۰ درصدش مبتنی بر رژیم غذاییه نداشتن ورزش تاثیر اونچنانی نداره اما ترجیح بر اینه که حداقل ۳ روز در هفته و به مدت حداقل ۴۰ دقیقه پیاده‌روی در کنار رژیم غذایی داشته باشید تا علاوه بر کاهس وزن پرانرژی و تندرست هم باشید.
2 🙏
اردیبهشت 1403
پاسخ
خیلی ولع واشتهاخوردن دارم کسی میدونه چجوری میشه کنترلش کرد.😢
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام؛ وقتتون بخیر. راهکارهای زیادی برای کنترل اشتها وجود داره اما بهترین راه‌ اینه که تعداد وعده‌هاتون رو طی روز افزایش بدین ؛ ینی در کنار ۳ وعده‌ی اصلی حتما ۳ میان‌وعده یا بیشتر رو داشته باشید که میتونه شامل میوه‌ها ، سبزی‌ها ، محصولات لبنی ، بیسکوییت‌های کم‌قند ، شکلات و ... باشه و در واقع از افت قندتون جلوگیری کنین که اون حس گرسنگی شدید رو تجربه نکنید. به این هم دقت داشته باشید که خیلی دقتا گرسنگی ما حاصل تشنگیه ؛ پس اول قبل از مراجعه به یخچال حتما مطمئن بشید که به میزان کافی آب و نوشیدنی‌های سالم خوردین. البته که حتما پیشنهاد میشه برای پیگیری بهتر و دقیق‌تر تحت‌نظر متخصص تغذیه باشید.
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
سلام من میخوام چاق بشم چی بخورم ک چاق بشم
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ فرآیند افزایش وزن در بیشتر مواقع اتفاقی سخت‌تر و طولانی‌مدت‌تر از کاهش وزن هستش ؛ در نتیجه برای نتیجه گرفتن باید مدت زیادی تلاش کنید و برنامه‌ریزی داشته باشید. به همین سبب در مرحله‌ی اول احتیاج هست که تحت نظر پتخصص تغذیه قرار بگیرید تا با یک برنامه‌ریزی صحیح بتونه به شما کمک کنه.در ضمن حتما میتونن براتون مکمل‌ها و پودرهایی رو تجویز کنن که به وزن‌گیریتون کمک کنه. کمکی که من میتونم به شما بکنم اینه که این توجه رو بهتون بدم که اکثر مواقع کمبود وزن و وزن‌نگرفتن حاصل استرس‌های روزمره ، درگیری‌های ذهنی و مشغله‌های فکری ماست. تلاش کنید تا ایجاد آرامش ، روتین‌های فکری صحیح و زمان‌گذاری صحیح برای خودتون شرایط التهابی‌ای که تو بدنتون ایجاد شده رو از بین ببرید و اینطوری با برنامه‌ای که از متخصص میگیرید زاحت‌تر و تو زمان کم‌تری وزنتون افزایش پیدا میکنه. باتشکر
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام وقت بخیر، من فستینگ ۱۶/۸ رو شروع کردم،توی مدت فستم قهوه با شیر و یه مقدار پودر دارچین و زنجبیل میخورم، ایراد داره؟تلخ میخورم البته
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ انواع گوناگونی از رژیم‌های فستینگ مطابق با شرایط افراد مختلف و بنابرصلاح‌دید متخصص ممکنه تنظیم بشه ؛ اما در قالب کلاسیک رژیم فستینگ مبنا بر این هست که در یک بازه‌ی متناوب ۱۶ ساعته هیچ ماده ی غذایی کالری‌داری وارد بدن نشه. معمولا توصیه بر مصرف تنها آب‌، چای و قهوه‌ی بدون شکر میشه که هیچ کدام کالری‌ای ندارن ؛ نتیجه این که مصرف شیر با توجه به این که کالری داره شمارو از بیس رژیم فستینگ کلاسیک خارج میکنه و اثراتش رو کمتر میکنه. البته که میشنهاد میشه حتما رژیم غذایی خودتون رو تحت نظر متخصص تغذیه پیگیری بفرمایید.
2 😂
4 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من استپ وزنی شدم چیکار کنم وزن ثابت مونده نه کم میشم نه زیاد راهنمایی کنید تشکر
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ وقتتون بخیر ؛ استپ وزنی اتفاقیه که باید متناسب با تاریخچه‌ی غذایی شما بررسی بشه. راهکارهای مختلفی هم برای شکستنش وجود داره که اون هم نیاز به بررسی فرد به فرد داره و نسخه‌ی جامعی نمیشه براش تجویز کرد. پیشنهاد میکنم برای حل مشکل حتما به متخصص تغذیه مراجعه بفرمایید تا راهکار مناسبی پیش پاتون قرار بگیره.
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
درسته که تحقیقات جدید میگن ممکنه رژیم فستینگ باعث ناباروری بشه؟
پاسخ (1)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام، خیر، شواهد جدید نشان می¬دهد که رژیم های روزه داری متناوب از طریق تاثیر بر ساعت شبانه روزی بدن، ترکیب میکروبی روده و تنظیم متابولیسم می¬تواند در کاهش وزن بدن، بهبود مقاومت به انسولین، کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب مفید واقع شود و هیچ تاثیری بر ناباروری نخواهد داشت. البته حتما رژیم های فستینگ باید اصولی، زیر نظر متخصص تغذیه و متناسب با شرایط فرد تنظیم شود و مدت استفاده از رژیم های فستینگ هم زیر نظر متخصص تغذیه تعیین شود.
3 🙏
اردیبهشت 1403
پاسخ

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button