رژیمهای لاغری میتونن تأثیر زیادی بر چرخۀ قاعدگی داشته باشن. کاهش وزن سریع میتونه منجر به اختلالات هورمونی و تأخیر در پریود بشه. شما چطور تجربه کردین؟
18 اردیبهشت 1403
1296 پاسخ
پاسخهای کاربران
من به شدت حالم بد شد
1 💜
40 😔
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
سلام
38 😂
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
تو کدوم قسمت باید سوالاتمون رو بپرسیم
50 😂
2 😍
پاسخ (12)
اردیبهشت 1403
سلام من زایمان کردم بهم دکتر گفت رحمت گشاده اگه حامله بشم زایمان طبیعی یا سزارین میشه راهنماییم کنید
پاسخ (5)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. این که نوع زایمان شما طبیعی میشه یا سزارین به عوامل خیلی متعددی بستگی داره از جمله سن ختم بارداری، پاره شدن یا نشدن کیسه ی آب، وضعیت جنین از جمله سایز، نوع قرارگیری، ابتلا یا عدم ابتلا به بیماری یا مشکل خاصی، سابقه ی انجام عمل سزارین، وضعیت پیشروی حمل وضع حین زایمان طبیعی، و ... .به همین خاطر، نمیشه به طور قطع از قبل تعیین کرد که چه نوع زایمانی قرار هست داشته باشید و صرفا وضعیت رحم نمیتونه مشخص کنه که نوع زایمان تون قرار هست چی باشه. به عنوان مثال، ممکنه وضعیت گشادی رحم شما لزوما باعث نشه که زایمان شما سزارین باشه، اما طی بارداری یا حمل وضع ممکنه شرایطی رخ بده که اون شرایط نیاز به انجام عمل سزارین رو ایجاب کنن.
5 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام خانومای گل یسوال داشتم اگ کمکم کنید خیلی خوشحال میشم ازتون من ۲۰سالمه قدم۱۶۳وزنم۴۸ توروخدا هرکی میدونه بگ چی بخورم چاق شم ک بدون عوارض و بازگشت باشه
4 👎
8 👍
پاسخ (46)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام و احترام، ابتدا مراجعه به پزشک و علت کمبود وزن بررسی شود و آن علت برطرف شود، سپس طی یک رژیم غذایی متناسب با شرایط فرد کالری دریافتی و اشتها را افزایش خواهیم داد. 1. ابتدا برای افزایش کالری دریافتی باید از مواد غذایی پرکالری و کم حجم و بیشتر به شکل مایع استفاده کنید مثل انواع شیک ها، اسموتی ها، ابمیوه ها، میوه خشک و ... 2. به مقدار کافی پروتیین مصرف کنید زیرا به افزایش وزن سالم کمک میکند و عضله سازی در بدن بیشتر میشود مثل غذاهای دریایی، مغزها، گوشت ها، حبوبابت و ... 3. کالری دریافتی شما باید به صورت تدریجی افزایش یابد، این کار به افزایش اشتهای شما و راحت تر شدن مسیر افزایش وزن کمک میکند. 4. از کربوهیدرات و چربی های سالم استفاده کنید مانند دانه ها، اجیل ها، روغن زیتون و .. 5. غذا را خوشمزه بپزید این کار به افزایش اشتها شما کمک میکند و شما را بیشتر به صرف غذا مایل میکند، میتوانید از انواع چاشنی ها استفاده کنید. 6. ورزش قدرتی انجام دهید، هم به افزایش اشتهای شما کمک میکند و هم باعث تناسب اندام خواهد شد. 7. قبل و حین غذا اب ننوشید زیرا باعث کاهش اشتها شما خواهد شد. 8. هنگام صرف غذا از بشقاب بزرگ استفاده کنید این کار سبب میشود تا شما مقدار بیشتری غذا در یک وعده میل کنید. 9. همیشه یک میان وعده سالم همراه داشته باشید تا بتوانید میل کنید و بین وعده های خود بیش از 4 ساعت فاصله نیندازید 10. خوب بخوابید و استرس نداشته باشید، بی نظمب در ساعت خواب و یا خوب نخوابیدن سبب کاهش اشتها، بی نظمی در وعده های غذایی و درنتیجه کاهش وزن شما میشود.
15 💜
18 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام درمان خارش مکرر واژن چه چیزیه خیلی من دچارش میشم
پاسخ (18)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. خارش به تنهایی لزوما نشون دهنده ی وجود مشکل خاصی نیست اما این احتمال هم وجود داره که به علت بروز عفونت، حساسیت و ... ایجاد شده باشه، ابتدا توصیه میشه حتما نکات بهداشتی مربوط به ناحیه ی تناسلی رو با دقت کامل رعایت بفرمایید، از جمله این موارد: از لباس های زیر نخی و راحت استفاده کنید، ترجیحا لباس زیرتون رو هر روز تعویض کنید، از لباس های زیر یا شلوارهای تنگ، چسبان و پلاستیکی که باعث تعریق زیاد میشن تا حد امکان استفاده نکنید، ناحیه ی ادراری تناسلی رو ترجیحا با آب ولرم شستشو بدید، بعد از شستشو بهتره که با یک دستمال تمیز، ناحیه رو خشک کنید تا رطوبت اضافی باقی نمونه، در دوران پریودی، تعویض پدهای بهداشتی رو به موقع انجام بدید (حداکثر 4-6 ساعت یکبار)، برای شستشوی ناحیه ی تناسلی از مواد شوینده ی معطر و حساسیت زا استفاده نکنید و دوش واژن نگیرید. رعایت این نکات میتونن احتمال بروز عفونت، حساسیت و ضایعات رو تا حدودی کاهش بدن. اما به طور کلی، در مورد شما، با توجه به اینکه مکررا خارش رو تجربه می کنید، توصیه میشه در صورت تکرار این علامت، برطرف نشدن خارش علی رغم انجام اقدامات ذکر شده، و یا در صورت بروز علائم دیگه ای مثل سوزش، درد شکم، زیرشکم یا پهلو، تب و لرز، تغییر رنگ یا بوی بد ترشحات واژن و ... جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک متخصص زنان مراجعه بفرمایید..
19 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من ۱۳ سالمه و ۷۷ کیلو هستم چیکار کنم زود لاغر بشم؟تروخدا بگید
10 🙏
22 😳
1 👍
پاسخ (37)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام و احترام، ابتدا باید شرایطتون بررسی شود و علت افزایش وزن شما ریشه یابی شود. در صورتی که علت سبک زندگی شما باشد با یک رژیم غذایی اصولی به وزن ایده ال خود خواهید رسید.
20 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
ببخشید من زود به زود پریورد میشم ۲۰ روز به ۲۰ روز باید چی کار کنم
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. در حالت طبیعی، طول مدت دوره ی ماهیانه بین ۲۱ روز تا ۳۵ روز (و در برخی موارد تا ۴۰ روز) متغیر هست. بعلاوه، در سال های اولیه ی شروع پریودی (علی الخصوص سه سال اول)، چون بدن هنوز به شرایط ثبات خودش نرسیده، احتمال وقوع بی نظمی در چرخه های ماهیانه بالا هست و ممکنه گاهی طول مدت سیکل های ماهیانه خارج از بازه ی زمانی طبیعی ذکر شده باشه. اما به مرور زمان که بدن به حالت پایدارتری میرسه، دوره های ماهیانه هم منظم تر میشن و به روال طبیعی خودشون نزدیک میشن. بنابراین، با توجه به اینکه سیکل شما حدودا 20 روزه هست، تقریبا میشه گفت سیکل هاتون طبیعی و منظم محسوب میشن و در حال حاضر نیاز به انجام اقدام خاصی نیست. اما اگر طول مدت سیکل هاتون از این حد کمتر شدن و مکررا طول مدت دوره های ماهیانه تون خارج از بازه ی زمانی طبیعی ذکر شده بود، علی الخصوص اگر در سال های اولیه ی شروع پریودی تون نیستید، در اون صورت توصیه میشه جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک متخصص زنان مراجعه بفرمایید. البته به این نکته هم توجه داشته باشید که برای محاسبه ی طول مدت سیکل تون باید تاریخ اولین روز شروع پریودی تون رو تا تاریخ اولین روز شروع پریودی بعدی تون در نظر بگیرید (و اشتباها سیکل رو از تاریخ اتمام پریودی قبلی تا شروع پریودی بعدی محاسبه نکنید).
4 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام به همگی. من۲۴ساعت بعد رابطهام قرص اورژانسی دوز۷۵٪همزمان مصرف کردم.آیا باردار میشم یا نه؟؟؟🥺
1 😔
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. داروی اورژانسی اگر طی 24 ساعت اول بعد از رابطه مصرف بشه، میتونه با احتمال بالای 90 درصد از وقوع بارداری جلوگیری کنه. اما باید بدونید که تاثیر این دارو صد در صدی نیست و حتی بعد از مصرف صحیح این دارو هم احتمال بروز بارداری وجود داره. در حال حاضر، نیاز به اقدام خاصی نیست اما میتونید در صورتی که بیش از 7-10 روز تاخیر در تاریخ شروع پریودی بعدی تون ایجاد شد یا اگر بعد از گذشت حداکثر 35-40 روز از تاریخ شروع آخرین پریودی تون، پریود بعدی تون رخ نداد، جهت انجام تست بارداری اقدام بفرمایید به شرط ا ینکه حداقل 8-10 روز از تاریخ نزدیکی تون گذشته باشه.
7 💜
11 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام خسته نباشید من روز دوم پریودیم هستش به شدت دل درد دارم و خونریزیم زیاده و خوای آلودم چیکار کنم ؟؟
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام عزیزم، وقت تون بخیر. اگر دردهای پریودی رو تجربه می کنید، اقداماتی مثل استفاده از مسکن های مجاز، استراحت و مصرف آب کافی، گرفتن دوش آبگرم، استفاده از کیسه آبگرم، یوگا و مدیتیشن، فعالیت بدنی سبک، و پرهیز از مصرف خوراکی های ایجادکننده ی نفخ، و کاهش مصرف نوشیدنی های گازدار و کافئین دار و برخی از لبنیات، میتونن در بهبود علائم تون موثر باشن و شدت دردهاتون رو کاهش بدن. با این حال، اگر با انجام اقدامات ذکر شده، باز هم دردهاتون کنترل نمیشن و یا اگر شدت دردهاتون به حدی هست که براتون قابل تحمل نیست، توصیه میشه جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک متخصص زنان مراجعه بفرمایید. در مورد خونریزی هم ابتدا باید این نکته رو بدونید که در روزهای اول شروع پریودی انتظار میره شدت خونریزی بالا باشه و تدریجا در روزهای آینده کاهش پیدا کنه. اما اگر شدت خونریزی تون به حدی هست که در عرض کمتر از 2 ساعت مجبور میشید پد بهداشتی تون رو تعویض کنید یا اگر مکررا لخته هایی رو دفع می کنید که سایزشون بزرگتر از یک سکه ی معمولی هست، در این صورت خونریزی شما واقعا شدید محسوب میشه و نیاز هست جهت انجام بررسی های بیشتر به پزشک مراجعه بفرمایید. اما اگر شدت خونریزی تون در این حد نیست، عملا خونریزی شما شدید محسوب نمیشه و نیاز به اقدام خاصی هم ندارید. در مورد خواب آلودگی هم میتونید با انجام اقداماتی مثل داشتن فعالیت بدنی منظم و مستمر، انجام پیاده روی، داشتن خواب و استراحت کافی، مصرف آب کافی و مصرف مکمل های ویتامینی، به بهبود این علامت کمک کنید. اما اگر شدت بی حالی و خواب آلودگی تون زیاد هست و با انجام این اقدامات بهتر نمیشه یا اگر مکررا این علامت رو تجربه می کنید، توصیه میشه به پزشک مراجعه بفرمایید تا اگر نیاز بود بررسی های لازم انجام بشه تا مشخص بشه که آیا این صرفا جزو علائم پریودی هست یا مشکل دیگه ای مثل کم خونی در بدن شما وجود داره.
2 💜
10 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ
من 15 ساله و 83 کیلو 😔 تحرک زیادی هم دارم اما حتی یک کیلو هم لاغر نمیشم چیکار کنم 😕 درضمن متاهلم
15 😳
7 👎
7 👍
پاسخ (8)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام: عدم کاهش وزن شما به عوامل مختلفی مربوط میشود. 1. ممکن است مقدار کالری دریافتی شما بیشتر از مقدار کالری مورد نیاز شما باشد 2. ممکن است مقدار پروتیین کافی مصرف نمیکنید، پروتئین یک ماده مغذی مهم برای کاهش وزن است. خوردن پروتئین با 25 تا 30 درصد کالری، می تواند متابولیسم را 80 تا 100 کالری در روز افزایش دهد و باعث شود به طور خودکار، چند صد کالری کمتر در روز بخورید. همچنین می تواند میل به خوردن میان وعده را به شدت کاهش دهد. 3. مصرف کربوهیدات ساده را کاهش نداده اید 4. خواب کافی ندارید، مطالعات نشان می دهند خواب ناکافی باعث به خوردن ریتم شبانه روزی میشود و از کاهش وزن جلوگیری میکند. 5. سه وعده اصلی و 3 میان وعده در ساعات مشخص مصرف نمیکنید، حذف وعده اصلی و میان وعده، ولع شما را در وعده بعدی افزایش میدهد و همچنین سوخت و ساز بدن شما را به شدت کاهش می دهد. 5. فیبر بالای مصرف نمیکنید. 6. آب کافی نمی نوشید، نوشیدن آب می تواند به کاهش وزن کمک کند.
4 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
سلام من قدم ۱۵۵ وزنم ۱۰۳ طور خدا بگویید چکار کنم زود لاغر شوم
28 😳
پاسخ (26)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام خدمت شما؛ افزایش سرعت لاغری باعث استپ وزنی و برگشت سریع تر وزن خواهد شد. در نتیجه داشتن یک رژیم غذایی اصولی که همه 6 گروه غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، چربی، لبنیات، گوشت ها دارا باشد و مصرف متعادل و متنوع داشته باشید در کنار یک فعالیت بدنی منظم می توانید با اصلاح سبک زندگی یک زندگی جدید با وزن جدید خواهید داشت.
4 💜
3 🙏
5 😂
8 👍
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
سلام من تو رژیمم و در حال کاهش وزن امروز تو روز ۴ پریودی دیدم ۱۳۰۰کیلو اضافه کردم چرا ؟خیلی هم رعایت کردم
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام خدمت شما، حدودا چند روز قبل از شروع پریود و تا حداکثر 4 روز بعد از پریود به دلیل احتباس مایعات میتوانیم کاهش وزن نداشته باشیم درحالی که کاهش سایز داشته باشیم. در صورتی که از یک رژیم غذایی اصولی با محدودیت کالری و فعالیت بدنی منظم پیروی میکنید، نگران نباشید موقت و زودگذر است.
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من دوماه رژیم میگیرم و ورزش میکنم پریودیم یکم طولانی شد و لک دیدم طبیعیه یا باید برم دکتر؟🥹
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام خدمت شما: در صورتی که از یک رژیم اصولی زیر نظر متخصص تغذیه پیروی میکنید و ورزش شدید ندارید. لک ها و پریود طولانی تر به پزشک خود مراجعه کنید.
2 🙏
اردیبهشت 1403
پاسخ
قدم 157 وزنم 83 سنمم 15 هر کاری انجام میدم لاغر نمیشم 😔
5 😔
8 😳
پاسخ (6)
اردیبهشت 1403
سلام وقتتون بخیر ببخشید میشه علت ریزش مو و جوش رو برای من توضیح دهید
2 👍
پاسخ (4)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما، رژیم غذایی نامناسب سبب تغییرات پوستی و کاهش سلامت و زیبایی پوست و مو میشود. باید به این نکته توجه داشته باشید که اولین قدم برای داشتن پوست و موی سالم، پیروی ار یک رژیم غذایی سالم، کافی و متعادل است؛ زیرا پوست و مو برای حفظ سلامت خود نیاز به انواع مواد مغذی دارند. رژیم غذایی که حاوی میوه و سبزی، غلات کامل، چربی های مفید مانند امگا3 و پروتیین با کیفیت است میتوانید نیاز بدن از لحاظ انتی اکسیدان ها، ویتامین ها های مختلف خصوصا E، C، A، B ، املاح مثل زینک و.. را تامین کند تا پوست و مو سالم داشته باشیم. از طرف دیگر قند های سالم و مواد غذایی شیرین، نمک، نوشیدنی های گازدار، مواد غذایی پرچرب، فست فودها، غذاهای فراوری شده و الکل برای پوست و مو مضر هستند و سبب چروک، آکنه و پیری زود رس پوست و ریزش مو خواهند شد.
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
چون واقعا دوسال کامل ریزش مو دارم خیلی اذیت میشم
پاسخ (3)
اردیبهشت 1403
سلام وخت بخیر چه من ۱۵ سالم ۷۸ کیلوم چطوری خدم لاغر کنم
4 😳
پاسخ (2)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما؛ 8 نکته زیر را رعایت کنید؛ 1. خواب کافی 2. خوردن آب کافی میانگین 8 تا 9 لیوان آب، نوشیدن آب، باعث تعادل در بدن میشود. 3. بهترین گروه مواد غذایی برای شما، گروه پروتئین و سبزیجات است. 4. مصرف کربوهیدات پیچیده مانند برنج قهوهای، جو دوسر، کینوا و پاپکورن از جمله کربوهیدراتهای مفیدی هستند که با داشتن مقادیر زیادی فیبر، شما را سیر نگه داشته و سلامتیتان را نیز تامین میکنند. 5. فعالیت بدنی مظم و روزانه 6. آهسته غذا بخورید. 7. مواد غذایی حاوی فیبر، مانند انواع آجیل، دانهها، سبزیجات، میوهها و غلات را در برنامه غذایی خود جای دهید. 8. نوشیدنی های شیرین، قند ساده مصرف نکنید.
اردیبهشت 1403
پاسخ
سلام من متاهلم سندرم پلی کیستیک دارم تایم برای ورزش ندارم و ۸ کیلو اضافه وزن دارم البته وقتی دکتر زنان رفتم و دارو مصرف میکنم تغذیه ام رو خیلی رعایت میکنم میشه راهنمایی کنین خوردن چ چیزهایی باعث میشه زود لاغر بشم ؟
1 💜
پاسخ (16)
اردیبهشت 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما، بیماری سندرم تخمدان پلی کیستیک یکی از بیماری های شایع است که اگر بتوانیم مقاومت به انسولین را کاهش دهیم در درمان این بیماری نیز موفق عمل کردیم. این امر کاهش وزن به وسیله یک رژیم غذایی سالم میسر خواهد شد. 1. کاهش مصرف مواد غذایی حاوی قند و کربوهیدرات ساده مانند ابمیوه مصنوعی، کیک، نبات، پولکی، قند، شکر، بیسکویت، مربا و ... 2. انجام فعالیت های بدنی منظم (در صورتی که امکان فعالیت بدنی ندارید، از پیاده روی روزانه منظم غافل نشوید) 3. مصرف فیبر زیاد مانند نان سبوس دار، سالاد، دانه چیا، کینوا و ...
2 💜
اردیبهشت 1403
پاسخ (1)
بچه ها تجربه خودم میگم من تنبلی تخمدان دارم و خب هرچی پیاده روی میرفتم وزنم کم نمیشد ، سه ماهه که قند مصنوعی از رژیم غذایی حذف کروم، سبزیجات و میوه خیلی میخورم، کربوهیدرات خیلی کم مصرف میکنم و با رعایت همین ها در دو ماه ۶ کیلو کم کردم ، در کل قند مصنوعی و کربوهیدرات خیلیییی تاثیر گذاره