از متخصصان هرلایف بپرسید.
رژیم غذایی مناسب برای چاقی شکمی
چاقی شکمی دلایل مختلفی داره و برطرف کردن اون نیازمند ورزش و رژیم غذایی اصولیه که لازمه با مشورت متخصص انجام بشه. تجربۀ خودتون رو در این زمینه به‌ اشتراک بذارین.
26 خرداد 1403
3332 پاسخ

پاسخ‌های کاربران

سلام من فقط شکمم چربی داره زایمانی هم نداشتم تاحالا،چیکار کنم شکمم اب بشه
49 💜
21 🙏
58 😔
40 😂
13 😍
4 👎
123 👍
پاسخ (31)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر،اضافه کردن تمرینات مخصوص به زیرشکم و برنامه‌های تمرینی که بر روی این ناحیه متمرکز شود، می‌تواند به تقویت عضلات و بهبود تناسب اندام کمک کند. ورزش‌های قدرتی و تمرینات مربوط به کار بردن می‌تواند مفید باشد.تمرینات کاردیو مانند دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی می‌تواند به سوختن چربی‌های اضافی کمک کرده و تعادل بدن را تقویت کند.استرس می‌تواند به افزایش وزن و تغییر ترکیب بدن کمک کند. از روش‌های کنترل استرس مانند مدیتیشن، یوگا یا تکنیک‌های تنفسی استفاده کنید. متاسفانه هیچ رژیم غذایی‌ای وجود نداره که تنها با کاهش چربی در یک ناحیه دیگر بخش‌ها رو دست‌نخورده باقی بذاره. اما توجه بفرمایید که در صورت استفاده از یک رژیم غذایی اصولی و کاهش وزن در یک بازه‌ی زمانی صحیح میتونید از عوارض حاصل کاهش وزن مانند لاغری بیش‌از اندازه‌ی صورت یا چین‌های پوستی در امان باشید. نکته‌ای که میتونه به شما کمک کنه در کنار انجام یک رژیم غذایی تنظیم شده توسط مشاور تغذیه و متناسب با ویژگی‌های خود شما ، به انجام فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی هدف دار و با تمرکز بر نقاط خاصی از بدنتون بپردازید تا فشار چربی‌سوزی در اون نواحی به حداکثر میزان خودسون برسه.البته که در کنار رژیم و فعالیت ورزشی میتونید از ماساژ و نیز دستگاه‌های لاغری موضعی نیز کمک بگیرید .
137 💜
68 🙏
213 😍
30 😳
2 👎
144 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من شکم پهلو و پایین تنه تپلی دارم نصبت به بالا تنه چجوری میتونم لاغر کنم به وزن دلخواه برسم؟؟
27 😔
28 😂
4 😍
15 😳
1 👎
115 👍
پاسخ (25)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر؛ برای کاهش وزن و بهبود تناسب اندام، به ویژه در نواحی شکم، پهلو و پایین تنه، نیاز به ترکیبی از رژیم غذایی مناسب، تمرینات ورزشی و سبک زندگی سالم دارید. البته باید درنظر بگیرید که رژیم های کاهش وزن موضعی عمل نمیکنند. 1. تغذیه مناسب: رای کاهش وزن، باید کالری مصرفی خود را کاهش دهید. مصرف غذاهای کم کالری و پر از مواد مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را افزایش دهید.مصرف شکر، نوشیدنی‌های شیرین و غذاهای پر از چربی‌های ناسالم را محدود کنید.پروتئین به سیر ماندن و حفظ عضلات کمک می‌کند. منابع خوب پروتئین شامل مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، لوبیا و لبنیات کم چرب هستند.غذاهای حاوی فیبر مانند سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل به بهبود هضم و کاهش احساس گرسنگی کمک می‌کنند.مصرف آب به میزان کافی به حفظ هیدراتاسیون و کمک به فرآیندهای متابولیکی بدن کمک می‌کند. 2. فعالیت بدنی روزانه: فعالیت‌های هوازی مانند دویدن، پیاده‌روی سریع، شنا، دوچرخه‌سواری و رقص به سوزاندن کالری و کاهش چربی بدن کمک می‌کنند.تمرینات مقاومتی مانند وزنه‌برداری، تمرین با دمبل و استفاده از وزن بدن (مانند اسکوات، لانج و پلانک) به تقویت عضلات و افزایش متابولیسم کمک می‌کنند.تمرینات مخصوص نواحی شکم و پهلو مانند کرانچ، پلانک، و تمرینات چرخشی می‌توانند به تقویت این عضلات کمک کنند، اما کاهش چربی به طور کلی از طریق تمرینات کاردیو و کاهش کالری حاصل می‌شود.تمریناتی مانند اسکوات، لانج، و ددلیفت به تقویت عضلات پایین تنه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند که این نواحی فرم بهتری بگیرند. 3. در نهایت اصلاح سبک زندگی: خواب کافی، کاهش استرس و پشتکار داشتن.
195 💜
48 🙏
8 😔
29 😍
55 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من میان تنه تپل دارم ۴سال پیش هم سزارین شدم چیکار کنم سریع تر لاغر بشم
3 💜
29 😔
19 😂
پاسخ (12)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ بهترین و جامع‌ترین راه‌حل کاهش وزن داشتن یک رژیم غذایی تدوین شده توسط متخصص تغذیه‌ست که بتونه متناسب با نیاز‌های شما و شرایط بدنی تدوین شده باشه و علاوه بر تامین نیاز‌های بدنی شما با یک شیب مناسب زمانی بتونه وزن شمارو کاهش بده. با توجه به این که نسبت به شرایط بدنی شما آگاهی نداریم در مرحله‌ب اول پیشنهاد میشه از انجام رژیم‌های خودسر خودداری فرمایید و در کنار رژیم غذایی با فعالیت مناسب بدنی به افزایش متابولیسم خود کمک کنید. توجه بفرمایید که هیچ رژیم غذایی‌ای وجود نداره که بتواند تنها بر یک ناحیه‌ی خاص از بدن موثر باشد اما می‌توانید در کنار رژیم غذایی ، با انجام فعالیت ورزشی و حرکات خاص ورزشی مبتنی بر فسار بیشتر بر برخی نواحی با اندوخته‌ی چربی بیشتر و نیز بهره گیری از ماساژ های موضعی و دستگاه‌های لاغری نسبت به کاهس چربی در ناحیه‌ی شوم و پهلو موفق‌تر باشید‌.
2 😍
21 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام ،شکم منم بزرگه چکار کنم لاغرتربشم چهار سال پیش سزارین شدم
4 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ متاسفانه هیچ رژیم غذایی‌ای وجود نداره که تنها با کاهش چربی در یک ناحیه دیگر بخش‌ها رو دست‌نخورده باقی بذاره. اما توجه بفرمایید که در صورت استفاده از یک رژیم غذایی اصولی و کاهش وزن در یک بازه‌ی زمانی صحیح میتونید از عوارض حاصل کاهش وزن مانند لاغری بیش‌از اندازه‌ی صورت یا چین‌های پوستی در امان باشید. نکته‌ای که میتونه به شما کمک کنه در کنار انجام یک رژیم غذایی تنظیم شده توسط مشاور تغذیه و متناسب با ویژگی‌های خود شما ، به انجام فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی هدف دار و با تمرکز بر نقاط خاصی از بدنتون بپردازید تا فشار چربی‌سوزی در اون نواحی به حداکثر میزان خودسون برسه.البته که در کنار رژیم و فعالیت ورزشی میتونید از ماساژ و نیز دستگاه‌های لاغری موضعی نیز کمک بگیرید .
21 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من شکم و پهلو تپلی دارم چطور میتونم لاغر کنم؟
18 😔
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
"با سلام ؛ متاسفانه هیچ رژیم غذایی‌ای وجود نداره که تنها با کاهش چربی در یک ناحیه دیگر بخش‌ها رو دست‌نخورده باقی بذاره. اما توجه بفرمایید که در صورت استفاده از یک رژیم غذایی اصولی و کاهش وزن در یک بازه‌ی زمانی صحیح میتونید از عوارض حاصل کاهش وزن مانند لاغری بیش‌از اندازه‌ی صورت یا چین‌های پوستی در امان باشید. نکته‌ای که میتونه به شما کمک کنه در کنار انجام یک رژیم غذایی تنظیم شده توسط مشاور تغذیه و متناسب با ویژگی‌های خود شما ، به انجام فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی هدف دار و با تمرکز بر نقاط خاصی از بدنتون بپردازید تا فشار چربی‌سوزی در اون نواحی به حداکثر میزان خودسون برسه.البته که در کنار رژیم و فعالیت ورزشی میتونید از ماساژ و نیز دستگاه‌های لاغری موضعی نیز کمک بگیرید . "
4 👎
19 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من شکم ندارم فقد پهلو دارم چکار کنم
14 😔
59 😂
10 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام توجه فرمایید که برای لاغری شکم و پهلو، می‌توانید به راه‌های زیر توجه کنید: 1.تغذیه مناسب: مصرف پروتئین و فیبر در رژیم غذایی کمک می‌کند. همچنین، کاهش مصرف غذاهای حاوی چربی ترانس مفید است. 2.ورزش منظم: تمرینات ورزشی مخصوصاً برای شکم و پهلو می‌تواند به لاغری کمک کند. توصیه می‌شود حداقل نیم ساعت ورزش را به برنامه‌های روزانه‌تان اضافه کنید. 3.کاهش استرس: استرس می‌تواند به افزایش چربی در این ناحیه منجر شود. تلاش کنید استرس را کاهش دهید. البته که هیچ رژیم غذایی‌ای به تنهایی نمیتونه منجر به لاغری فقز بخشی از بدن بشه و باید حتما رژیم غذایی ، فعالیت ورزشی و حتی ماساژ و دستگاه‌های لاغری میتونن در کنار هم این کمک رو به شما بکنن
16 💜
11 🙏
خرداد 1403
پاسخ
سلام .. من چندوقت زمان عادتم بهم خورد ممکن است از چاقی باشه؟
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام بله چاقی و اضافه وزن و ورزش نکردن ا زمهمترین عوال اختلال در پریود و نوسانات هورمونی هستند
23 😳
39 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام من نسبت به سن ام اضافه وزن دارم ۱۶ سالمه و تقریبا وزنم ۸۳ یا ۸۴ هست و قدم ۱۶۹ الی ۱۷۰ هست . هر رژیمی گرفتم لاغر نشدم مگر اینکه غذا رو کم کنم و خوراکی نخورم بی زحمت یه رژیم غذایی متناسب برای من بنویسید. ممنونم.
11 😔
19 😂
1 😍
14 😳
19 👍
پاسخ (15)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر؛ مهم ترین نکته اصلاح سبک زندگی است. کاهش وزن به ویژه در سن نوجوانی نیازمند یک برنامه غذایی سالم و متعادل است که به شما کمک کند به تدریج وزن کم کنید و در عین حال نیازهای تغذیه‌ای بدن شما را تامین کند.در این سن، تغذیه و ورزش صحیح بسیار مهم هستند چون بدن در حال رشد است. گوشت مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، لبنیات کم‌چرب، لوبیا، عدس، و آجیل منابع خوبی از پروتئین هستند. پروتئین به ساخت عضلات کمک می‌کند، بنابراین باید در هر وعده غذایی مقدار مناسبی پروتئین داشته باشید. نان سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای، جو دوسر، و کینوا منابع خوبی از کربوهیدرات‌های پیچیده هستند که انرژی پایدار را فراهم می‌کنند. آووکادو، روغن زیتون، آجیل، و دانه‌ها منابع خوبی از چربی‌های سالم هستند که به جذب ویتامین‌ها و تولید هورمون‌های مهم کمک می‌کنند. مصرف مقدار کافی از انواع سبزیجات و میوه‌ها برای تامین ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها ضروری است.نوشیدن آب به میزان کافی بسیار مهم است. تلاش کنید حداقل 8 لیوان آب در روز بنوشید.
14 😍
2 👎
36 👍
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام من چاقی شکمی دارم . مشکل تیروئید کم کار هاشیماتو دارم . نمیدونم چکار کنم شما راهنمایی میکنید منو
1 👍
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
بیماری هاشیموتو یک نوع کم‌کاری تیروئید است که معمولاً با التهاب مزمن در غده تیروئید همراه است1. در این بیماری، سیستم ایمنی بدن به غده تیروئید حمله می‌کند و آن را به عنوان عضوی خارجی تشخیص می‌دهد. این باعث التهاب و آسیب به غده می‌شود و تولید هورمون‌های تیروئید را کاهش می‌دهد. با کم‌کاری تیروئید، سطح هورمون‌های تیروئید در خون کاهش می‌یابد. این هورمون‌ها متابولیسم را تنظیم می‌کنند و به تبدیل غذا به انرژی کمک می‌کنند. وقتی کمبود انرژی در بدن ایجاد می‌شود، عملکردهای طبیعی آن کاهش می‌یابد، که می‌تواند منجر به افزایش وزن شود.برای بهبود و مدیریت این بیماری، رژیم غذایی مناسب می‌تواند مفید باشد. در ادامه، توصیه‌های غذایی برای بیماری هاشیموتو را عنوان میکنیم: ۱.حذف گلوتن و غلات: برخی افراد مبتلا به هاشیموتو حساسیت به گلوتن دارند. رژیم بدون گلوتن می‌تواند به آن‌ها کمک کند. غلاتی مانند گندم، جو، چاودار و سایر غلات حاوی گلوتن هستند. ۲.پروتکل خودایمنی: رژیم پروتکل خودایمنی (AIP) به کاهش التهاب‌ها کمک می‌کند. این رژیم شامل حذف غلات، لبنیات، سیب‌زمینی، لوبیا، عدس، شکر تصفیه‌شده و روغن‌های تصفیه‌شده است.۳.مصرف مواد غذایی ضدالتهابی: موادی مانند ماهی چرب، آووکادو، زردآلو، سبزیجات تازه و آجیل‌ها می‌توانند به کاهش التهاب‌ها کمک کنند. ۴.مواد غذایی مغذی و غنی: تمرکز بر مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها مفید است. میوه‌ها، سبزیجات، گوشت‌های بدون چربی، غذاهای دریایی و آجیل‌ها از جمله انتخاب‌های خوب هستند. در نهایت بهترین اتفاق برای مدیریت بین این بیماری و کنترل و کاهش وزن ، مراجعه با مشاور تغذیه و تدوین یک رژیم غذایی مخصوص خود شماست.
3 💜
2 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام من بچه که بودم بخاطر بیماری سر مجبور به استفاده دارو بودم که باعث اضافه وزن بدن شد و دیگه بعد ترک دارو نتونستم به وزن اید ال برسم
6 😔
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر؛ متأسفم که به این مشکل برخوردید. برای کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، چند راهکار کلی وجود داره که می‌تونه به شما کمک کند:1. رژیم غذایی سالم و مناسب: رژیم غذایی باید متعادل باشد یعنی مصرف انواع غذاهای سالم مثل میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های سالم. کاهش مصرف قند و چربی داشته باشید و غذاهای پر از قند و چربی‌های اشباع شده رو کاهش بدید. حجم غذاهای مصرفی رو کنترل کنید و به مقدار مناسب بخورید. 2. فعالیت بدنی روزانه و منظم: فعالیت‌هایی مثل پیاده‌روی، دویدن، شنا، و یا هر ورزشی که ازش لذت می‌برید.انجام تمرینات با وزنه یا تمرینات بدنی مثل شنا رفتن، شکم زدن و غیره. 3. سلامت روان: تکنیک‌های مدیریت استرس مثل یوگا، مدیتیشن یا تمرینات تنفسی رو امتحان کنید.داشتن خواب کافی و با کیفیت برای سلامت عمومی و کنترل وزن بسیار مهمه. بسیار مهم است که که به برنامه‌های خود پایبند باشید و انگیزه‌تون رو حفظ کنید.اگه این روش‌ها رو به کار بگیرید و با کمک متخصصین مناسب پیش برید، احتمالاً می‌تونید به وزن ایده‌آلتون برسید.
4 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام وقت بخیر . من اندامم خیلی لاغر هست می خوام کمی بدنم پر شه چیکار میتونم بکنم؟؟
1 💜
پاسخ (14)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام وقت بخیر؛ رژیم غذایی با کالری بالا و ورزش قدرتی با شدت پایین برای شما گزینه بسیار مناسبی است.برای افزایش وزن به صورت سالم، ورزش می‌تواند نقش مهمی داشته باشد. ورزش باعث می‌شود که عضلات شما تقویت شده و به جای افزایش چربی، وزن شما از طریق افزایش عضله بیشتر شود. این نوع افزایش وزن به مراتب سالم‌تر و پایدارتر است.تمرینات بدنسازی با وزن بدن، یوگا و پیلاتس از جمله تمرینات شما میباشد. البته تغذیه مناسب، مصرف آب فراوان و مصرف پروتیین فراموش نشود.
6 👍
تیر 1403
پاسخ (1)
من میخام چاق شم و سایز سینه هام بزرگ بشه ۷۵ هس خیلی میخام ۸۵ بشه ولی نمیشه🥺
121 😂
3 😍
2 👍
پاسخ (41)
خرداد 1403
سلام من یکم شکم و پهلو در آوردم ۳ماهی ام میشه ک عمل کردم حلقه و اینا میترسم بزنم نباید بزارم شکم دربیارم .‌چيکار کنم؟
2 😂
پاسخ (4)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام و وقت بخیر؛ برای کاهش وزن و بهبود تناسب اندام، به ویژه در نواحی شکم، پهلو و پایین تنه، نیاز به ترکیبی از رژیم غذایی مناسب، تمرینات ورزشی و سبک زندگی سالم دارید. البته باید درنظر بگیرید که رژیم های کاهش وزن موضعی عمل نمیکنند. 1. تغذیه مناسب: رای کاهش وزن، باید کالری مصرفی خود را کاهش دهید. مصرف غذاهای کم کالری و پر از مواد مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را افزایش دهید.مصرف شکر، نوشیدنی‌های شیرین و غذاهای پر از چربی‌های ناسالم را محدود کنید.پروتئین به سیر ماندن و حفظ عضلات کمک می‌کند. منابع خوب پروتئین شامل مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، لوبیا و لبنیات کم چرب هستند.غذاهای حاوی فیبر مانند سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل به بهبود هضم و کاهش احساس گرسنگی کمک می‌کنند.مصرف آب به میزان کافی به حفظ هیدراتاسیون و کمک به فرآیندهای متابولیکی بدن کمک می‌کند. 2. فعالیت بدنی روزانه: فعالیت‌های هوازی مانند دویدن، پیاده‌روی سریع، شنا، دوچرخه‌سواری و رقص به سوزاندن کالری و کاهش چربی بدن کمک می‌کنند.تمرینات مقاومتی مانند وزنه‌برداری، تمرین با دمبل و استفاده از وزن بدن (مانند اسکوات، لانج و پلانک) به تقویت عضلات و افزایش متابولیسم کمک می‌کنند.تمرینات مخصوص نواحی شکم و پهلو مانند کرانچ، پلانک، و تمرینات چرخشی می‌توانند به تقویت این عضلات کمک کنند، اما کاهش چربی به طور کلی از طریق تمرینات کاردیو و کاهش کالری حاصل می‌شود.تمریناتی مانند اسکوات، لانج، و ددلیفت به تقویت عضلات پایین تنه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند که این نواحی فرم بهتری بگیرند. 3. در نهایت اصلاح سبک زندگی: خواب کافی، کاهش استرس و پشتکار داشتن.
تیر 1403
پاسخ
سلام من نمیتونم بارداربشم یکمم چاقی شکم دارم ممکنه ازاون باشه
6 😔
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ بله، چاقی می‌تواند بر باروری تأثیر داشته باشد. با افزایش وزن، امکان بارداری به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. برای باردار شدن، نیاز است تخمک‌ها آزاد شوند. با افزایش وزن، آزاد شدن تخمک‌ها کاهش پیدا می‌کند و با کم‌شدن تخمک‌های آزاد شده، روند باروری به شدت کاهش می‌یابد. همچنین، چاقی می‌تواند باعث اختلال در تخمک‌گذاری و سندرم تخمدان پلی‌کیستیک شود، که از دلایل شایع ناباروری است. بنابراین، کنترل وزن و توجه به سلامتی برای باروری بسیار مهم است.
خرداد 1403
پاسخ (1)
سلام من شکم پهلو و پایین تنه تپلی دارم چطوری میتونم به وزن دلخواه خودم برسم؟؟؟
3 👍
پاسخ (1)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
"با سلام ؛ توجه فرمایید که برای لاغری شکم و پهلو، می‌توانید به راه‌های زیر توجه کنید: 1.تغذیه مناسب: مصرف پروتئین و فیبر در رژیم غذایی کمک می‌کند. همچنین، کاهش مصرف غذاهای حاوی چربی ترانس مفید است. 2.ورزش منظم: تمرینات ورزشی مخصوصاً برای شکم و پهلو می‌تواند به لاغری کمک کند. توصیه می‌شود حداقل نیم ساعت ورزش را به برنامه‌های روزانه‌تان اضافه کنید. 3.کاهش استرس: استرس می‌تواند به افزایش چربی در این ناحیه منجر شود. تلاش کنید استرس را کاهش دهید.نکته‌ای که میتونه به شما کمک کنه در کنار انجام یک رژیم غذایی تنظیم شده توسط مشاور تغذیه و متناسب با ویژگی‌های خود شما ، به انجام فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی هدف دار و با تمرکز بر نقاط خاصی از بدنتون بپردازید تا فشار چربی‌سوزی در اون نواحی به حداکثر میزان خودسون برسه.البته که در کنار رژیم و فعالیت ورزشی میتونید از ماساژ و نیز دستگاه‌های لاغری موضعی نیز کمک بگیرید . "
1 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام خسته نباشید من ۱۵ سالمه قدم ۱۷۰ و وزنم ۸۰ کیلو هست. من برای لاغری باید چه کاری انجام بدم ؟
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
با سلام ؛ با توجه به این که شما در سن رشد هستید ، بهترین اتفاق برای شما پیروی از یک برنامه‌ی غذایی تدوین ‌شده توسط متخصص تغذیه‌ است که متناسب با نیاز‌ها و کمبود‌های بدنی شما در سن رشد تنظیم شده باشد. در همین راستا مکمل‌های تغذیه‌ای نیز برایرشما تجویز خواهد شد. اما ۲ نکته‌ی مهم دیگه نیز نباید از قلم بیفتد: ۱. خواب کافی و مناسب به میزان حداقل ۸ ساعت که شامل ساعات طلایی خوابِ شب یعنی بازه‌ی زمانی ۱۰ الی ۲ بامداد باشد تا استراحت کامل بدنی صورت گرفته و نیز انجام واکنش‌ها و گردش هورمون‌ها داخل بدن به درستی اتفاق بیفتد. ۲‌. فعالیت بدنی مناسب که شامل حرکاتی جهت تحریک نقاطی رشدی باشد. با وجود انجام اقدامات ذکر شده شما هم میزان کافی غذا میخورید و وزنتون به مرور افرایش پیدا میکنه و هم در فرآیند رشد دچار کمبود نمیشید. در عین حال با توجه به اعدادی که اشاره کردید شما نهایتا دچار اضافه وزن هستید که با رعایت رژیم غذایی و به مرور زمان همزمان با فعالیت بدنی از بیشتر شدنش چلوگیری میکنید و به سمت تعادل قد و وزن میرید.
2 👍
خرداد 1403
پاسخ
سلام خسته نباشید . من ۱۴ سالمه و اضافه وزن دارن ۶۸ کیلوم میخوام تقریبا ۵۰ یا ۴۵ کیلو بشم . چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
5 😳
پاسخ (6)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما؛ برای رسیدن به وزن سالم و مناسب، باید ترکیبی از تغذیه صحیح، ورزش و تغییرات سبک زندگی رو در نظر بگیرید. چون در سن رشد هستید، بهتره که هر تغییری رو با مشاوره پزشک یا متخصص تغذیه انجام بدید تا مطمئن بشید که تمام نیازهای تغذیه‌ای بدن‌تون تأمین میشود.هر وعده غذایی باید شامل پروتئین، کربوهیدرات‌ها، و چربی‌های سالم باشه. غذاهایی مثل سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، پروتئین‌های کم‌چرب (مثل مرغ، ماهی، تخم‌مرغ) و لبنیات کم‌چرب رو در برنامه غذایی‌تون قرار بدید.پرهیز از غذاهای فرآوری‌شده و فست‌فودبه جای نوشیدنی‌های شیرین، آب بنوشید. نوشیدن آب کافی به متابولیسم بدن کمک می‌کنه.حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی روزانه رو هدف قرار بدید. ورزش‌هایی مثل دویدن، پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، و شنا می‌تونند مفید باشند.انجام تمرینات با وزنه یا تمرینات بدنی مثل شنا رفتن، شکم زدن و غیره به ساختن عضله و افزایش متابولیسم کمک می‌کنه.شرکت در ورزش‌های گروهی یا فعالیت‌های بدنی که ازشون لذت می‌برید می‌تونه انگیزه‌تون رو بالا ببره.خواب کافی و با کیفیت برای رشد و سلامت عمومی بدنتون خیلی مهمه.تمرینات مدیتیشن، یوگا، یا هر فعالیتی که به شما کمک کنه استرس رو کاهش بدید، می‌تونه مفید باشه.کاهش وزن یک فرآیند زمان‌بره و باید صبور باشید.هدف‌های واقعی و قابل دستیابی تعیین کنید و به صورت تدریجی پیش برید.
4 😍
تیر 1403
پاسخ
راه حل برای لاغری ؟
پاسخ (2)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما؛ راه حل برای لاغری اصلاح سبک زندگی می باشد.
72 😂
5 👍
تیر 1403
پاسخ
سلام 🤍 ۱۳ سالمه خیلی به خوردن چیپس و اینا علاقه دارم میشه کمک کنید ترک کنم این عادت رو یعنی هرروز باید چیپس و پفک بخورم 🥲😅🤌🏻
11 👍
پاسخ (3)
خرداد 1403
پاسخ تیم پزشکی هرلایف:
سلام خدمت شما؛ 1. جایگزین سالم انتخاب کن: میوه‌های تازه، سبزیجات خرد شده مثل هویج و خیار می‌تونند جایگزین‌های سالمی باشند. مغزها و دانه‌ها (مثل بادام، فندق، گردو) می‌توانند به عنوان یک میان‌وعده سالم و مقوی جایگزین شوند.پاپ‌کورن خانگی با کمی نمک و بدون کره می‌تونه جایگزین سالمی برای چیپس باشه. 2. مقدار مصرف چیپس و پفک را به تدریج کاهش دهید: به جای اینکه یکباره تمام چیپس و پفک رو قطع کنید، مقدار مصرفت رو به تدریج کاهش دهید. مثلاً اگه هر روز یک بسته کامل می‌خوری، می‌تونی مقدار کمتری بخوری و به تدریج کم کنید. 3. برای خودتان اهداف کوتاه‌مدت (مثل کاهش مصرف چیپس به یک بار در هفته) و بلندمدت (مثل ترک کامل این عادت) تعیین کند.
5 😂
13 😍
2 👍
تیر 1403
پاسخ
برای اینکه چربی شکم آب بشه باید چه نوع ورزشی کنیم؟!
پاسخ (2)
خرداد 1403

نظر خود در رابطه با این موضوع را بنویسید ...

submit button